Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.4k
      posts
    2. 134.1k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 131.9k
      posts
    2. 628.2k
      posts
    3. 94.2k
      posts
    4. 26k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Ja se secam, tu utakmicu su trebali da dobiju Siksersi, ovaj mec bio je pokusaj da se nivelisu greske iz te utakmice(pretpostavljam).   Pitas se? Mislim da su se precenili, naravno da se kaju. 
    • diskutabilno. brojke uopste ne ide u prilog njima kao neki posebno dobar tim koji samo nije imao srece sa zrebom.   kad smo vec kod zreba, pitam se da li se kaju sto su pobedili pelicanse.
    • Tom Heatu u PO su 3. i 4. igrac bili Caleb Martin i Gabe Vincent. Spo je iz lesa Kevina Lovea izvukao kvalitetne minute. Od Duncana Robinsona, igraca koji ne zna spustiti loptu na parket kako treba i kojeg moze probusiti svaki iole kvalitetniji NBA bek je napravio vise nego korisnog igraca. Talentom su igraci Lakersa solidno ispred ovih. Razlika je sto su Spo i Riley od ovih igraca izvukli maksimum maksimuma i uklopili ih u sistem i kulturu koju Heat ima dok kod Darvina vecina igraca ni nakon 80+ utakmica u sezoni ne zna svoju ulogu niti imas jasne rotacije i petorke. To je kljucna razlika. U Lakersima vecina igraca izgleda losije nego sto zapravo jesu dok je u Heatu obratna situacija. I nije to samo Darvin, to je citava organizacija koja je nakon smrti Dr. Bussa postala cirkus. Pelinka i Jesse Buss, direktor scoutinga Lakersa su tu jedini sposobni al dzaba kad se ostali vise pitaju. O kakvim mentalnim invalidma pricamo najbolje govori podatak da vjerovatno najboljeg kosarkaskog operativca u NBA ikad i ikonu kluba Jerry Westa nisu htjeli vratiti u klub nakon sto je napustio GSW nego su dopustili da ode u Clipperse. 
    • Zna se na kog sam mislio, stvar je samo sto se bez gledanja tekme(ili barem neki kondenzovani prenos) gube neki detalji kao npr da je dobio flagrant faul. Da li je jos neko sem mene to spomenuo ili je Embid za sve stvari iz one kompilacije prosao nekaznjeno?   Vidite par isecaka iz tekme i mozete samo los zakljucak doneti na osnovu toga. To ne menja stvar da je trebao da leti sa tekme i da je taj flagrant bio preblaga kazna. Ali kako doci do tog zakljucka kada ljudi vise hoce da pljunu Embida nego da se udube u tekmu.   Ko se seca da je u prosloj tekmi Embid dobio smesnu tehnicku?🙄    
    • Ne vredi , vidis da ima onih, i da im se covic posere na glavu, rekli bi nema veze, Zvezda pre svega. covic NIJE ZVEZDA. covic je ljudski sljam7 ZVEZDA je ljubav, ponos, cojstvo, postovanje protivnika.....
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...