Jump to content

Barkley#34

Član foruma
  • Posts

    11,292
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Barkley#34 last won the day on March 19

Barkley#34 had the most liked content!

About Barkley#34

Recent Profile Visitors

16,116 profile views

Barkley#34's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator

Recent Badges

21.2k

Reputation

  1. I ja mislim da je tako, tribine mogu, svlačionica jok. @Kooineeperk Maxbet razvija priču da su u svađi već godinu dana i ostavili su neki tekst u kome jasno staju na stranu Nađa. Ko će znati šta je tačno.
  2. Pišu da je letelo perje jutros i da je Nađ napustio klub. Nastavak žurke sledi.
  3. Duljaj nije trener i to smo znali i bez ovoga. Međutim, problem je što nijedan trener neće da dođe na klupu. Što se tiče odbrane njih ni prajm Murinjo ne bi uspeo da upristoji. Ruku na srce, dva igrača bitna za odbranu su prodata u polusezoni, iako ni pre toga nismo blistali. Ovi nazad nemaju kvalitet a oni ispred njih koji bi trebalo da ih prvi zaštite su skandalozni, ni želje da se igra odbrana, ni trčanja a i ni znanja.
  4. Ne stigoh ranije da odgovorim. Kako si ih nabrojao i opisao niko ne bi rekao da su došli do 16 pobeda u EL. Pritom, dva puta po dva poena su daleko od osmog mesta, što bi delom promenilo percepciju. Rezultati su egzaktna stvar, pa je 11. mesto očigledan neuspeh za klub, ambicije i ulaganja. Igra i neusklađenost iste tokom sezone su dodatni razlog za loš osećaj. Međutim, čak i takav KKP je na mrvu od toga da se kaže da je EL sezona okejiš. Tako da se nećemo složiti da im je ovo maksimum. Odličnih igara = igrali najbolje u Evropi u dužem periodu. Frenčajz i škrtost na pohvalama.
  5. Moraću da pokušam da uhvatim zakonitost u kom periodu se pojavljuje ova priča da bi neko trebalo da ide pre Stefana (zdravog, ofkors).
  6. Koliko na brzinu kapiram, ako bi nekim slučajem ugasili Poštansku štedionicu mi bismo ostali bez dugova.
  7. Sone, ovaj tim je, sa svim svojim karakteristikama koje su kolege iznad opisale, bio konkurentan za prvih osam mesta u ligi, a posle je sve otvoreno. Sama činjenica da smo odigrali dosta egal mečeva govori u prilog tome, bez obzira na to šta smo od njih dobili a šta izgubili. Druga činjenica je to da smo imali 9-4 u jednom trenutku, što znači da smo u jednom periodu bili među ozbiljnijima u ligi. Niko nam to nije poklonio. Druga je priča to što je više timova bilo konkurentno za te pozicije, što je naš uspeh bio kratkog daha i što smo u totalu ispali "donji". Dakle, mislim da u odnosu na ovaj tim, takav kakav je, 16 pobeda u EL jeste neuspeh, svakako neispunjen je potencijal i bilo je individualnih podbačaja, ali sve to nije razlog za skidanje glava. Srećan sam što se nismo obrukali na poslednjem meču, ni po poseti ni po igri. Sezona je daleko od gotove i tako je treba tretirati.
  8. Pa Jokić se dokazao i u tim sezonama u PO, kao i u onim pre toga. Nema nijedan raspad u u PO.
  9. 45 milki evra duga. Neka čestita ko hoće.
  10. Kod Smajlija je očigledno da mu glava nije posvećena, otud nekonstantnost i sve češći skandalozni periodi. Posle ovih informacija jasno je zašto izgleda kao prosečan basketaš čija igra zavisi od inspiracije, mamurluka, umora, problema na poslu i sličnih stvari. malo New York, malo Pariz malo jahte, avioni, malo London i Dubai
  11. Baš sam pomislio koji sam "stručnjak" kad sam video rezultate jutros. Koliko mečeva na jednu loptu koji su potpuno preokrenuli tabelu. A još nije kraj.
  12. Očigledno ga nisi čitao ranije. Npr. kakvu je kampanju vodio protiv Asana smučio mi se za ceo život. Što se tiče Jovanovića trebalo bi ga proveriti u više jačih mečeva ali stvarno brani baš dobro. Jeste li ikaš ali takvi su nam uglavnom svi golmani. Ko zna, ako nastavi ovako možda od jeseni dobije poziv.
  13. Barkley#34

    Kup Srbije

    Kažem ja, čim se pojavi malo smislenosti publika podrži lokalne timove. Biće baš zanimljivo ako Radnički bude bio domaćin u polufinalu.
×
×
  • Create New...