Jump to content

Tunji Awojobi

Član foruma
  • Posts

    1,002
  • Joined

  • Last visited

About Tunji Awojobi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tunji Awojobi's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

2.1k

Reputation

  1. Klasicna 50/50 situacija. 50% penal desnom nogom. 50% levom.
  2. Usman Srodingerova Macka Bukari. I preziveo i nije preziveo. EDIT: @L' Imperatore evo gledam opet snimak, i bukvalno ne mogu da verujem sta pricas. U trenutku kad Antic udara desnim djonom desni zglob Bukarija i levom podignutom nogom u levo koleno Bukarija, Bukari vrlo jasno ima kontrolu nad svoj korakom i biva namerno oboren u kaznenom. Ako ovo nije penal, nista nije penal.
  3. Ne znam jel si ozbiljan ili nas troluješ sve ovde? Al ajd da probam da objasnim. Ako je uopšte i bilo kontakta van kaznenog (što mislim da nije, ali nebitno), a Bukari nakon toga nastavi ka golu u izglednoj poziciji, sudija treba da pusti prednost, a ako nakon toga usledi jasan faul u kaznenom koji ga onemogući da nastavi, onda valjda treba i da sudi penal. Ne vidim kako je mogao da bude čistiji penal. A kamoli “komedija od penala”.
  4. Ne znam šta bih odgovorio na ovo, iskreno. Komedija od posta.
  5. Jbm ti državu gde majmuni tri puta prekidaju utakmicu bakljama i nikom ništa.
  6. Što bi rek’o Duško Radović: “Molim igrače Partizana Zvezde da pobede danas u Stambolu, ako mogu. Ako ne mogu, onda drugi put, kad budu mogli.“
  7. Vidi se da komšije finansira Nordeus. Ušli su u Top Eleven.
  8. ima trece: imas "ocinski" fudbalski klub koji ti daje dzeparac (Real, Barsa, Bajern).
  9. Pa zar vokativ od Ataman nije (Hej,) Atamane? Ne znam tačno pravilo o menjanu stranih imena kroz padeže ali generalno je tendencija da se imena uklope u naš jezički sistem kad god je to moguće. (Nadam se da ne naslovljavaš mejlove sa “Poštovani gospodine Petrović”)
  10. Ovo pitanje za navijače Reala?
  11. A zašto im država daje najviše para? 🤔
  12. Ma da, ponasanje za primer, nema sta. Verovatno ni Ivica Kralj nije mislio nista lose kad je rekao da bi navijaci trebalo da "pozdrave sudiju", a ni ovi sto su razbili prozore na sudijskoj svlacionici posle par dana. Sve pet.
×
×
  • Create New...