Jump to content

Miskooo

Član foruma
  • Posts

    607
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,641 profile views

Miskooo's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Posting Machine
  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

259

Reputation

  1. Drugi najveci uspeh u Gvardiolinoj karijeri je prva sezona u Bajernu. Dosao je u tim koji ga je razmontirao u sezeni pre prelaska, a narocito ih je ponizio Martinez na poziciji zadnjeg veznog. Onda mastermajnd dolazi i prebacuje Martineza na stopera, jer tika taka. Verovatno je razmisljao "sad cu ja vama nanu naninu, vi cete mene da userete".... Ali ubedljivo najveci uspeh mu je prodaja Krosa Realu i dovodjenje Alkantare. Mastermajnd. Doneo Realu 5 (?) titula u LS.
  2. Ucesnici evro finala zadnjih 10 godina: EN: Siti, Liverpul, Celsi, Totenhem, Arsenal, Junajted, Vest Hem SP: Real, Barselona, Atletiko, Sevilja, Viljareal Kod SP nema novih za ovu sezonu, Kod EN moguce Vila.
  3. Ne, Lemindov je i dalje tu, vestacka trava je iza zapadne tribine.
  4. Mozda nekome bude interesantno: https://footballia.net/
  5. Edvards i zvanicno. Steta sto je puklo izmedju njega i Klopa i sto je bilo ili jedan ili drugi.
  6. Martin Banjaja A. Espargaro
  7. Instagram stranica copa90 trenutno rangira derbije, pa mozete da bacite pogled. Krenuli su sa objavama 50.->41., 40.->31., 30.->21., a izgleda da ce od 20. da pisu malo o svakom sledecem.
  8. U drugom poluvremenu je izmenjao pozicije Diazu, Nunjezu i Zoti i to je izgledalo mnogo bolje. Diaz uvek treba da igra levo, Nunjez uvek u sredini. Pobeda nerealno visoka, ali svakako zasluzena.
  9. Pirs je napisao da su gledali, ali je procena bila da start nije opasan i zato je bez crvenog. Zuti, mislim, nisu imali pravo da sugerisu. Sto bi neznalice rekle, Liverpul opet poguran.
  10. Mesari iz Arsenala u 2 nedelje povredjuju 2 beka. Vratio se Robertson treninzima, samo da povrede vise odjebu.
  11. A dobro, ti mislis da je ok da igrac samara golmana u sesnaestercu, nema potrebe dalje. Ali na stranu sve, cak i da je sve kako ti kazes (a nije ni 1%), opet gore imas listu ko je koliko ostecen. To je to, tacka.
  12. Znao sam!!!! (procitaj zagradu u prethodnom postu)
  13. 2 penala vs Njukastla? Jedino kao greska na stetu Liverpula: prvi bez kartona, drugi samo zuti. Seti se VVD crvenog protiv istog protivnika i sve ce ti biti jasno. (salim se, znam da nece)
×
×
  • Create New...