Jump to content

Nemam_ti_kad

Član foruma
  • Posts

    759
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nemam_ti_kad's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Posting Machine
  • One Year In
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • Dedicated

Recent Badges

760

Reputation

  1. Ako termini za 1/2 budu tek od 03.05. kao sto se priča,biće to jedan ozbiljan period bez takmicarskih mečeva za sve igrače. To je nekih 12-15 dana bez meča.
  2. Zadovoljan sa dvomečom protiv Zadra. Zadar je ekipa koja ima glavu i rep, rotiraju pozadi sve, atipični i mnogi su se pitali moze li Zadar da iznenadi. Stabilno, brzo, jako, sa niskom prednjom linijom, najodgovorniji mečevi do sad. Pomalo sam i iznenadjen.
  3. Djurisic u nekom klubu odavde tesko da ce prve sezone uzeti npr 300h maksimum, dok ce gore uzeti sigurno duplo vise nakon odbitka svih poreza.
  4. Zna li se uopste ko ce biti trener Dubaiju i ima li glasina za igrače...
  5. Ni ja ne mislim da je kkp dobio zbog sudija. Pobijedio je bolji tim. Isto tako iako se cesto cuje narativ o domacinskom sudjenju i ligi, ovaj put nema toga ni u najmanjim procentima.
  6. Sad kad je sleglo - nije los meč bio. Tu i tamo smo se pobili, moglo je to jos cvrsce i agresivnije...kkp je bio odlican, suterski potentan, uz to su ogromni na svim pozicijama naročito spolja...u par situacija u vaznim momentima smo bezveze prodali lopte sto je na kraju i odlučilo. Generalno bila je sto kaze Zoc fer plej ,sto je lijepo, ali mi kao underdog u takvim uslovima, bojim se, nemamo sto da tražimo.
  7. Načuo sam da ce liga za nedjeljni derbi u Podgorici koji moze da odluči o drugom mjestu da delegira sudije za koje, da se ne lazemo, se zna otprilike, ciji su. Jeste ruzno i grubo reci "ciji su" jer nisu roba, ali ljudi koji prate aba ligu od nastanka do danas itekako neke trendove mogu razumjeti. Takodje, mislim da je kkp kvalitetniji od nas i sve ja kad bi sudio ali to ne znaci da se ne smije pričati o ovakvim stvarima. Vidjecemo da li ce se ova informacija potvrditi za koji dan. Boltauzer, Nedovic, Hordov. Msm jasno je svakome, koliki ko ima uticaj u ligi. Tako je bilo uvijek, i uvijek ce biti.
  8. Pa sad kkp moze opusteno protiv scd , a da smo dobili fmp imali bi taj pritisak.
  9. Jes da je izvjesni Simović koji je na 4 zadnje utakmice dao 6 poena ukupno, nama u jednom momentu ubaca 7/8 za tri, cini mi se....ali sramotna borba....sva je prilika i da Mihailovic fali vise nego sam mislio jer frimen je bivši igrac
  10. Kakav sraman meč. Koliko vec puta u istoriji aba nas jebu "mali" mečevi u borbi za poziciju i to u dijelu sezone kad se vec moze naslutiti poredak
  11. Ja koji sam na forumu zalagao za ulazak Dubaija VS ja koji moram biti lojalan klubu ? 😂 Ako ima iskusnih pravnika koji znaju tematiku neka prokomentarisu saoostenje https://kkbuducnost.me/vijesti/kk-buducnost-voli-kk-dubai-ne-moze-igrati-aba-ligu-i-pored-danasnjih-odluka-skupstine/
  12. Nista mi tek sad nije jasno. KKP i KKB nisu glasali jer nije obavljena preregistracija u doo i nije promijenjena vlasnicka struktura (dodati scd i borac)? Na prošloj sjednici Hrvati su bili protiv scd jer misle da je za CG mnogo tri kluba sa pravom glasa a oni da imaju dva pa su trazili i da Split udje.
  13. https://basketballsphere.com/dani-odluke-aba-ligi-istice-vreme-dubai-ima-plan-b/ Tv prava tri puta veća, novi sponzori, placeni putni troškovi, finansijska inekcija klubovima. Bolja konekcija sa EL. Veci uticaj Aba lige u EU kosarci.
  14. I ako moze navijačima tj gledaocima u sali da se odma na ulazu da po 10-20eura da se poveća gledanost
×
×
  • Create New...