Jump to content

Unknown

Novi član
  • Posts

    226
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Unknown's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Dedicated
  • First Post

Recent Badges

178

Reputation

  1. Nece suditi jer znaju dobro kakva bi to sprdnja bila. Bukvlano bi bilo jahanje 24/7, o kosarci se ne bi ni pricalo. Morace ostoja da nadje novog slovenca.
  2. Znali smo da je lopov, sad znamo i da je kleptoman. Odron su slovenačke sudije i valja da se malo rascisti to korumpirano leglo.
  3. Unknown

    NBA 2023-24

    Lik je odbron kao karakter i kao covek. I treba ga polivati fekalijama uvek i na svakom mestu do kraja karijere i jedno 10 godina nakon.
  4. Unknown

    NBA 2023-24

    Marej je takav mamojebac. Kad se setim debila koji su kenjali kako Jokic treba da zatrazi njegov trejd, a Jokic ga ne bi dao za Lilarda i Doncica zajedno.
  5. Unknown

    NBA 2023-24

    Pesic podmitio Portera i belog Brauna.
  6. Mi smo danas dosta laganije usli nego prosli derbi i to samo zato sto smo tada bili u minusu. To je taj jajarski mentalitet trenera koji nikad nece nestati. On sad razmislja samo kako da udje u finale kupa, kako god, ne zanima ga da ih oduci od fudbala. Iz mog ugla svaki moderan trener bi u 11 poceo sa Krasoom i Sremcevicem, sto bi nas oslobodilo Stamenica, a Serifa bi ostavio da drugo poluvreme. Oducis ih od fudbala u prvom poluvremenu, a ovako Bukariju i Serifu treba 10 sansi za gol. Da ne pricam sto bi svaki pravi trener stavio Mimovica i Radojevica za bekove, umesto ova dva alibi igraca.
  7. Produzava se na WC i u Premijer ligi po 10 lagano. Ovde su bakljade dodale jos minuta, svakako regularnije nego kad se produzi 3-4 min.
  8. Taj ugao je odlican, ali je Saldanja zaklionio kameru u kljucnom trenutku.
  9. Unknown

    Serie A

    Za 10 minuta pocinje Udineze-Verona. Lazovic i Mitrovic u startnoj postavi Verone, mislim prvi put zajedno. Samardzic takodje kod Udinezea.
  10. Sada nam je jasno sto se Kopenhagen odrekao njega. A njihovi rezultati u lš ove sezone pokazuju kakav oni fudbal zele da igraju i zasto za Stamenica tamo nije bilo mesta.
  11. Ne vidi se nigde o kakvom se kontaktu radi. Meni deluje da tu nije bilo ozbiljnog kontakta.
×
×
  • Create New...