Jump to content

Мџе

Član foruma
  • Posts

    276
  • Joined

  • Last visited

About Мџе

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Мџе's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular
  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

345

Reputation

  1. Što se tiče Srbije bolje da pobedi neko iz VMRO-a, što se tiče unutrašnjeg stanja i ne baš. Iako mi ova žena deluje baš simpatično: Ako može da se glasa u ambasadi u Bg, možda i odem.
  2. Meni se lično j... da li će izaći zajedno ili ne. Bitno je samo da se glasa, da to bude neko iz opozicije i da se obuzda ovo SNS ludilo. Imati neka velika očekivanja, gledati u sitna crevca ko je ko je promašaj. I kada opozicija pobedi biće to klasična sprska politička priča, koja se neće mnogo razlikovati od prethodnih. Nema nama promene što se tiče unutrašnjeg stanja bez pomoći EU. Jedino što nam treba je smenjivost vlasti i pošteni izbori, da ne bi doživljavi da nas opet vode krimosi kao SNS.
  3. Almeida školuje Fatiha Terima u Nea Filadelfiji trenutno. AEK jako dobro stoji na tabeli. Imaju još tri kola do kraja, gde imaju dva derbija na Tumbi i Karaiskakiju i zicer protiv Lamije kod kuće. Jako su blizu titule. Grande Matias Hesus Almeida!
  4. Plej-of LE što mu dodje to.
  5. Мџе

    NBA 2023-24

    Lik je stvoren za navijača. Kako se samo elegatno provukao kroz redove i na prvu. Kad izadje iz tvorza neko da ga regrutuje.
  6. Ja bi voleo da se to desi, čisto da i te maske padnu. Isti k. Srbima da li su u ovoj takozvanoj republici ili u Albaniji. Barem tamo ima razumnijih i manje radikalnih ljudi nego na severu.
  7. Ovo lupanje od sto je van svake pameti iako je žvalavi zaslužio da oseti ukus njegovog leka.
  8. Haha https://www.instagram.com/reel/C6BUnVPsqPN/?igsh=ZHNkbmcxdmh1N2Rs
  9. Onda će biti priča da je Vučić delegirao te strane sudije i zamaskirao još veće kradje bla bla. Taj narativ se nikad neće promeniti niti je bio dugračiji, ruku na srce, na našoj strani kada smo mi bili u krizi. Jedina šansa da se to ublaži je da onaj koji se sve pita smeni Vazuru i ostale i postavi neke namazanije ljude i digne posrnuli Partizan. Ne razumem zašto FKP drže kao taoca očajnih SNS/SPS kadrova. Ne ide uz njhovu populističku politiku.
  10. Da ali velika većina ponudjača nije iz Srbije. Više znači da dijaspora želi dres sa domaćim igračem/prezimenom.
  11. Svako ko se oseća na ovaj način bi trebalo da ode negde i proba. Najviše zbog duševnog mira i ličnog osećaja da je nešto promenio ili pokušao. Nesvrsishodno je opterećivati se stvarima na koje možeš malo da utičeš. Da, bitno je da se glasa, priča i pokušava da ova zemlja postane bolje mesto za život ali samo ako privatni život nije previše pod uticajem javnih dogadjanja. Ako jeste, čovek mora da prioritizuje sebe, ovo nije ni prvo ni poslednje sranje u ovoj državi a život je samo jedan.
  12. Redosled jeste sporan jer su veći gradovi i poznatiji klubovi trebalo prvo da dobiju stadion ali lokacije kao same nisu problem. Sva tri grada su pristojna za srpske standarde (nisu neka sela) i imaju relativno poznate lokalne klubove (opet, za srpske standarde). Najviše smeta što ne postoji neki plan da se lokalni klubovi dovedu na SL nivo. I onda slede ove klasične krpačine sa prebacivanjem klubova ovde i tamo ili da dva kluba igraju na istom stadionu. To je problem. Ne postoji plan da se liga dovede na neki srednjoevropski nivo, da se propišu pravila ko može u viši rang i sa kakvim infrastrukturom, da se smanji broj klubova, da se mafijašima kao Terzić stegne uzica i dovedu pod neku kontrolu, da se spreči prodaja bodova kroz bolji sistem takmičenja kad već ne žele da se obračunaju sa krimosima itd. Bar neki sitni koraci da se prave ka normalizaciji. A ovi izgovori kao kad je već loše onda neka bar ovo je saučešće u njjhovom kriminalu. Bože zdravlja pokazaće se da niko ne želi da gleda OFK u Zaječaru kao što niko nije želeo da gleda Čukarički u Leskovcu.
  13. Umesto da su uložili novac u Timok, makar kroz kriminalce Terziće, oni sada sele beogradski klub da donese superligu u Zaječar. Tako očigledan potez ovog kriminalnog fudbalskog sveta u Srbiji. Stadion će biti pun samo protiv večitih.
  14. Ova priča bi imala više smisla da se završiolo 0-1. Pa ono odlična taktika, dobro procenio snagu ekipe, zatvorio rupe itd. Real je prošao na puku sreću večeras, ništa drugo.
×
×
  • Create New...