Jump to content

Molina23

Član foruma
  • Posts

    411
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

751 profile views

Molina23's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • One Month Later
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

1.8k

Reputation

  1. Nema gde pa moram ovako i ovde, praštajte na oftopičarenju. Sve čestitke našim sjajnim odbojkašima na tituli posle 8 dugih godina posta. Odlično zezanje na Banjoli, jedno pravo fer plej šibanje na terenu. Nije sve samo fudbal i basket. Još jednom, bravo šampioni ❤️
  2. Molina23

    NBA 2023-24

    Nestrpljivo se čeka jedan kvalitetan rant brata Žasu_Koučinga i polivanje po Darvinu Hammasu. Valjda imaju pristojan uploud speed na nervnim odeljenjima preko bare.
  3. Mi u Srbiji - aka mi smo Srbija stoko glupa, porodica Vučić, Brnabić, Mali, Veselinović, Radoičić sve do Čomić, Trivan i Bulatović žive nikad bolje. Ostali građanski plebs ne vidi boljitak i ne treba ni da ga vidi. Kad se malo zagrebe, solidno nas zajebava. Ko bi rek'o da poseduje taj alanfordovski humor.
  4. Ako ništa u Pioniru uvek bolje odjekuje - uprava napolje.
  5. Pukl i Javor ponovo ujedinjuju region. UN, EU i Nato ne mogu, oni mogu. Klase.
  6. Molina23

    NBA 2023-24

    Ne možeš da ne gotiviš ovaj Majami. Koliko su sistematično žilavi, Spo genije. Nikolica raste k'o iz vode.
  7. Da sam neki dokoni punišić putovao bi po košarkaškim halama Evrope samo da im srdačno pozdravljam familije. Pa kome dosadi. Nebitno ko igra, uvek ali uvek nađu način da ti ogade košarku. Treba i to umeti.
  8. Molina23

    NBA 2023-24

    Preskočio dva doručka i jedan ručkić. I eto 4 kg manje. Sad može se igra.
  9. Molina23

    NBA 2023-24

    Džamalica = Markus Hauard za ultra bogate. Kakva budaletina jebem ti lebac ražani. Prvi put u životu mi žao Brona. Al mi drago zbog Hačimure. Kesetina ishajpovana, serem ti se na suši i lažnu odbranu na Jokiću.
  10. Adema Avdića treba lagano spremati za prvog levog beka, malac ima i pluća i levandžu za ozbiljan fudbal. Radojević i Mimović su sasvim okej rotacija za SL, opet pitanje koliko će biti prostora za njih posle letnjeg merkata i Marinovog teftera.
  11. Molina23

    Novak Djokovic

    Novak održao 50 puta bolji diplomatski govor na Laureusu nego bolesnik i njegovi satrapi u UN. Nadal i Alkaraz još uvek zevaju kao brucoši ispred akademika. Tenis je već prekucan i arhiviran, ušao je na teren top 5 sportista svih vremena. Tako se i ponaša.
  12. Čuj Uefa, pa to drži lično Zvezda preko Čeferina i Lakovića. Nemoj da si naivan. Toliko je to zajeban, strukturno i istorijski mafijaški klub, Terzić i Vučić su samo maska za ovo doba. Prave konce vuče Bildeberg grupa za Balkan po uputstvima Penezića (fejkovao zvaničnu saobraćajku i vodio CZ do Barija 91-e kad je umro od popijene rakije te noći) koja su zaveštana u podrumu Udbe. O tome naravno niko ne sme priča osim par neustrašivih partizanovaca sa Jutjuba i JT foruma koji drže baklju slobode u ovom svetu zvezdizma. Pa aj' se ti legendo bori protiv takvog zla.
  13. Molina23

    La Liga

    Ovih dana samo najveći klubovi preokreću na 3-2 u 90+. Nema tu slučajnosti. Šala strana, Realu se opet crta turbo finiš sezone i nova LŠ+Primera onako iz ribildinga. Karleto tata zanata.
  14. Ugo i Boćko doslovno mogu da plaču kada vide protiv koga danas igraju naši špicevi. Milenković, Balažic, Ostojić, Gogua, Vulićević itd su tim sveta za ovu čemeriju i jad koju i smotanko Šerif pretrčava, obrće i okreće kao amatere. Nemojmo se zajebavati, to što je učačkao po gol je čista matematika i procenti verovatnoće. Na kamari zicera koji zvižde oko peterca komšija već par godina, morala je neka ući majku mu. Neka im on daje i u Kupu i nadalje, pa mašnica i prodaja nazad u turske zabiti. Za onolike pare možeš naći i jakog i pokretnog i pristojnog realizatora u 16. Stvarno može, samo treba blokirati pozive porodice Stojić za početak.
×
×
  • Create New...