Jump to content

Knipex

Član foruma
  • Posts

    5,307
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Knipex last won the day on June 20 2023

Knipex had the most liked content!

About Knipex

  • Birthday 02/07/1977

Recent Profile Visitors

7,162 profile views

Knipex's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Very Popular

Recent Badges

14.1k

Reputation

  1. Izbindžovao 3 body problem. Juče 7 epizoda i danas poslednju iz prve sezone. Meni je serija odlična. Pročitao sam samo jedan tekst o seriji, onaj što sam kačio ovde pa je utisak bez ikakvih upliva. Nisam čitao knjige, kupio sam ih skoro, tako da ne mogu da poredim a sada se dvoumim i da li da počnem sa čitanjem ili da čitam kada se serija završi. Prva epizoda je malo sporija, uvod u dešavanja i ostalo, zato se posle ubrzava. Gledati sa pažnjom je jako bitno. Verujem da sam i sam promašio neke detalje iako sam pažljivo pratio. Izbor glumaca je odličan. Neke od nosećih uloga su autori Benioff i Weiss već oprobali u Game of thrones, ali ni ostali nisu podbacili, naprotiv. Jedva čekam drugu sezonu. P.S. Epizoda broj 5 je pokidala! Bukvalno pokidala
  2. Dobro je sve, prošla je operacija kako treba. Otvoren prelom šake.
  3. Serem se i na utakmice i na navijače i na državu. Sin danas bio sa društvom na utakmici i kad su se vraćali napadnu ih grobari u sačekuši. Slomili mu ruku dok je branio druga koji je ležao na zemlji. Možda mu i život spasio jer su hteli kamenčugom da mu razbiju glavu a klinac podmetnuo ruku. Sad čeka na operaciju...Da Bog da im se seme zatrlo, svim tim ološima i gamadi koji tako mučki tuku malobrojnije. Nikad nije učestvovao ni u jednoj tuči navijača do sada. Niko od njegove ekipe nije u bilo kojoj navijačkoj grupi pa da kažeš da su nekome stali na žulj... Tako su mu i školskog druga i njegovog mlađeg brata koji su navijači Partizana prebili cigani na Novom Beogradu onomad. Drug mu još vuče posledice, da ne pišem sad kakve.
  4. Nije bitno kome je dao nego način na koji je dao golove. Opet podseća on onog Kataia koji je bio najbolji igrač Zvezde. Još uvek nije u toj formi, pitanje je da li će ikada više i biti, prvenstveno zbog godina, ali i dalje može biti džoker sa klupe za zadnjih 20 minuta.
  5. Katai je izgleda nakon povrede doveo fizičku spremu u prilično dobro stanje i odmah se vide rezultati. Bili smo pregrubi prema njemu. Ipak on ima godina i treba mu vremena da se oporavi a mi smo ga otpisali kao penzionera. Motiva mu, očigledno, ne manjka. Biće on dobar džoker sledeće sezone, samo ako izbegne povrede.
  6. Viđao sam na utakmicama da kada igrači dva tima dobiju istovremo tehničke, na primer zbog nekog koškanja, igra se samo nastavi posle toga i ne izvode se bacanja. Ovakvu situaciju nisam video nikada i čudno mi je posebno zato što posle dodatnog bacanja, ako se promaši igra se nastavlja i igrači stoje na svojim mestima u reketu i van linije za 3 poena, a posle bacanja za tehničku se izvodi u zavisnosti čiji je posed i izvođač stoji sam na bacanju.
  7. Vlast dođe i prođe, klubovi ostaju. Više puta su ljudi ovde objašnjavali da je sam pojam navijanja za klubove iracionalan. Niko nije bezgrešan pa ni Željko. Uostalom forum je i osmišljen kao mesto za debatu. Pojavi se neka tema, jedni sa za nju, drugi su protiv i onda tu jedni druge ubeđuju da je ovako ili onako. I sve je to ok dok se poštuje i ne vređa sagovornik. Sve je ok dok se ne floduje, troluje i ne podmeće. Moderatori su tu da prate tok diskusije i da reaguju ako neko pretera i ne poštuje pravila foruma. Dolazimo do toga da je sva diskusija iznad totalno bespotrebna, ali ponavljam ovo je forum, mesto za diskusiju
  8. Morali da dignu loptu u vazduh i da se dodaju kao u vaterpolu da bi došli u šansu za gol zbog jebenog skrnavog terena.
  9. Ne znam kakav je Samsung A54, ali sam prilično zadovoljan kako radi A34 koji sam dobio kao službeni. Koristim ga evo skoro godinu dana. Nije Zaštucao nijednom do sada. Ono što većinom koristim su aplikacije za dopisivanje, viber, wa, teams, plan radar, outlook, webex,... Fotografije uopšte nisu loše za telefon te klase. Ima i macro mod. Baterija drži solidnih dan i po, radnim danima. Vikendom kada sam slobodan ne punim ga do nedelje uveče (Zadnje punjenje u četvrtak uveče) i za dva dana skine baš malo baterije. Kao privatni telefon koristim Honor magic 5 pro koji radi fenomenalno. Često upoređujem ovaj Samsung sa njim i mogu reći za neke ne preterano zahtevne korisnike A34 je odličan. Verujem da je A54 još bolji. Sa motorolom imam očajna iskustva. Ćale je imao 2 komada. Rekao sam mu nikada više.
  10. Urađeno je tako zato što je prolazilo pre toga godinama unazad, simple as that. UEFA je najavljivala dve godine pre te sezone da to više neće moći tako, ali nama nije došlo do mozga dok nas nisu tresnuli po labrnji. Čak je bilo priče da će i savez biti kažnjen zbog izdavanja licence na lepe oči, ali nisam ispratio epilog. Uveren sam da bi i Zvezdi dali pare ranije kao što sada daju Partizanu da su bili pametniji i malo manje bahati.
  11. Moneke je potpisao za Baskoniju 19. jula. On reče da je samo od njih dobio ponudu, što je po meni sasvim realno jer ako se vratimo na taj period kada je on realno bio "mačka u džaku" onda je sasvim drugačiji pogled na stvari nego sada kada je on eksplodirao. Najlakše je koristiti naknadnu pamet i sa vremenske distance nekoga kritikovati. Baskonija je oduvek imala odlične skaute.
  12. Znači zadnje kolo Virtus i Baskonija igraju za 8. mesto?
  13. Điga bi mogao da bude baš dobar. Par zadnjih utakmica gde je starter je fino odigrao. Sviđa mi se kako je smiren, ima dobru kontrolu lopte i dobro reaguje na pritisak. Juče gledam situaciju gde je predao loptu Hvangu i nije pobegao nazad kao većina naših štopera nego se pomerio napred u poziciju gde se ponudio da pomogne Hvangu da se bolje pozicionira za naredni pas. Sve to na polovini protivnika. Odigrali dupli pas i rešili situaciju gde je na Hvanga vršen pritisak od strane 3 igrača. Videćemo kako će to sve da izgleda sa ozbiljnijim protivnicima. Ima potencijala definitivno.
  14. Prvi put da sam bez ikakvog bitnog razloga odustao od gledanja fk. Na poluvremenu sam rekao klincu ajmo napolje da prošetamo psa. I tako izašli i šetali jedno sat vremena kao Kraso po travnjaku Marakane...
×
×
  • Create New...