Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Što, kao prosječan Partizanovac me za ovo ne bi napljuvao samo tako? 🤣 Malo strpljenja, kolega.
  3. Zdravi Kawhi u plejofu je problem za sve.
  4. @vladaboss90 kakvog je zdravlja Jokic? Pitam za drugara😀
  5. Prosecan Zvezdas bi te za ovo tako napljuvao da se kojim slucajem Zvezda nadje u ovoj poziciji 😄 vidi samo koliko se pljuje nase tankovanje sada...
  6. Е па сад. Можда је то нешто наше по нашем схватању и могло да буде мало другачије да нисмо изабрали такав приступ какав смо бирали? Свакако је то сада питање и оно шта би било када би било. Моје мишљење је да на око постоје стране око тога шта је наше. Прва страна је оно што пропагира запад и што су њихови интереси и они имају став не везано на нас или њихове супарнике у тој економско-културолошкој-војној борби. И друга страна је она која жели као да нас чује, а у ствари заболе их она ствар за све око тога него се коси са ставом запада па ајде као да то подрже. Ово што Шпанија, Румунија, Украјина, па чак и Грчка рецимо не признају Косово нпр. то је искључиво само јер они имају својих неких потенцијалних жаришта, који су далеко од ових наших, ал опет ајде као због мира у својој кући. А у принципу их такође боли она ствар. Ал и то је разумљивије и поштеније од онога што раде ови које заиста боли она ствар него само хоће да ударају контру западу. Што је ок и то је као неки разлог и имају право. Док год смо ми колатерална штета нико неће имати проблема од тих наших "савезника".
  7. Ovi što bi mi bilo draže da su igrači nekog mog neprijatelja nego naši igrači su me natjerali da vam oprostim što ste me tukli, ali let's not start sucking each others' cocks.
  8. Može federacija Vojvodine i Šumadije,zašto da ne? Inače Mek..ti kao da si sada sa Vanjom G. otkrio toplu vodu..a lik je još tokom svoje igračke karijere bio osvedočeni slobista. I čudiš se što sada lupeta?
  9. Sto mi poznat medeni mesec pa onda sunovrat u finisu EL, 3 vezana poraza a smijesi se i 4. Jos 10 mjesto u ACB.
  10. Ali Boston koji gubi od Atlante u 2 neizvesne zavrsnice....
  11. Meni je uspeh samo ucesce u EL i prilika da se odmeris sa najboljima. A toga ne bi ni bilo da nije trenera - odgovorno tvrdim. I plus sto u EL ne budemo neka Alba, Asvel. Ranije sam vec pisao o tome koji smo mi budzet u EL, a sigurno ima 8 sa vecim. Koliko para toliko muzike. Neuspeh bi bio npr ne uci u finale Aba.
  12. @Beonegro drago mi je da si se javio. Nadam se da ce se vratiti. Ako naravno zelis. :D
  13. Prenos svih utakmica ce biti na youtube kanalu Nemacke kosarkaske federacije, nasi klinci igraju prvu sutra u pola devet uvece protiv Italije.
  14. Nek izadju u najboljem sastavu i naprzeni. Svakako ih dobijamo. Uhhh ovdje bi isao onaj gif Christian Bale u ulozi Patricka Batemana👍
  15. problem je što se ne zna to "mi" ko smo "mi" i šta je "naše" eto danas je Srbija članica UN ali niko da kaže u kojim granicama
  16. Baš se razmišljam s kim bih u NBA poredio Puntera, ali Puntera sa boljim atleticizmom. Možda Tatum? Durant? Meni Punter liči na neku mini verziju Duranta 🙂 Inače se za floping apsolutno slažem, nego nisam hteo ja da to prvi počinjem na ovoj temi da ne ispadne da trolujem. Doduše, to ne znači da ga ne biju, ali da...težak floper. Baš svaki kontakt preuveličava. Ali meni je jedan drugi aspekt kod ovih protesta navijača Partizana zanimljiv. Ja ih potpuno kapiram što se bune, to su kad se podvuče crta ipak navijači, njihov tim je izgubio i oni traže neku logiku u tome. Što se tiče sreće koja je vezano za Partizan pomenuta, sreća je sastavni deo jedne sezone od momenta žreba, jer itakako nije svejedno u kom rasporedu i kada tokom godine ćeš igrati sa glavnim favoritima kući a kad na strani, pa ni sa autsajderima. Protiv favorita je najbolje igrati odmah s početka sezone i to kući, jer ti je tu najbolja šansa da ih drukneš. Protiv autsajdera je najbolje da igraš na kraju sezone, kući. Jedino što je glupo da se samo jedan tim vrednuje kao neko ko ima sreće u sezoni. Neće biti... isto je svima, a ipak nekako mi uvek budemo 16. Real bude prvi ili drugi, a Partizan bude tu negde oko plej ofa. Dakle, to je realno merilo, ne sreća. Ovo ces sigurno dobiti u plej ofu, ABA i eventualno evrolige. Jedino za Hrvoja nisam siguran 😄
  17. Ове сезоне је одиграо 27 од 31 утакмице до сада што је 87%
  18. To sam ja pricao kad su Crnogorci hteli da se odvoje, koj ce nam djavo. Ja sam na starom forumu ismejavan jer sam pricao da bi bilo dobro da se Srbija kantonizuje ili da lepo Sumadija bude republika. Ili bar Vojvodina da postane nezavisna i lepo se preselim u Novi Sad i mirna Backa. Srbi ne kapiraju da sto je drzava slabija njima ce biti bolje, oni hoce sto jacu i autoritarniju drzavu i tako dolazimo do ove plutokratije bukvalno u kojoj zivotarimo. Koji god segment da uzmes da razmatras zakljucak je da nista ne razumemo da ne kazem da smo glupi kao ona stvar.
  19. Zavisi samo koliko ce se Real pocimati veceras. Ako izadju sa stavom od prosle nedelje ne gine nam Bambergovanje.
  20. Jabari Paker i Barselona navodno u pregovorima oko produzetka ugovora.
  21. Plan za pokušaj spasavanja sezone: 1) priznati sebi da je ovosezonski nastup u EL neuspjeh, pustiti utakmicu u Berlinu da se izbjegne besmisleno mrcvarenje u plej-inu i gubitak vremena za trening, i ujedno poštedjeti ljude kojima je stvarno stalo do KKP blamaže sa ovim pristupom sasvim stvarne i opipljive opasnosti duvagije na domaćem terenu protiv Valensije u poslednjem kolu; 2) svesti ulogu Kevina Pantera na ono što on zapravo može da igra, a to je fizički inferiorni izo usporavač igre koji nije minus za svoju ekipu samo ukoliko pogađa u nerealnim procentima. Dakle, ukoliko prihvata povjerenu ulogu, može da dobije petnaestak minuta ispucavanja kao second unit leader, ukoliko ne - da se ne ljubimo; 3) svesti rotaciju na 8-9 igrača: Hrvoje, Aleksa, PJ, Naneli, Panter, Ponitka, Ledej, Kaboklo, Kaminski. Svi ostali eventualno mogu da uđu da naprave faul. 4) napadati protivnički prenos lopte do besvijesti, vrtjeti Aleksu i Hrvoja na 3-4 minuta bukvalno nezavisno od ostalih dešavanja na terenu; 5) u postavkama kada su Kaboklo i Ledej centarski par igrati presing po cijelom terenu; 6) voditi utakmice na način da završnicu možeš da igraš sa pet od šest sledećih igrača: Aleksa, Hrvoje, PJ, Naneli, Kaboklo, Ledej. Alternativno, možemo da nastavimo da se samoobmanjujemo i da kukamo kako onaj zlikovac Lazić tuče zenicu oka našeg Pantera kao što niko nikad nikog nije tukao i da odmah zatim gledamo jednu trijumfalnu turneju jutarnjih programa za doktorNebojšu.
  22. Сад си ме подсетио на једног чувара у фирми у којој сам радио док за време короне није било нешто бог зна колико посла па смо имали време да необавезно ћаскамо. Старији човек, пред пензију свакако ускоро, и кад поменемо бившу СФРЈ он се изнервира. Каже да ратујемо? За кога бре да ратујемо... јел хоћете да се отцепите? Ма изволите слободно. Каже не да нисмо требали да се противимо растурању СФРЈ, него смо ми требали први да се отцепимо од свих њих.
  23. Evo jednog malo vremenski zahtevnijeg matematickog problema, mada ne moze da se nazove problem, vise je prosta racunica. Lucky 6, verovatno su se neki od vas susretali sa tom igrom. U pitanju je igra po kladionicama gde se od 48 brojeva izvlaci 35. Igraci igraju 6 brojeva, i u zavisnosti od toga gde izadje poslednji broj iz njihove kombinacije (ako izadje) dobijaju nazad ulog * kvota. Ovako izgledaju kvote u Mocartu na primer (tu su najpovoljnije): Tri deteline predstavljaju bonus polja, ako se u dobitnoj kombinaciji jedan broj nadje na detelini, dobitak je x2, ako se 2 broja nadju x3, ako se 3 broja nadju x4. Zadatak: izracunati ocekivanu vrednost (EV) ove igre. Moze i bez bonus polja, posto je jednostavnije, za bonus polja se dobijaju bonus poeni, hehe. Ako nisam dao dovoljno informacija pisite ovde pa cu da dodam.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...