Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. I bila je 100% u pravu: "describe "half" of the supporters of her opponent[...]They're racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamophobic"
 3. Ja sam skroz proputio ovaj ABA specijal zbog posla i putovanja. Vide malopre rezultat. Jel Zeks bio co-lead trener sa Mutom?
 4. Kod mene je Houston izuzetak. Nikad nisam imao nista protiv njih.
 5. Potpuno ista situacija Dragić 2+1 sa "faulom" Doužera. Neverovatno gubljenje sudija. Ili recimo situacija kad Kobs odluči da šutira 2 bacanja pa cima glavom pored Bruna, dok sudija ne odsvira faul. Rutinska tehnička.
 6. Trump je vulgaran, nevaspitan, ali ima osecaja za biracko telo za raliku od boldovane lady iz de,okratske elite. Nikad joj nece biti zaboravljeno: "Basket of deplorables" is a phrase from a 2016 US presidential election campaign speech delivered by Democratic nominee Hillary Clinton on September 9, 2016, at a campaign fundraising event. She used the phrase to describe "half" of the supporters of her opponent, Republican nominee Donald Trump, saying, "They're racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamophobic".[1
 7. bodo

  NBA 2023-24

  ja sam na sve teksaške ekipe 😁
 8. Mene sad zanima kako ti izgledaš @McLeod, kad već ovako detaljno (pr)ocenjuješ žene.
 9. Da, Šaranović je mlađi i prilično talentovaniji ... ovo oko ugovora nije nikakva smetnja. Trejd se odradi za pet minuta.
 10. @realno *w Taman sam hteo sinoć sit da se ismejem na faul Blažiča na Ponjitki, ali si me preteko komentarom... Poljak lagano polaže i u doskoku on kači Blažiča koji normalno stoji...sudija svira and one... ja u neverici gledam, Blažiču nije jasno, nikome nije jasno...
 11. Izgleda da već sad mogu da vam poručim da se Obilić vraća u elitu:
 12. "Lock her up" si ocigledno zaboravio. Hoce to tako selektivno. Pogotovo nemoj da napomenes da je Trump, za razliku od Hilari, prekrsio brdo zakona i pravila. Zamisli da je Hilari zvala i zahtevala da joj se "nadju" glasovi, kao sto je to Trump uradio. Sta bi tada pisao? Republikancima je vec Obamino svetlo odelo bilo vrh svih skandala. Danas su u stanju da bukvalno polizu svako Trampovo sranje, i jos da kazu "njam".
 13. Jesam ja ovo već praktično obezbedio A ligu osim ako nešto rekordno ne izgubim a drugoplasirani uzme svih 13 kategorija?
 14. Kakav crni soliter, ne bi mogla da prodje pored istog. Niska, zdepasta, a nema obline, ako je isla u teretanu ikad radila je samo "majmuna" (vrat i kljucna kost su joj srasli) tanke usne, okrugla glava, "bosiljcic", veliko/siroko celo, kosa joj je ocaj, ako bismo bas trazili eventualno nesto lepo/posebno, nos joj je ok i ima plave oci.
 15. na mekovoj sam strani ovde vrat joj je sirok koliko i glava, deluje kao da je rabanova cerka u mojoj cetvorospratnici bilo bar dve bolje ribe od florens, u mekovom soliteru kapiram da bismo im kacili krila i pravili reviju
 16. Ja verujem da postoji ipak nekog razuma i da to necemo uraditi. Smart treba da bude uz Nedovica nosioc na dvojci, u EL, ne mozes to da ocekujes od Saranovica a da mu je max do sada ABA liga i kvalifikacije za Ligu Sampiona. S druge strane, dovesti Saranovica na mesto Lazarevica, to itekako ima smisla samo ne znam do kada Lazarevic ima ugovor.
 17. Slot je u AZ Alkmaru i sada u Fejnordu forsirao direktan fudbal koji je Bajern igrao pod komandom Hajnkesa i Flika. Samo što je Bajern druga galaksija u odnosu na klubove iz Holandije.
 18. Radio Mileva prenosi da će beogradski izbori biti 28. aprila, kad će pola Beograda (pogotovo mlađeg) zbrisati negde van grada, jer će spojiti prvomajske i uskršnje praznike. Ostaće u gradu samo penzosi, koji većinom glasaju znamo kako.
 19. Hanga uglavnom igra u petorkama u kojima nisu ni Teo ni Yago. Sa Nedovićem još ponešto i prolazi ali kada je na SG Smart tada najviše do izražaja dolazi to Hangino glavinjanje i insistiranje da on završi. Ja ne mislim da se on šteka, šta više mislim da je i u ovim godinama vrlo energičan igrač i sjajan defanzivac ali logično je da se troši manje u odbrani ako već ima bitnu ulogu u napadu, međutim on ne može da isporuči u napadu u ovoj ulozi pa ga onda nemamo ni na 100% u odbrani, lose lose situacija.
 20. Hanga je krpio na kecu u Realu i Barsi, al tamo je bio okružen mnogo boljim igračima koji lako rešavaju 1na 1 ... ovde je to teža priča.
 21. Hanga je dobar ballhandler, ali svakako playmaking skills nema. Može da prenese loptu i rastereti recimo Teodosića od stalnog pritiska, a da onda Teo kreira. U svakom slučaju, ako nešto hoćemo sledeće sezone da uradimo, možemo zadržati Tea, otpustiti Nedovića, dovesti floor generala koji je dobar defanzivac za startnog 1/2, i nekog atletu na 2/3, uz ostanak Smarta. Da li će se to desiti? Ne. Za timsku odbranu je to bitno. Za individualnu je bitno da možeš da ispratiš igrača nogama i telom. To Teo ne može. Nije da neće, ne može. Ali on je tu najmanji problem, jer ono što on može u napadu, svi drugi zajedno ne mogu.
 22. Nisam znao gde da stavim: 6/9 FG, 5 TO, 15p, 4Stl, 2Blk
 23. Ne bih rekao ^ Više očekujem potezanje čuvenog "soliter argumenta"
 24. Skariolo kaže da Teo igra dobru odbranu, za dobru odbranu je jako bitno čitanje igre, a on to radi vrhunski. Teo je OK defanzivno, što je sasvim dovoljno za takvog igrača.
 25. Za neupucene kolege, ovo bi znacilo da bi je Mek rado zenio 🙂
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...