Jump to content

Del Piero

Član foruma
  • Posts

    5,682
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Del Piero last won the day on August 28 2022

Del Piero had the most liked content!

Recent Profile Visitors

30,746 profile views

Del Piero's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator

Recent Badges

16.7k

Reputation

  1. Kako srljaju u provaliju? Imaju 6-4 na poslednjih 10 EL meceva. Pre ovoga dobili u Madridu i Bolonji.
  2. Kad dodje takmicarska kosarka i kad se maksimalno fokusiraju Lejkersi su ipak vrlo ozbiljna ekipa. To su pokazali prosle sezone u playoffu i ove tokom in season turnira. Lebron ima previse iskustva i zna sta treba da radi i kako da utegne ekipu.
  3. Da li je u Superligu trebalo da ide 5 prvoplasiranih iz KLS-a ili sam samo ja to umislio? Deluje mi da je ovo promenjeno u poslednjem trenutku.
  4. Del Piero

    Kup Srbije

    Nisu vec nekoliko sezona.
  5. Del Piero

    Kup Srbije

    Lepa utakmica i odlicna poseta. Bilo bi fino za Radnicki i Kragujevac da polufinale bude na Cika Daci.
  6. Del Piero

    NCAA

    Prejaki su. Pustili Edeya da igra i zatvorili sve ostalo. Purdue je do pred kraj meca imao samo 5 sutnutih trojki i jednu pogodjenu. Pa morao je Edey da ubaci 50+ da bi mozda imali sansu.
  7. Ni Juventusov fudbal kroz istoriju nije atraktivan i lep, ali onda znas koliko je Allegri preterao kad se smucio navijacima koji su navikli na igru na rezultat i malo golova. Juce u drugom poluvremenu posed lopte 84-16 u korist Fiorentine. I to se desava cak i sa najgorim timovima u ligi. Dodju u Torino i onda drze loptu 70% vremena i oblecu oko gola. Znam da ekipa nema taj kvalitet kao inace, posebno u sredini, ali sramotan pristup ima Max.
  8. Cini se da je dogovoren Thiago Motta za narednu sezonu. Radujem se tome jer ovo pisem dok opet gledam bunkercinu na domacem terenu protiv mocne Fiorentine. Sraman je postao Allegri i vreme mu je da ide. Nadam se da ce nas bar dovuci do LS jer ni to vise nije sigurno.
  9. Sprdaju se Turci https://sportklub.n1info.rs/fudbal/turska/najkraci-superkup-u-istoriji-50-sekundi-i-trofej-za-galatu/
  10. Del Piero

    NCAA

    Clark sasula 18 poena u prvoj cetvrtini. Dobro finale.
  11. Ja sam procitao 9., nisam nasao ceo spisak. Drugi u istoriji Hawksa da, Korver je na 127.
  12. Kanga je ''pukao'' 2016. protiv Ludogoreca kad je dobio crveni nakon kraja prvog poluvremena i usrao nam se u zivot. Od tada nije uradio nesto slicno i doneo je puno toga dobrog.
  13. Bogdan na 85 utakmica uzastopno pogodio bar jednu trojku. To je 9. najduzi niz u istoriji NBA.
  14. To se vec desilo jedne sezone, kad je Zlatibor osvojio ABA2, ali nije mogao direktno da udje u prvu ligu jer je bilo vec 5 srpskih klubova. Onda su igrali baraz sa Borcem. Ovde je trebalo da bude da ulaze Dubai + finalisti ABA2, a ako su oba finalista iz Srbije onda prvak + sledeci najbolji tim van Srbije da igra baraz sa 13. ekipom iz ABA lige, a porazeni finalista iz Srbije da igra sa FMP-om jer su oni najgore plasirani tim iz Srbije. Sad kad ovo pisem ne bi me cudilo da je Covic umesao prste ovde jer su nase ekipe iz ABA2 poprilicno dobre ove sezone i bio bi to zajeban posao sa FMP u barazu.
×
×
  • Create New...