Jump to content

Manu

Član foruma
  • Posts

    2,415
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Manu's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

5.1k

Reputation

  1. Malo šta ima lepše za gledati u EL od ovih Duškovih izlaznih kretnji za šutere sa prvom kretnjom kao mamac.
  2. Nadam se da ovaj spisak od 26 igrača izgleda otprilike ovako: Stef, Avram, Topić, Micić, Jaramaz, Stefan Miljenović Bogdan, Gudura, Vanja, Radanov Kalinić, Lučić, Dobrić, Đurišić, Trifunović Petrušev, Jović, Vukčević, Smailagić, Davidovac, Pokuševski Jokić, Milutinov, Ristić, Mitrović, Miletić
  3. Moguće da je ova kazna za Teodosića zbog ponovljenog incidenta, slično je uradio prošle godine Javoru.
  4. Jedva čekam da vidim kako će jedan Tatum ili KD da prihvati ulogu igrača od 10min sa klupe.
  5. Majstorski challenge Bjankija malopre i sramotna odluka da ostanu pri tome da je faul u akciji šuta, 3 ogromna poena poklonjena Efesu u utakmici gde svaki poen toliko znači. Napred Virtus, više su zaslužili.
  6. Sinoć se upravo tako i desilo, sa tim što se stidljivo čulo prvi put jednom početkom poslednje četvrtine - dakle pružena je maksimalna podrška ekipi kada su najzad pokazali želju i počeli da stižu rezultat, vršen pritisak tokom tog perioda na protivnika i onda odmah nakon promašenog šuta Bogavca i poslednjeg zvižduka zapevano mnogo jače UPRAVA NAPOLJE.
  7. Kakav je igrač Tristan Vukčević. Još jedan pokazatelj koliko je van pameti porediti NBA i Evropu, čovek ne može da igra u Evroligi, a tamo svojeručno vuče grupu građana i pobeđuje grčkog rukometaša, jednog od najboljih igrača te lige.
  8. Oli-Fener danas ko dobije ide na Barselonu, ko izgubi ide na Monako. Hoćemo li gledati probacivanje kroz sopstveni obruč?
  9. Vratiti Duška na jedan trening samo da kaže da li je Raduljica i dalje najnespremniji igrač koga je video ili to priznanje prelazi u ruke Tompkinsa. A kad je već tu može i da ih zadrži 5 sati u hali.
  10. Ne može da se odnosi na Zvezdu pošto je Zvezda prošle sezone imala 17 pobeda. Pretpostavljam da je realni mislio Asvel i Albu, za njih bi 16 pobeda zaista bio uspeh.
  11. Iskreno, nemam volje da izvučem ove podatke i za njih trenutno. Možda neki drugi dan.
  12. Zvezdi su ove sezone 15 puta u EL sudile ABA sudije i na tim utakmicama imamo skor 2-13. Na 17 utakmica bez ijednog sudije sa ABA imamo skor 9-8. Jedine dve utakmice koje smo dobili sa ABA sudijama je rutiniranje Valensije kod kuće sa Petekom kao trećim sudijom i pobeda protiv Makabija u gostima sa Radovićem koji više ni ne sudi ABA već samo EL, pa se ona može svrstati i u drugu kategoriju. Kako smo došli do takvog statusa, a kako komšije do onog koji oni imaju je pitanje za upravu, odnosno za jednog čoveka kao što svi znamo. Ujedno su ove brojke i najava da smanjite očekivanja o značaju domaćeg terena u finalu ABA.
  13. Manu

    NBA 2023-24

    Nesporno je da LeBron vrhunski razume košarku i da je jedan od posvećenijih igrača po pitanju analiziranja igre. Ono što me nervira je način na koji LeBron traži divljenje od sagovornika i slušalaca dok priča kao da objašnjava teoriju struna, a ne suštinski jednostavne stvari. Ne samo u ovom slučaju i ne samo kada je u pitanju košarka.
  14. Manu

    NBA 2023-24

    Zaista je impresivno zarađivati od košarke i znati da se visoki ball-handleri brane hedge-om u idealnom slučaju, nema šta.
  15. Partner u prodaji karata je FIBA i isto su obećali i za Svetsko prvenstvo pa ta platforma nikad nije ugledala svetlost dana. Sva prodaja išla preko viagogo.
×
×
  • Create New...