Jump to content

DameTime

Član foruma
  • Posts

    17,139
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    37

DameTime last won the day on October 20

DameTime had the most liked content!

About DameTime

Recent Profile Visitors

18,792 profile views

DameTime's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator

Recent Badges

24.1k

Reputation

  1. Ima i te kako šta da se vidi, naročito u odbrani koja sa njim na parketu deluje dosta bolje. Pravi greške ali koji igrač ih ne pravi? Da je bolji, ne bi se ni vratio u Evropu. Ne smem ni da zamislim šta bi se pisalo da ga Želimir prikuca za klupu ;D Btw, to što je ekipa izgubila ovakvu utakmicu ne znači da postoje značajna preklapanja sa prošlogodišnjim timom.
  2. Ovaj account vodi neki grobar, a slepci nisu želeli mene da zaposle... 😄
  3. Bilo koja ekipa kad šutira ispod 30% za tri danas izgleda kao EC tim srednjeg doma, šta god to bilo. To ne znači da kkp izgleda dobro, nego su smešne ove procene koje se iznose a važe za svaki tim, pa jelte i za Partizan.
  4. Možda je logično da navijaju, ali to Vlahovića ne čini prijatnijim za slušanje dok prenosi KKP. Ok, onaj momenat sa Punterom protiv Reala je bio kul, zato što je sama utakmica bila za pamćenje pa je i on mogao da prođe. Kovačić i Plavšić su meni isto meh kad prenose KKCZ, Plavšić mi je bio okej samo kad je prenosio repstaciju. Ja volim španske komentatore jer se oni oduševljavaju potezima sa obe strane kad je utakmica dobra, nebitno što navijaju za klub iz svoje zemlje. Pogledati kako su oduševljeno opisivali atmosferu u Areni. Što se tiče Novaka, koliko znam Viško je prenosio na SK. On je u početku kritikovao Noleta pa je valjda Srki malo popričao sa njim i od tada idu samo pohvale. edit: možda je to period sa RTS-a, pa posle na SK hvalospevi, neko će bolje znati
  5. Probudite uinija 😄 Inače, Q4 je bila jalova što se tiče napada jer su se igrale baš čvrste odbrane (dobro, bilo je takođe i glupih grešaka, tj. svađanja sa loptom na obe strane). Ovaj Bugarin sa mog strima samo što nije pišnuo u gaće od oduševljenja.
  6. Aha, ti si mislio na ove naše komentatore, ne na podcastere iz Leskovca. I my bad je očigledno, sorry S tim se slažem, ali mislim da niko ne gaji iluzije da je SK neki bastion novinarske slobode.
  7. Kakva opoziciona televizija, momci snimaju podcast i zezaju se? Uozbilji se 😄
  8. Nikako da uplatim to, uz kod 6.75 range dua čini mi se, ali mogla bih uskoro. Naši su zaista nepodnošljivi
  9. Jeste, to je super, a kad pitaš ljude šta podrazumeva tako dobar skauting, kažu preko bare ili NBA cut. Svakako mi nismo stručni, nismo skauti, ali i tim stručnim ljudima ostaju pitanja koliko se neki igrač, koji uopšteno može pružiti više nego što vredi, uklapa u filozofiju trenera. I naravno, ostaje mogućnost da su se zajebali u proceni. Svakako mislim da se KKP ove sezone "kocka" sa dosta igrača i da se nije išlo baš na siguricu. Ali moraće da se sačeka bar polovina sezone da se proceni gde ste i šta ste.
  10. On je jednostavno iritantan do bola. Za tebe već ne znam, nisam imala priliku da procenim
  11. Srećna sam samo što nisam slušala ovo lika kako komentariše. Našla sam strim sa nekim bugarskim komentatorom, jako sam se zabavila.
  12. Na ovom forumu se navijači dva najveća srpska kluba ponašaju kao da je realna praksa dovođenja igrača ona sa fantazija. Bez uvrede, treba razmisliti ko je uopšte dostupan ovim timovima. Nešto ne verujem da je Želimiru prvi izbor Davies, koliko god bio tvrdoglav trener. Ali kao što je i rekao - ti kontaktiraš desetine igrača, neko ti traži velike pare koje smatraš da ne vredi i ne želiš da mu ih daš, neko traži veliku platu i vredi taj novac, samo možda nemaš da mu ponudiš baš toliko, neko traži veću ulogu nego što mu je realna vrednost itd. Na kraju se potpiše igrač koji je na tromeđi želje trenera-plata-željena uloga. Možemo da kritikujemo Željka za to kako vodi pojedine utakmice, ali za skauting sam sigurna da ga radite ozbiljno. Nema potrebe ovu ekipu predstavljati kao lošu samo zato što loše igra neke utakmice.
  13. Srećom je grobara jako malo na forumu Jeste, ako je Rada tu, sigurna sam da će pitati
×
×
  • Create New...