Jump to content

Čočo

Član foruma
  • Posts

    5,069
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Čočo last won the day on April 17

Čočo had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4,273 profile views

Čočo's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • One Year In
  • Posting Machine
  • Very Popular
  • Collaborator
  • Dedicated

Recent Badges

11.5k

Reputation

  1. Polako sa Duškom. Videćemo kako će sledeće sezone kad on selektira ekipu.
  2. Pa baš zato što one koje je trebalo da takne ono šta je Partizan uradio prošle godine, a nije, mi smo tu gde smo. Umesto da je ameba pod inicijalima NČ prepisala prošlu sezonu od komšija, ameba je nastavila po svome. I te kako treba ne nas, nego njega da dotakne to šta je Partizan uradio prošle godine u evropskim okvirima. Ušli su u EL posle mnogo godina i za jednu godinu su uspeli ono što Čović neće za narednih 10. A da ne pričam o tome da sam mišljenja da bi i osvojili da nije bilo ono šta je bilo. Tako da, nije trebalo da nas/njega takne, već takvu šamarčinu da dobije da bride obrazi godinama. Ali ne, sujeta, malverzacije i jeftin nepotizam se digao samo na viši nivo, skuplji. Mi smo milione potrošili na novi ugovor Mitroviću i Laziću, trogodišnji Davidovcu i jednogodišnji Simonoviću i za malo Bjelici. Šta reći a ne zaplakati. Posle svega ovoga ovo ostaje najgora EL sezona od kad je igramo a ujedno će biti i najveći uspeh ukoliko uspemo da osvojimo ABA ligu kada vidimo šta je 50+ godina u košarci uspeo da sklepa ove sezone.
  3. Karma došla po svoje. Sad i da upadne Smart ko zna na šta će da liči s obzirom da je u poslednje vreme više proveo na tribinama nego na parketu. Sve u svemu ne bi me čudilo da se Hanga vrati do finala(ako do finala dođemo) s obzirom da čovek ima svoje lekare u Španiji kod kojih se leči.
  4. Jedino pozitivno i lepo ove godine. Iznad svih očekivanja. Plus treba uzeti u obzir da poslednje 3, 4 utakmice kod kuće kad smo izgubili šanse za plej in je bilo manje navijača. Bilo bi ova još bolja brojka. Ali da, mi smo plaćenici.
  5. Eto rešena nedoumica umesto koga upada Top. Svakako evo i više minuta za Jaga i Topića. Da odmorim oči od Hange na poziciji plejmejkera. Žao mi momka i nadam se da će sve biti okej sa njim ali ako on i Teo ostanu sledeće sezone ukupno će imati 40 odigranih utakmica i tad da se šutiramo u dupe.
  6. Ah teško je biti čovek kad znaš kakvu pozadinu imaš i sa kim sarađuješ. Ono što je sigurno nije egomanijak, sujetan, bezobrazan i nevaspitan. Ali niko od njih svakako nije cvećka niti treba da očekujemo to. Svakako bilo koja promena koja znači da je Čović daleko od kluba je dobra promena. Bar za početak.
  7. Ne znam kakva su pravila ali ono što je očigledno jeste da je Boldwin loptom gađao sudiju što se donekle može smatrati i fizičkim napadom dok je Teodosić bio verbalno agresivan ali bez kontakta. Smešna organizacija, smešne odluke. Ništa novo.
  8. Jeste, briga mu je ali samo donji deo tabele.
  9. Obrni okreni nama najviše nedostaju partije Jaga pre povrede. Nadam se da će ubrzo uhvatiti ritam. Kada bi nekom igrom slučaja osvojili ABA ligu zaslužio bi da ponese MVP nagradu za sve pruženo u ABA ligi ove sezone.
  10. Sad čitam. Kažu da ga je Nađ napao jutros na treningu jer misli da je namerno dobio žuti karton da ne bi vodio derbi?!
  11. Desetog u mesecu bi trebalo. Videću. Ako oni lažu mene ja lažem vas. Plaća me CIA, BIA, KGB, Masoni i Papa. Sve zavisi od posla do posla. Za ovaj me plaća Papa. Jer za trenutno stanje pravoslavni pop ne pomaže jer nama treba egzorcizam u klubu. 😄
  12. Pa i meni sad da dođe neka firma i ponudi platu 3x veću nego što zaslužujem gde više nigde i nikad te pare neću videti, biću prvi koji ću braniti poslodavca. Sve dok je tog poslodavca i meni će mastan brk biti. Odmah su se upecali oni koji znaju kako stoje stvari.
×
×
  • Create New...