Jump to content

Sharp

Član foruma
  • Posts

    684
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sharp's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Posting Machine
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

1.9k

Reputation

  1. Samo da pozdravim Fibu i mozgove u istoj koji su složili ovaj raspored. Ajde što igraš dan za danom, ali onda barem prvi dan nek utakmica bude u ranijem terminu, a drugi u kasnijem, a ne ovo kao što su nama napravili. Da cirkus bude veći još je utakmica sinoć puno duže potrajala radi onog problema sa semaforom, maltene smo imali malo više od 12h razlike između utakmica.
  2. Ovako nekako bi Željko izgledao nakon mjesec dana da potpišete Kevina Portera.
  3. Brynton Lemar novi igrač CedOli. Nenad Stefanović preuzeo Igokeu.
  4. Ma nema tu razjašnjavanja, jedino da dođem s glavom tog sudije na kolcu.
  5. Nije vam računica baš najispravnija kad uspoređujete nagradni fond s cijenom pozivnica, ali shvaćam poantu priče. Nije EL blesava, radi se o minimalno 17 domaćih utakmica, dobro znaju da će svaki od zainteresiranih (a pogotovo večiti) drage volje iskeširati navedeni iznos jer s druge strane to nosi puno ostalih benefita, nikad Partizan ne bi prodao toliko sezonskih (niti po takvim cijenama) da igra FIBA BCL npr. Da je nagradni fond smiješan, naravno da je. Da nije fer način raspodjele kolača, naravno da nije. To i dalje ne znači da postoji iole prihvatljiva alternativa igranju i takve EL i to svi (nadam se) razumiju.
  6. Vidio bih reakcije navijača Zvezde (ili Partizana, svejedno) da im nije svirana ista stvar kao na prodoru Ulanovasa na što se Trinki tamo poziva. Mislim da bi forum bio offline na par sati nakon toga.
  7. Po nekim glasinama iz Hrvatske (don't shoot the messenger ) potpisali ste Arijana Lakića iz Zadra.
  8. Meni je itekako smiješno. Pogotovo kad slušam razne priče sa svih strana o zloj ABA ligi koju treba rasformirati i da je vrijeme da se igra samo jaka domaća liga. Ako je ABA spram EL dvije razine ispod po nekim stvarima onda je KLS jedno dvadeset razina ispod te iste ABA lige.
  9. Granično je ovo s Mitrom. Prvo da razjasnimo nešto, faul u napadu nije jer nema Partizan posjed, može samo biti faul na skoku (loose ball faul) što je i svirano. Bitan je trenutak hvatanja lopte i trenutak kontakta dva igrača pošto LeDay skače naprijed van svog cilindra. Čini mi se ovako na prvu da je to jako blizu, možda je mrvu ranije bio kontakt tijelima od hvatanja lopte. Definitivno se može braniti odluka da je faul, iako razumijem što Chaos hoće reći, moja filozofija košarke je također bliža tome da se ovakve stvari ne sviraju previše jer je ovo normalni košarkaški potez LeDaya i Mitar tu nije bio onemogućen da dođe do lopte, iako se kontakt može smatrati kao ilegalan.
  10. Čestitke navijačima Crvene Zvezde. Apsolutno zasluženo.
  11. Zvezda puno bolja u prvom poluvremenu, Partizan može biti presretan sa samo -4. Index 37-51. Punter i LeDay se još uvijek nisu pojavili u ovoj seriji. Bolomboy sam sebe izbacio iz igre s glupim faulovima, srećom tu je Gile koji očito igra samo protiv Partizana u Areni. Suđenje zasad jako dobro, nadam se da ih nisam urekao ovime za drugo poluvrijeme.
  12. I Nunnally i Gurović sjede u civilu pored klupa. A da se organizira neki kratki meč od 3 runde u poluvremenu?
×
×
  • Create New...