Jump to content

Sharp

Član foruma
  • Posts

    640
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sharp's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Posting Machine
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

1.7k

Reputation

  1. I tko dobije ide na Real u F4. Baš bi moglo izgledati ružno.
  2. Zadar usporedno igra dva natjecanja i ima puno kraći kadar i znatno veći pritisak rezultata. Ne bi se pogriješilo ni s Baraćem, ali meni izbor Jusupa ima smisla. Lazića nema smisla komentirati. Propustio je 9 utakmica i igra manje od 15 min u prosjeku. Jedino u rangu toga bi bilo da je opet Željko izabran za najboljeg trenera.
  3. Mora. U slučaju da se prvo izvede bacanje za tehničku na jednoj strani pa dodatno na drugoj to je povreda pravila.
  4. Nema tu razlike. Kod bacanja se gleda samo uključuje li kazna i posjed nakon (kao kod nesportske) ili ne (kao kod običnog faula ili tehničke). Doslovno bilo koja kombinacija kazni iste težine može se poništiti, npr. faul na trici za tri bacanja i nakon toga istoj toj ekipi tri tehničke greške itd.
  5. Kazne jednake težine se poništavaju. Nije to ništa novo. S obzirom da je trebalo biti po jedno bacanje na obje strane (bez posjeda) to je nastavak u takvim situacijama.
  6. Maccabi je zakucan na 7. mjestu, a ako Pao dobije Albu kući svakako su 2.
  7. Tko više dolje u Hajduku razmišlja racionalno. Nema takvog. Manje više je sve s loptom odigravao s lijevom (zdravom) nogom. Navodno je priča sa zadnjeg okupljanja reprezentacije bila da još nema full ekstenziju desne noge u koljenu. Čuo si i sam da je ušao na vlastiti zahtjev, ovaj ga nije mislio uvoditi.
  8. Jesi vidio kako je izgledao? Igrao je na jednoj nozi maltene.
  9. Nemojte zaboraviti drugačija pravila. Tada centre nisi mogao čuvati na način da je pomoć na metar-dva ukoliko nema suigrača u blizini, to je sve bio illegal defense. Opcije su bile ili 1v1 ili hard double team, zato su i centri bili puno veći fizikalci nego danas jer je bilo bitno moći igrati obranu u low postu i snagom parirati za razliku od danas gdje se tih malo preostalih igrača koji su opasni iz low posta timski brani s različitim shemama i usmjeravanjima ovisno odakle i s koga se pomaže.
  10. Ništa ja tamo ne bih svirao. Ima kontakta, daleko da nema, ali ovo uporno zabacivanje glave unazad kad rade igrači dok je kontakt na rukama ili torzu mi ozbiljno ide na onu stvar. Zamislite da to svi rade i da se stalno svira, imali bi 70+ faulova na utakmici. Isto tako ne mislim da je faul u napadu na Ferrellu, on tu pokušava prodati kontakt i baca se unazad na prilično blagi bump.
  11. Ovako nešto samo može biti tehnička, a ne faul šutera. Ono što je svirano Musi lani je isto trebala biti tehnička, a ne faul jer nije Pantera zakačio na način da je ovaj pao i izgubio ravnotežu radi tog kontakta već je u pitanju bio flop i pokušaj da se iznudi faul na šutu. I da, Zach je ovdje naknadno opomenut od strane Nedovića. Dakle, jedino što je ovdje dilema treba li tehnička odmah ili može proći s opomenom.
  12. Suđenje je bilo vrlo dobro, ne kakite. Kao što rekoh odličan meč, Budućnost uopće nije igrala loše, nisu protiv Zvezde doma ništa bolje odigrali nego danas, samo što je ovaj put protivnik bio na maksimumu, a tu ipak do izražaja dolazi razina EL kvalitete spram EC.
  13. I naravno promašio dodatno bacanje i odmah idući napad primio koš od LeDaya.
×
×
  • Create New...