Jump to content

BaneSto01

Član foruma
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BaneSto01's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

33

Reputation

  1. Komplikuje se ulazak Dubaija u EL, pojavile su se nove ekipe sa A licencom koje su protiv ulaska, navodno im nije dovoljno para + Pesic je vec kontaktirao igrace par klubova povodom prelaska u Dubai iako nisu zvanicno primljeni u takmicenje. Glasanje o prijemu u takmicenje se odlozilo na neodredjeno, tako da pitanje sta ce biti sa ovim timom. Po meni sve ovo pokazuje (ne)ozbiljnost EL kao takmicenja, ali bice zanimljivo ispratiti sve ovo Izvor: https://encestando.es/el-real-madrid-lidera-un-nuevo-grupo-de-equipos-que-se-oponen-ahora-a-la-entrada-de-dubai-no-hay-votacion-prevista-a-corto-plazo/
  2. Kako prenose spanci (encestando, dobro obavesten portal, prvi su preneli da Hanga ide kod nas letos), Efes je odustao od Paskvala i prvi favorit za trenera sledece godine je Alimpijevic, spominje se i Spanulis https://x.com/webEncestando/status/1782364223693308406
  3. Derbi pocetkom januara je odsudio vrhunski, da ponovi performans sutra i svi srecni.
  4. Jedna zanimljiva cinjenica vezana za Javora: Negde sam video da imamo 0/7 kad nam on sudi u Evroligi od kad se format promenio (od sezone 16/17). Kada se izuzme tih 7 utakmica, nas procenat pobeda je malo veci od 43% (86 od 198, bez ruskih klubova u onoj sezoni kada su na pola izbaceni). U procentima, verovatnoca da izgubis svih 7 utakmica a da ti je sansa za pobedu 43% je manja od 2%, fakticki nepostojeca.
  5. Ja se ne secam da smo imali problema sa ABA sudijama pre finala sa Buducnosti 2018, kada su nas Javor, Pukl i Boltauzer (iz secanja oni najvise, mozda je bio jos neko) pokrali. Da li je najbolje resenje za to bio frontalni napad na njih, verovatno nije, ali je cinjenica da nije klub krenuo da ih napada bez razloga i da su oni krenuli da sude protiv nas zbog tih napada. Javor je tada pogotovo dominirao, iako on voli da biva u centru paznje na svakoj utakmici, meni bar se jasno videla tendencija te godine u Podgorici. Tako da ne mislim da su oni jadni i neduzni i da ih mi napadamo bez razloga, ali isto tako ne mislim da je frontalni napad na njih kroz medije i izjave nesto sto ce uroditi plodom, pogotovo za utakmice u EL. Takodje, moj je utisak da smo od tog finala mi u svako ulazili sa mislju "kada je haos bio dozvoljen u Podgorici, mora biti dozvoljen i u Beogradu", dok pre 2 sezone liga nije stala tome na put i krenula da prazni hale i nama i KKP u finalu. Tako da po meni, tada nije Pukl uzeo i sam ispraznio halu, nego je dobio instrukcije da to uradi ukoliko budu leteli predmeti u teren, sto je on i uradio nakon nekoliko upozorenja. Meni je veci problem sa njim u petoj utakmici tog finala (2022) par ociglednih gresaka na nasu stetu na kraju utakmice, koje srecom nisu ugrozile nasu pobedu.
  6. Javor i uprava na stranu, ovaj poraz najvise ide na dusu igracima. Mnogi ce reci, "pa nije Davidovac kriv sto je jedina opcija na 4". Ako njega sa platom koju prima nije sramota ovako da odigra, onda jbg, nije za ovaj sport. Ovo sta je on odigrao i sta igra cele sezone nije losa forma, nego bol u predelu prepona. Nije on jedini, veceras uz par izuzetaka se niko nije pojavio na utakmici, ali ovo sta on radi je za momentalni otkaz.
  7. Ne slazem se, imam utisak da su nakon povrede Mirotica odredjeni igraci prodisali, pogotovo Meli. U prethodne 2 utakmice kod kuce su u tako okrnjenom sastavu rutinirali Bajern i Baskoniju, ekipe koje su recimo slicnog kvaliteta kao i mi. Ima tu jos dosta dobrih igraca, osim pomenutog Melija tu je i Vojtman, Hol (koji zna da ubaci 0 poena ali i da se povampiri), Pojtres, kao i Nejpir, za koga me ne bi cudilo da se nalozi protiv nas. Armani kod kuce igra (sve vise i vise) fantasticnu odbranu i tako lome protivnike, a nisam siguran da cemo mi imati pravi odgovor na to, pogotovo ako su nam 2 od 3 pleja roviti a treci povredjen. Sta mislim da moze biti nasa prednost jeste to sto ce sa druge strane biti Sabaz, a verujem da ce svi u klubu imati dodatni motiv da ga pobede. Ali videcemo, svakako mislim da imamo sanse u oba meca, ali su po meni (a i po kladionici, koja bi trebalo da je neutralna) one dosta vece sutra nego u cetvrtak.
  8. Piše SK da Teo igra, ali su objavili snimak gde se vidi da i dalje malo šanta (snimak je sa aerodromskih kamera, ne mogu sada da ga nađem, možda je obrisan). Miloš Teodosić će najverovatnije biti u timu Crvene zvezde za utakmicu sa Asvelom u 20. kolu Evrolige. Teodosić je iskrenuo skočni zglob u porazu od Cedevita Olimpije, ali srećom, povreda nije teže prirode – zglob je bolje i sve ide ka tome da će plejmejker crveno-belih predvoditi svoju ekipu u predgrađu Liona. U finišu meča u Ljubljani povredio se i Jago Dos Santos, i njegova situacija ide nabolje, Džoel Bolomboj je još u duelu s Partizanom povredio prst (igrao je protiv Cedevite), a Luka Mitrović propustio je prethodne tri utakmice zbog problema s kolenom – on će trenirati s ekipom danas, a posle tog treninga znaće se i u kojem tačno sastavu crveno-beli idu na noge Asvelu.Utakmica se igra u utorak od 20.30, uz direktni prenos na Sport klubu, a Zvezda juri treću uzastopnu evroligašku pobedu. Edit: praštajte, nisam video da je već pisano.
  9. Bez obzira na sve, meni Asvel i dalje deluje kao polu-amaterska ekipa koju mozemo dobiti i bez Tea. Doveli su vec treceg trenera u istoj sezoni, i nakon toga i reakcije Parkera (koliki god cirkuzant bio Poceko, da trenera kojeg si ti doveo pre 2 meseca tako popljujes u medijima je u najmanju ruku neprofesionalno), mislim da je i igracima jasno da je ova sezona izgubljena i da ce izostati tradicionalna zelja za dokazivanjem kad dodje novi trener. To je moje misljenje, ili bar nesto cemu se nadam. Ocekujem neizvesnu utakmicu i nasu pobedu, mislim da cemo se fokusirati na utakmicu u Lionu jer imamo mnogo manje sanse u mecu u Milanu, protiv ekipe koja se dize u formi i koja igra dobro kao domacin u poslednje vreme.
  10. Fejk je slika, nekoliko trol grobarskih stranica prave fotosopove u vezi sa koreografijom. Kada se na slici ublizi flajer, vidi se da su na svakom mestu brojevi 200 i 400 naknadno umetnuti. Cak je neko okacio i nefotosopiranu sliku, gde se vidi da su flajer i objave kluba identicni, tj. da se crvene majice nose na nivou 400 a bele na nivou 200.
  11. Pomerili su da je do nedelje prodaja samo njihovim sezoncima, do kada ce se verovatno rasporodati cela hala. Igraju u Paladozi koja je mala hala, tako da je malo karata pusteno u prodaju. U slucaju da ista ostane od karata, pusta se u ponedeljak u slobodnu prodaju
  12. Od petka su u slobodnoj prodaji, do tada mogu da se kupe samo sa sezonskom
×
×
  • Create New...