Jump to content

Markoss

Član foruma
  • Posts

    5,065
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Markoss last won the day on January 25

Markoss had the most liked content!

4 Followers

Recent Profile Visitors

61,952 profile views

Markoss's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

17k

Reputation

  1. Meni je Kovacic generalno gotivan igracic, ali mu je karijera u slobodnom padu, i bas je zalutao u Siti. Bukvalno je za neki Brajton. Nije da je ispao preveliki tragicar, jer je Bernardo sutnuo jos gori penal, ali cisto opservacija. Strasno je da Siti nije uspeo nista protiv Realovog bunkera nakon 1:1. Teg zvani Haland koji je bio bukvalno igrac manje na terenu i kretao se kao Marko Pantelic svojevremeno u dresu reprezentacije Srbije.
  2. Haland je igrac manje. Svaka mu cast na statistici i svemu, ali sam sve blizi teoriji da Siti treba da ga za masne pare proda Realu i da sansu Alvarezu koji mi deluje kao dosta talentovaniji. Ne secam se da sam skoro video spica na ovom nivou da toliko ne ucestvuje u igri. Stvarno je gol masina, to nije sporno, prebrz je i prejak, ali sve drugo fudbalski, ja ne znam. Hot take, mozda nisam uopste u pravu, ali mi je odavno polemika Mbape vs Haland, bas besmislena. Prvi je duplo bolji igrac.
  3. Real sramotno igra. Ne volim Siti, smaraju me, ali bih bas voleo da ih napune. Jbt, pa niste toliko slabiji od njih da morate bunker da igrate.
  4. Efes bas skupina placenika. Svako igra svoju kosarku, bez neke hemije, timskog duha ili bilo cega. Sramota za Larkina, Tompsona i Klajburna. Sva trojica ugovori preko 2 miliona, Larkin cak 4, i ne mogu da uvedu tim u top 8. Baskoniju moze samo domaci teren i ludilo Hauarda da izvuce u petak. Oni srljaju u provaliju i sve i ako prodju, Real ce da ih otrese samo tako.
  5. Odgledah Meso i dobra prica skroz. Drzalo mi paznju, nije bilo dramskog prokenjavanja cemu su skloni ovi domaci kreatori serija, niti nepotrebnog odugovlacenja price. Vidim da ima dva nastavka, pa cu da bacim oko i na to.
  6. Dusko kao i u Zvezdi dok je bio. Zategao ekipu na par meseci, a onda slobodan pad. Jeste povreda Monekea veliki minus, ali apsolutno nista Baskonija nije odigrala. Makabi ih rutinirao na neutralnom terenu. Hauard jeste trpac i zanimljiv plejer, ali meni daleko od Dzejmsa, Kampaca, Larkina.
  7. Alimpijevic je, znajuci razne price za njega, em prevrtljiv covek, em neko ko glumi autoritet, a nema ni karakter, ni znanje da to potkrepi. Ovde su ga brzo procitali ovi stariji i apsolutno ih nije zanimalo sta je imao da im kaze, a on je to hendlovao izdrkavanjem na mladje. Atmosfera je te godine bas bila losa, bilo je i nekoliko tuca izmedju igraca na treningu, pa i konflikata sa njim (Pero Antic). Takodje je direktno oterao onog plavog cuperka Enisa, tvrdeci da je ovaj odbio da napravi faul, na toj poslednjoj utakmici protiv Buducnosti, kada mu je ovaj to trazio, te da je valjda na svoju ruku sutnuo neku trojku, a akcija je bila drugacije nacrtana. Nije imao puno svedoka da podrze tu pricu, a i Enis je tvrdio da se to nije desilo. Time je u sustini prebacio krivicu na drugog i nacrtao put svom jako dobrom prijatelju Filipu Covicu da se vrati u Zvezdu. Ne sumnjam da je napredovao u Turskoj, ali mi smo kod njega delovali kao busan kurton, gde smo na gostovanjima gubili utakmice u prvih 5 minuta, slicno kao i sad kod Sferopulosa. Takodje, tamo je vodio dva underdoga u smislu da ni ta situacija ne moze da se poredi sa ovom gde on treba nesto da osvoji. Ne znam dal covek ima jedan trofej u svojoj karijeri, ali eto, domaci je, verovatno je to kljucno u selekciji.
  8. Abrovi kazu da Micic i Kalinic nece igrati dok je Pesic selektor, a i da je Lucic u neformalnom razgovoru saopstio ovima iz saveza da je to to od njega, zbog tela. I za Topica su male sanse, zbog NBA i svega, sumnjam da ce ga pustiti, pogotovo nakon sto je sad tri meseca propustio zbog povrede.
  9. Ja je gledam jednom godisnje vec devet godina, pa ti vidi. 😄
  10. Nije. Moneke nije bio ni razmatran, a Hauard je svakako bio nedostizan, iako se jeste tu i tamo pominjao. Dusko je imao da bira izmedju Sabaza i Tompsona (Efes), i izabrao prvog. Kao sto je npr izabrao i Bolomboja pre Dzekirija. Ali npr, nije hteo Douzera (ni da cuje, kao ni za Kabokla), a ni Kaminskog, iako su i nama bili ponudjeni. Procenio je da je Tobi bolji od ovog drugog, tako da nije bas da je bezgresan, al nije ni Frenk bio srecno resenje. Hteo je Ponitku jako, al je ovaj ipak otisao u KKP i dobro je da je tako. Nije hteo ni Teodosica ni Davidovca. Za Jaga ne znam, ali je npr Dusko hteo Topica u 12 i obecavao Milenku sansu za malog, ali je ipak on prvo hteo u Megu.
  11. Mitrovic je i prosle sezone bio meh, ali ove je to jos vise, bas nekako u potpunosti postaje empty stats igrac. Tacno je da je prevazidjen tip kosarkasa i da nijedna EL ekipa nema ni slicnog centra, i to sa razlogom. Licno se jezim od neatleticnih visokih igraca koji ne mogu da zagrade, i koji su pihtijasti, ali Luka je pretprosle sezone, pa donekle i prosle, imao neke rispekt partije. Ove, sem onog jednog perioda, i to kad je Sfero dosao, apsolutno nista, bas empty stats. Plus ono bacanje protiv Baskonije koje ga je ugasilo, odnosno i njega i nas. Opet, nije mi ni neko koga bih imao kao petog visokog, jer je veliki potrosac lopti u smislu da ako se ne igra na njega, doslovno njegovo bitisanje na terenu nema poentu, a ne vidim da ima logike da igras na petog visokog. Ali, niko ne moze u isti kos sa Davidovcem. To koliko se on raspada, i koliko ce tek da se raspada, jer je neprofesionalac koji sa 28 godina izgleda kao da ima 45 je tek za pricu. On ni u Igokei nekoj ne bi mogao razliku da pravi, bukvalno igrac za FMP ili Borac Cacak. @Guru Kako ti cenis Djurisica i Plavsica? I takodje, Sterling Brauna? Ako je offtopic, moze na nekoj prikladnijoj temi, mada ne bih rekao da jeste. 😄
  12. Problem sa Smajlijem su i neke nesportske MWill navike koje redovno praktikuje. Na sve to, ove sezone je u vise navrata bivao ukoravan od Zeljka, sto zbog toga, sto zbog izlazaka, ali dzabe.
  13. Sigurno najgora EL sezona u istoriji KKCZ. Em smo ispali u januaru, em i do tad nismo ni na sta licili i doslovno nismo odigrali tri dobre utakmice za sezonu. Sad ide vadjenje u ABA i KLS, ali uprkos prednosti domaceg terena i tome sto je Sferopulos rutinirao Zeljka tri puta, mislim da je Partizan daleko bolji tim od nas i da ce biti iznenadjenje ako osvojimo oba trofeja. U narednoj sezoni, moze Bolomboj i 11 novih igraca, a ne bi mi tesko pao ni odlazak Sferopulosa. Ponovicu po 100. put, ali ja u zivotu nisam video da novi trener u neku ekipu ne donese apsolutno nista, vec sve ostane kako je bilo. Nismo cak imali ni onaj honeymoon period, bukvalno nista. Teoljub sam, ali se nadam da ce se povuci posle ove dobre sezone. Siguran sam da vec sledece ne bi bio na tom levelu, a sanse nema da bi dobro resenje bila neka redukovana uloga od 10,.15 minuta, niti je on karakter koji bi to podneo. A jasno je da ni za nas nije najsrecnije da nam bog i batina u timu bude igrac od 37 godina.
×
×
  • Create New...