Jump to content

Evrovizija / Eurosong


Drug Crni

Recommended Posts

Posto imam tu cast da napisem skoro-pa-uvodni-post.

 

Kad kazemo najbolji evropski festival muzike i pored muzike, posle Beovizije naravno, pomislimo odmah na Evroviziju. Jer, gde bismo inace nasli bolji tres od toga?
Deca zure da zavrse domaci, majke sa posla, tate gase fudbal i kosarku, Vucic prekida obe paralelne konferencije za novinare za koje je mucno napisao pitanja, studenti prekidaju... sta god da rade i posvecuju se pravim stvarima. Najbitnije je sta je ko obukao. Ko je odakle. I zasto je bas odlucio ovako ogavnu obucu da izabere za ovakav datum. E da, i pesma. Dobro, pesma kao pesma. Sve su iste. Osim one legendarne od No namea. Kako bese?
"TAMO, LJUBAVIII, DJE ZVONE ZVONA"

Ovo je jedini sport gde je Srbija bila prva. Znam, sad ce ljudi da ubace one vodene sportove, pucacine i batinjanja, ali nista od toga ne moze da se meri sa ovim. Jer ovde moras da budes savrsen da bi pobedio. Jesi li najbolji u oponasanju kokodakanja - pobedjujes? Je l' umes dobro da shirididaj shidiridana - pobedjujes. Je l' umes dobro da Zeljko Joksimovic - 3. mesto.
I sta god da uradis, moras da budes poseban ili ce te zaboraviti kao predstavnika UK-a. Sva sreca pa se uvek uguraju preko veze u finale na stetu Makedonije.
Makedonski scenario ceka i Srbiju ove godine. Nas predstavnik je Nevena Bozinovic/Bozinovska/Bogunovic (ili tako nesto, sto bi rekao fejk Radashin). U sustini, neka devojka sa nekom pesmom gde peva o necemu i lici na zenskog, plavog Kavaja Lenarda (ili na one Gejmotron white walkere). Iako smo, na nasu nesrecu, Kavaja culi kako se smeje, te mi ovo poredjenje i ne stoji bas.

Uzdravlje! Neka pobedi najlepse obucen!

  • Like 7
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...