Jump to content

Nick_theking

Član foruma
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nick_theking's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

142

Reputation

  1. Eeeeeee, pa nemaš 50 godina iskustva da bi to razumeo.😉
  2. Još ima nade da će neko da skloni doktora mašinstva.
  3. Upravo je to moja poenta, gomilaj osrednje domaće a trener će da ispravlja pa kad ne ide otići će i on i tako u krug. Još jedna stvar, pričali smo prošle sezone kako nam je nakaradna selekcija i kako ne može gore, kad ono.... Videli smo šta može ova grupa domaćih košarkaša ajde da probamo sa nekom novom grupom domaćih u kojima nema Luke, Laze, Dede, Lazarevića i Nede i Kuzmića.
  4. To za gde je planiran Luka niko živi ne može da zna, osim Čovketa, jer smo mi imali i imamo tri centra bez njega a jednu i po četvorku. Luka je verovatno planiran da bude druga četvorka.
  5. A kako je to Luka planiran kao treća opcija ako smo mi već imali tri centra? Da ipak nije naš dokor razmišljao da Luka i Deda bude dve četvorke?
  6. Ja nigde nisam pomenuo Luku već sam rekao osoba X i nigde nisam rekao da je Zvezda u pitanju već sam aludirao na to da statistika vara.
  7. Svaka tebi čast Guru što imaš živaca za sve ovo. Ovo je kao da mi neko kaže osoba X ima 10 poena i 4 skoka(super statistika) a on to zaradio na -15 u garbidž tajmu, eto koliko je ta statistika merodavna.
  8. Shvatam smajlija, poenta je da bi bio 12. igrač, i to možda. Zato sam i napisao možda. E sad drugi je par cipela to što se neće ništa od ovog desiti.
  9. Od sadašnjeg tima ja bih ostavio Bokija, Tea(kao druga, treća opcija, i možda Lazu i Daču kao 12. I 13. Teško je da neki shvate da je 2024. a ne 2012.
  10. Za prvi deo posta 👍. A za drugi nisam baš siguran, jedino ako nam dolaze nba igrači iz prajma. Nama treba restart, kompletan. A to znači novi predsednik, trener i igrači i to po mogućstvu oni koji nisu igrali kod nas(pričam o domaćoj osnovi).
  11. Šta je to Smart epohalno uradio da zaslužuje mesto u timu sledeće godine, takvih kao on a i boljih ima na stotine preko bare. Takođe, ovaj budući roster je maltene isti kao sadašnji pa se pitam kako ćemo proći sledeće godine ako nam je ovako bilo ove.
  12. 100% si u pravu, ali kako se izvući iz tih silnih višegodišnjih ugovora a ne platiti visoku cenu. Prosto ne vidim ko će sutra prihvatiti Nedaru, Hangu, Yaga, Dedu, Simona, Lazarevića.
  13. Ako tako gledaš onda je i Sale Obradović lud kad se tako lako odrekao Monekea. Nije sve crveno i belo.
  14. Dozete ti li si? Neće da može da ti forum radi skauting, sam se snađi. Šala mala ne zameri.
×
×
  • Create New...