Jump to content

Drug Crni

Član foruma
  • Posts

    14,482
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Drug Crni last won the day on April 3

Drug Crni had the most liked content!

Recent Profile Visitors

34,599 profile views

Drug Crni's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

19.2k

Reputation

  1. Festival šovinizma, ratno-zločinačkog nasleđa i kremljofilije u Šatorskoj. Fujčina na 2
  2. Videh da imamo novog forumaša,rasheeda..pa umalo ne poželih dobrodošlicu nazad titu..al' onda se setih da je on nekada bio raskeem..dakle,slično,ali druga neka priča ipak.
  3. Naravno da pritisak spolja postoji i naravno da je to dobra stvar jer nekada nije postojao nikakav. A da je Oskar toliko sigiran u pobedu u Beogradu (da će ga i dalje kontrolisati) ne bi EXPO prebacio na republiku,već bi ga ostavio u nadležnosti BeGea kako je i bilo planirano.
  4. Ne,ovde grešiš. I ti i pola foruma. I Mek. Oskara pritiskaju spolja da bojkota ne sme biti. Bojkot sada više nije isti kao 2020.godine. On je sada prvi put uhvaćen sa rukama u tegli meda i stigli su prekori. Ipak,istina je da ni opoziciji ne odgovora bojkot. Njima treba kredibilna pretnja bojkotom do postizanja nekog maksimuma boljih uslova. Koliko je to? Ja bih rekao da smo blizu. Zato je sada najbitnije da SPN ostane cela i zajedno u ovome. I da zajedno istraje. Pa ili svi na izbore skupa ili svi da ih nekako dezavuišu. Najgori scenario je cepanje koalicije. Nadam se da sam uspeo da budem jasan,pa makar ti i ne prihvatio ovo moje viđenje i argumente. Mek znam da neće.
  5. Nisam ja za bojkot. Bar ne za pasivan. Edit:ni opozicija ne treba da im popusti..ovo su ionako neki minimalni zahtevi. No,i o ni pokazuju da na pritisak (spoljni) nisu imuni..rekli su da su izbori 28.04 pa su ih odložili za jun..rekli su da nema nikakvog ispunjavanja zahteva,pa ipak vidimo da nečeg ima..rekoh nedavno: iako se tako ne doima.oni jesu u nekakvoj defanzivi. Sa druge strane je činjenica da svaki dan kradu..opozicija trči trku sa vremenom pre svega. To je vrlo zajebana stvar takođe
  6. Najmanje 13 meseci boravka na novoj adresi da bi se glasalo na lok.izborima. Dva sata dnevno na RTS1 samostalno gostovanje samo opozicionih političara u terminima od 08.00-09.00 i 20.00-21.00 Počevši od sutra. Ovo mora biti traženo i ispunjeno. Onda da se i izađe.
  7. Oni su već preselili birače iz 65 gradova i opština u kojima su se "izbori" održali..tako da opozicija gubi ovo lagano i ubedljivo.
  8. Usudiću se da napišem da upravo zato ovo i snima Scorcese..sumnjam da bi ga zanimao čisto biografski film..
  9. Pa,dobro,hoćemo li da izvučemo statse od sinoć - broj šuteva,kornera,posed..? U svemu ih je City pojeo,ali nisu iz svega toga imali skoro nikakve kolosalne šanse. Sem one KDB. To je,mislim,jednostavno morao pospremiti u mrežu. Kažem,Real prošao u stilu Atletiko Madrida nekada.
  10. Kakva defanzivna klinika Anćelotija..u najboljem maniru Čola Simeonea. Napred doslovce nisu postojali,ali prošli su na odbranu. Ridiger doktorska partija sa sve onim majstorskim jedanaestercem na kraju. B.Silva verovatno najbenastiji jedanaestrac kojeg sam u životu video. Ako se puca po sredini onda se ili cepa mreža ili ide 'panjenka'. Batica šutnuo kao pre treninga,ono..golman krene da se zagreva pa mu njegov trener baci par lopti kao dodavanje..bukvalno taj rad. Potpuno ubio momentum ekipi i ukanalio ih mentalno nakon Modrićevog promašaja. Btw,Luka je baš loš izvođač penala. Sad se već može konstatovati da postoji posebna veza između Rodriga i ovog takmičenja. Inače,nedugo nakon utakmice na španskom radiju je gostovao (državnom) psiholog koji je savetovao antimadridiste kako da prebrode još jedan Realov prolazak. Živa istina. Voleo bih da osvoje Bajern ili Borusija,ali ovo verovatno ide ka finalu Madrid - Pariz,a titula svakako ide Realu.
  11. Majka pravi onaj miloševićevski kadar..bila direktorica neke BG gimnazije valjda..
×
×
  • Create New...