Jump to content

Drug Crni

Član foruma
 • Posts

  15,033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Drug Crni last won the day on April 3

Drug Crni had the most liked content!

Recent Profile Visitors

36,952 profile views

Drug Crni's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated
 • Very Popular
 • First Post
 • Posting Machine

Recent Badges

19.9k

Reputation

 1. Drug Crni

  Wimbledon 2024

  Ako teniserka od 160cm i bez servisa osvoji Wimbledon, ženski tenis treba da ne postoji
 2. Ni ja ne bih bio iznenađen da Kolumbija osvoji.
 3. Pa,Veghorst je bio prinudna izmena. Depaj se povredio,zar ne? Simons je juče igrao odlično. Fantastično trčanje bez lopte, pozicioniranje, uspevao xy puta da se demarkira,ali šta to vredi kad je dobio premalo lopti. Moraju Holanđani više da igraju preko njega
 4. Aaaaaaaa!!! Southgate,you're the one!
 5. E,zaboravih da prijavim slučaj. Dobitni je,ali duplo manji dobitak Dali mi objašnjenje da "u slučaju da više igrača ima isti učinak,kvota se deli i iz tog razloga ste dobili takvu isplatu"
 6. Fascinantno mi je koliko se i na ovom forumu i uopšte potcenjuje Olmo. Šteta što je robenovski tip,staklen i sklon povredama. Inače bi robio fudbalsku Evropu.
 7. Pa da,ali zar nije preskočio (zbog toga?) i neke repr.akcije?
 8. Sve jasno. Tu je i Mali Murinjo. On se predstavlja znalcem. A jede g.kao i ostali.
 9. Kakve su seronje ovi "analitičari/komentatori" u studiju RTS
 10. Sa Mbapeom i Grizmanom izvan forme,ovo i jeste neki maksimum Francuza. Mbape nije bio fit (mišić + nos) i to se veoma odrazilo na formu..iz aviona se videlo da je daleko od svoj top izdanja. U Didijevom sistemu Grizman je možda čak i ključni igrač,a ovde se raspao kompletno. Bukvalno ništa nije odigrao..skoro bih smeo da napišem kako je ušao u štetočinski mod. Njihov vezni red je ionako nekreativan..odbrana je bila sasvim solidna..podbacili su napadači. Španija 6/6. Tačno se vidi ta njihova (ja volim da kažem: gvardiolanovska/barselonaška) ideja da svi moraju da budu prefinjenji tehničari - od beka do špica..Dobro,Morata je pomalo pajser,ali prihvatljivi Veoma je jebeno igrati protiv Španije..kreću se fantastično,tehnički su besprekorni, pa kad ti uzmu loptu treba ti jedno tri minuta da samo vratiš posed. Brzi,sada i okomitni i konkretni..kako to nadigrati i pobediti? Moje simpatije su uz Engleze,ali ako oni dođu u finale može biti vrlo neprijatno iskustvo za njih. Obzirom na ono što "igraju"
 11. Manje više se slažem sa tobom. Meni je trejler pomalo i konfuzan - na trenutke imam utisak da je previše otkrio,a onda se zapitam o čemu se ovde radi? Ni ja nisam neki optimista,ali gledaće se naravno. Jedva prepoznah glumca iz Stranger Things serije,Josepha Quinna kao jednog ko-cara (Geta)
 12. Ne sećam se da sam gledao igrača sa gorim centaršutom od Dembelea. Lik doslovce fula 10 od 10 situacija. Da stvari budu još gore,ima brzinu i tehniku. Očajna inteligencija i decision making
×
×
 • Create New...