Jump to content

Drug Crni

Član foruma
  • Posts

    15,384
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Drug Crni last won the day on April 3

Drug Crni had the most liked content!

Recent Profile Visitors

38,472 profile views

Drug Crni's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

20.4k

Reputation

  1. U predstojećem LoTR: The War of Rohirrim Sarumanove rečenice će biti sklopljene od njegovih reči u mnogim dijalozima koje je ovaj lik imao u šest filmova PJ-a. Glas će biti originalni,od Christophera Leeja. Ne znam..meni se ovaj pristup ne dopada i mnogo bih više voleo da je to živa gluma..tj.davanje glasa. Recimo,mogli su da angažuju Coreya Burtona,glumca koji je već radio voice over za Christophera Leeja..za neke njegove uloge..za Grofa Dukua u Star Wars franšizi
  2. Upamecano jedna od većih prevara u evropskom fudbalu.
  3. Svakako bolja vest od one da bi Lov na Goluma trebao biti film iz dva dela. Pogledao sam Hobit:Neočekivano putovanje u produženom formatu. Rekao bih da sam uspeo da detektujem sve dodate scene..ne verujem da mi je neka promakla. Ima i tu onih za koje je bolje da su izostavljene,a neke su mogle biti u bioskopskoj verziji.
  4. Krećem sa gledanjem The Hobbita: Extended edition Držite mi fige
  5. Očito ja na Tuchela gledam bitno drugačije. Za mene je on neki apgrejdovani Southgate. Njegova fudbalska filozofija i stil i igrački kadar kojim će raspolagati nisu fit.
  6. Brisuela vazda non factor,osim protiv nas
  7. Nekada ne umem da razaznam sarkazam od realiteta..šta je ovde u pitanju?
  8. Da ne editujem prethodni post. Jasno je da sam pogrešno razumeo kolegu @necke. On je pitao za očekivanja u trećoj sezoni,a ja sam malo izložio kanon. To nije isto. Nažalost,očekujem dalja odstupanja. Em su neminovna jer su već učinjena,em je Loleku i Boleku više stalo da isporuče originalni proizvod nego da što autentičnije prenesu Tolkina na seriju.
  9. Neko će reći da potcenjujem,ali nije isto kad ti je (čuvena) domaća osnova Teo - Neda - Kalina vs Kobra - Luka - Deda. S tim što Dobrić i Mitrović imaju upotrebnu vrednost. Da je neko pre 7-8 godina rekao da ćemo u Zvezdi u isto vreme gledati Kalinu,Tea i Nedu,ciganyi bi pitali: "Gde se igra F4 i kako da rezervišemo karte?" Dobro,nisu svi u cvetu mladosti,ali kvalitet,znanje su tu plus iskustvo. Dobar je ovo tim. Zreo i iskusan. Ima dosta igrača za finiš utakmice na koje možeš da se osloniš. I konačno je jedan prelazni rok dobro odrađen. Dovedena su 4 kvalitetna pojačanja: Daum,Kenan,CMM i naravno Kalinator..Bukvalno fali samo još Petrušev da zaokruži tim. Takođe,ključno je bilo zadržavanje Bolomboja. Na poluvremenu ga ona sexy Turkinja pita za loš finiš poluvremena i on kaže: "Oni su napravili neke promene i prilagođavanje u odbrani,ali rešićemo to u nastavku"..onako mrtav 'ladan..tad sam pomislio - možda ovaj put neće biti standardno ispuštanje velike prednosti. To je komentar zrelog i inteligentnog igrača.
  10. Nakon pada Eregiona,Sauronove horde će pregaziti ceo Eriador. Elrond je sateran u ćošak..ali će tamo podići Imladris (Rivendell)..Imladris se prevodi kao Duboka Dolina što on i jeste i to i vidimo na kraju druge sezone. Tj.pokazana nam je lokacija. Gil-galad i Cirdan (koji je isuviše zapostavljen u sezoni) se sklanjaju u Lindon. I Lindon je na udaru Sauronovih armija. U pomoć im priskaču Numenorejci što će dovesti do poraza Orka. To će proizvesti veliku mržnju Saurona prema njima,ali i njegov kasniji angažman na uništenju ostrvskog kraljevstva. Sauronove vojske će pretrpiti niz devastirajućih poraza od armije Numenora i on će se sa malom grupom preživelih Orka povući u Mordor u kojem će početi da diže svoju Kulu Barad-dur i iskovati Jedan Prsten. Tu će obnavljati armije Orka,ali i privlačiti ljude lojalne sebi:Istočnjake i neke Južnjake. Bitno je napomenuti da će biti zarobljen od strane Numenora na sada,već nekoliko vekova kasnije..onda kada bude sebi počeo da deli razne titule i naziva se mnogim imenima: Kralj Kraljeva, Kralj Ljudi,Gospodar Zemlje i Gospodar Sveta. To će uvrediti Numenorejce i oni će povesti novi rat protiv njega u kojem će se Sauron predati kralju Ar-Pharazonu. (Prilično sam siguran da će ovde biti velikih izmena i da ćemo njegovo zarobljavanje videti brzo) Između dva sukoba sa armijama Numenora,Sauron će iskovati Jedan Prsten i podeliti 9 Ljudima (od kojih 3 samim ljudima Numenora) te 7 Gospodarima Patuljaka (što je već u seriji učinio..kreatori su i ovde usrali motku jer će sada morati da se koprcaju iz kreativnog izbora kojeg su sačinili..a koji niti je po kanonu niti je logičan) Po loreu,Galadriel je sa svojom ćerkom Celebrian prošla kroz Khazad-dum i smestiće se u Lothlorien koji će pod dejstvom njenog prstena postati veliko Šumsko kraljevstvo. Kapije Khazad-duma će ostati zatvorene dok pred njih ne naiđe Družina Prstena. Svakako očekujem da se sada akcenat stavi upravo na Numenor i događaje koji će prethoditi njegovom padu. Ovaj deo priče ima ogroman potencijal i zaslužuje mnogo više prostora u seriji. Mnoga nepočinstva će se tamo događati..surova,mračna i vrlo nehumana. Možda i najgrđi primer kako jedno Kraljevstvo Visokih Ljudi pada u mrak i zlo. Ovo je manje više razvoj događaja po štivu,a što bi trebalo da stave u sledeću sezonu. Jer treba nešto ostaviti i za 4.i 5. Neka neko ispravi greške i popuni rupe.
  11. Šta napraviše Mitrović, Davidovac i Jago..klupa je horor
  12. Vajda je već kontaktiran od strane Gorana Đokovića..namera je da bude neki koordinator unutar TSS. Zadužen za postavljanje sistema unutar Teniskog saveza. Možda odatle nije daleko ni neki vid saradnje sa Novakom. Ovo pod uslovom da Vajda prihvati ponudu
  13. Drug Crni

    WTA

    Sa ovim trijumfom je skoro izvesno u glavnom žrebu sledećeg A.Opena. Neće morati da igra kvale
  14. Ipak rutinski na kraju Siner i ipak moja loša procena Novakovih šansi U ovoj fazi svoje karijere,da bi pobeđivao Sinera i Alkaraza, on mora biti u svom najboljem izdanju ili jako blizu njega. Sve ostalo nije dovoljno. Razlika u godinama ipak čini svoje i primećuje se.
×
×
  • Create New...