Jump to content

Forums

  1. O Forumu

    1. 2k
      posts
    2. 5.8k
      posts
  2. Vox Populi

    1. 84.4k
      posts
    2. 134.1k
      posts
    3. 5.8k
      posts
    4. 2.5k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  3. Sport

    1. 131.9k
      posts
    2. 628.1k
      posts
    3. 94.2k
      posts
    4. 26k
      posts
    5. 8k
      posts
    6. 9.8k
      posts
    7. 2.4k
      posts
    8. 42.6k
      posts
  4. KUL (Kultura, Umetnost, Lifestyle)

    1. 10.5k
      posts
    2. 17.3k
      posts
    3. 3.9k
      posts
    4. 1.7k
      posts
    5. 5.4k
      posts
    6. 3.8k
      posts
  • Topics

  • Posts

    • Odgovoricu tebi sada a uzgred jos nekoliko forumasa koji su mi replicirali kvoutovali me il ne.   Nisam procitao nijedan komentar da iko opravdava u smislu da podrzava. Ja licno bi vise voleo da se igra u Areni. Samo se trudim da opisem kako vidim realno stanje ukoliko dodje do toga. Mislim da nisi razumeo sustinu i nakon detaljno napisanih stvari, verovatno nisi pazljivo citao. Mada navikao sam na ovde slobodna tumacenja ljudi a ne sustinsko izvlacenje napisanog na pragmatican nacin, tako da se u principu i ne ljutim iako uvek citam neke nipodavstavajuce komentare (ne od tebe sad licno nego od drugog forumasa iznad tvog upisa), valjda cete nauciti nekad vremenom da kod mene nema sujete i da sam uvek iskren i dobronameran prema svima.   Samo sam napisao svoje licno vidjenje i koje mislim da su realne date opcije u datoj situaciji. Nista vise i nista manje od toga. Kada nisam usao u pionir opcija a mi je bila da se sudarim sa realnoscu i uvidim koje su mi jedine opcije u datom trenutku i prosto iako sam se smorio kada se sudaris sa stvarnoscu uvek nekako dozivis mir a mislim da je mir bolje nego nemir. Opcija b po nekim ovde vasim nacelima rekao bih bi mi bila da dodjem kuci i kukam na forumu 24h o tome, da se inatim (a svestan sam da to nece uticati ni na sta), da se nerviram danima i da mi to utice i na privatan zivot i na zdravlje. Za mene bi to bila ludost. Isto to sve pisem i unapred za slucaj da se to desi u finalu. A spreman sam i na scenario sto napisa Clash u sali, da dodjem u halu i da nas izbace. Eto ti jos jedan sudar sa realnoscu u toj situaciji, opcija a da izadjes iz hale opcije b je da se inatis i da te uhapse, to su jedine dve stvari u datom trenutku u realnom vremenu, a to sto ce neko nesto da pise na forumu u tom trenutku hipoteticki to nema dodira sa stvarnoscu.   Kada nesto u zivotu mislimvda mogu da promenim onda cu se boriti za to, ako ne mogu onda cu se sudariti sa stvarnoscu. Prosto. Nikada me niko nije ubedio da je kukanje po forumu ili tviteru promenilo ista igde. Kada uvidim i ja da je to negde slucaj, mozda vam se i pridruzim.   U krajnjoj liniji mene teren i kosarka sustinski zaista najvise zanimaju i sve drugo mi je daleko manje vazno od toga. Onaj kome to isto nije sustinski najvaznije ne moze ni razumeti neke stvari koje pisem. Kao sto na primer Vucic ne moze da pojmi sta je demokratija u sustini i on to razume samo u nekim prividima pa tako i funkcionise. Nemamo mi izgradjenu kosarkasku kulturu kao publika kad pricam o vecini i kosarka nas sustinski manje zanima od ostalih stvari koje idu uz to. To u solidnoj meri oslikava i ova tema.
    • Ali, ja zaista verujem da on i ekipa sve bolje žive. Miloonče tamo, milionče 'vamo, pa se napabirči. A zaista zajebava. Mogao je lepo da pokaže koliko se obogatio u poslednjih nekoliko godina, a ne da nagađamo
    • Čovićev game of thrones. Ali treba ćutati i birati kad se ćuti a kad ne, nema veze što nas godinama prca u zdrav mozak, nema veze što je ove godine učinio sve najgore što je mogao učiniti, nema veze što i pored svega on se ne zaustavlja nego će sad i da određuje ko će doći a ko ne na utakmicu i menjaće terene kao mu se ćefne. Ali da, ajde da ćutimo jer je pehar bitan. Biće i onaj sledeći isto bitan, i sledeći i tako unazad godinama. Prošle godine smo ostali bez trofeja i nikome nije pala kruna sa glave jer kako neki kažu, ovo je samo sport. Pa ako je samo sport neka smo bez trofeja i ove godine ako će javnost još jače da nagazi po udbašu. Jer ovaj klub sa njim na čelu je sve osim sportskog kluba. Sportski klub smo samo na papiru a u realnosti smo samo rijaliti program jednog čoveka. Biće trofeja još ne zna im se broj ali odlazak Čovića mora da bude pod No. 1. Jer sva sranja koja smo progutali i koja i dalje gutamo kreću od njega i završavaju se sa njim. Da smo se zdravim razumom vodili odavno je on trebao da se pujda iz kluba za početak sa tribina. Jer košarka je sport a ne rijaliti program. 
    • Uz podsećanje da smo petu utakmicu pre u pretprošloj sezoni gubili sve dok nije ispražnjena dvorana. 
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...