Jump to content

Bax

Član foruma
  • Posts

    288
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bax's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular
  • Reacting Well
  • One Month Later
  • Collaborator
  • First Post

Recent Badges

255

Reputation

  1. Ima Stamenić i vrlo dobru igru iz drugog plana, vrlo lepo čita igru i ubacuje se, a to nismo imali još od Grujića. Tu su negde i po konstituciji, ali je Gruja dosta bolji igrača. Realizacija mu definitivno fali, ali to je nešto na čemu se može raditi. U ova tri meča sa komšijama je 3-4 puta zbog pravovremenog ubacivanja dolazio u situaciju da bude 1 na 1 sa golmanom, svaki put je izbegao ofsajd, ali je na kraju kiksao. Pritom je i par šansi koje smo stvorili presingom u drugom poluvremenu došlo iz njegovog čitanja igre i presečenih lopti. Imam utisak da mu više prija Hvang nego Kanga kome stalno mora da čuva leđa, pošto voli da ode napred…
  2. I nije samo da nema ko da iznese loptu, sam sebi je pucao u nogu jer sad nema ni vezni red, a ni levo krilo
  3. No Kanga no football Olajinka malo jači od kisele vode
  4. Utegao Vladan, u jedine dve takmičarske utakmice ovog proleća primio 4 komada na svom terenu 🙂
  5. Zar to nije bila utakmica kvalifikacija za SP? U par dana se igralo to, a onda se gostovalo u Istanbulu.
  6. Toliko o tome. Ja nešto ne vidim da smo mi unapredili igru. Broj primljenih golova je smanjen, ali ne kao posledica uigranije i bolje odbrane nego toga što je Glazer skinuo sumanut broj protivničkih zicera. Šanse koje protivnici stvaraju su još uvek tu čim uspeju da pređu polovinu. O nekom unapređenju igrača se može pričati, Šerif je nešto pogodio, Kanga i Ivanić su proigrali, ali je s druge strane Bukari pao u formi. O bonus igračima neću, to je toliki pad u odnosu na jesen da je uopšte bespotrebno porediti. Ima i do toga što su dvojica najboljih prodata, ali to svakako ne abolira Vladana od ove minutaže na kašičicu koju dobijaju bonusi. Da, igra nakon prekida je za pohvalu.
  7. Ozbiljno pitam. Voleo bih da mi neko izuzev derbija i Topole navede kvalitetnih pola sata fudbala.
  8. Ne znam kako je drugima, ali mene oči bole ovog proleća. Izuzev derbija i Topole mi nismo odigrali 45 min krštenog fudbala.
×
×
  • Create New...