Jump to content

VladimirB

Član foruma
  • Posts

    359
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,384 profile views

VladimirB's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

641

Reputation

  1. Mislim da bi bilo zaista korektno da se napravi glasanje o Milenku, da li da se vrati na forum. Banovanje MP je sramotno. Ako je iko za i moze da napravi poll, samo napred. Ovo je preterano od strane admina. Sramota. Ne mogu admini da budu toliko iznad nas obicnih clanova!
  2. Paaaa... stanovnici nisu nužno i gradjani.😈
  3. Nigde srpske krivice + AV + srpski maksimalizam kada mu vreme nije? tctctctc... Dodaj jos i zle sotone Britance u jednacinu ciji rezulat je - idi, bre - zlocinacko ciscenje.
  4. https://milanmilenkovic.com/milan-milenkovic-skramica-i-bagra-jedinstvo-i-borba-suprotnosti/
  5. Šta se dešava u Ukrajini? Koliko i kako koriste ovu situaciju u Rusiji? Kakve su šanse kolapsa ruskih linija u Ukrajini?
  6. Evo zasto zapravo se to desilo... Lektira. https://youtu.be/ZOFsIlejxhI
  7. Kod nas nije bilo komunizma, vec staljinizma do 53. ili tako nesto. Posle je bio autoritarni socijalizam (srpsko zlatno doba, apsolutno). Kraj 80-ih je poceo da raste naciosocijalizam = totalitarizam + militarizam + rasizam. Prosto.
  8. Ne mislim konkretno na tebe. Davno je Teofil Pančić napisao kako rat iz 1999. postaje sve veći, krvaviji, svetiji, odnosi sve više žrtava, nestaje sve više gradova po Srbiji, nove bitke se mitologizuju... kako protiču godine. 99% ljudi u Srbiji oseća, misli... da je 1999. Srbija sravnjena sa zemljom, vraćena u kameno doba, osiromašen uranijum svuda bacan po Srbiji, sve fabrike porušene, izginulo civila više nego u oba rata, svi mostovi porušeni, da su nas napali samo zato što žive za to da nas unište, itd itd itd... Što je potpuna besmislica, naravno. Na to sam mislio kada sam pomenuo Drezden, tako većina glasača kod nas doživljava 1999. Niko nikada naravno nije patio kao što su patili svekoliki vaskoliki Srbi 1999. Za narod koji tako misli o sebi i o spoljnom svetu... nema šanse.
  9. Bombardovanje Srbije... kao da je Drezden bio u svim većim gradovima Srbije 1999. Kreteni najobičniji. Šta je onda Sarajevo? Cenzurisana istorija maloumne Srbije.
  10. Da li može objašnjenje za ovo, to je nit koju sam izgubio u izlaganju? Hvala
  11. Srbima ni Hezus ne valja, iako hoda po vodi.
  12. Prva loša vest, mada ne znam koliko je ovaj tjuber kredibilan. Upućeni mogu da kažu. https://youtu.be/j0iEe0nfWAo
  13. Kakve veze ima borba protiv rasizma (civilizacijsko postignuce) sa borbom protiv nakazne trans agende? Sramotna relativizacija.
  14. Aleksić je sa Jeremićem, to je glavni problem. A o kosovarenju i nedavanju da se ne priča. Njega će Jeremić da pokopa čim vidi da postaje jači od njega u stranci.
  15. Problem oružja i masovnih ubistava u Americi postoji odavno i nema nikakve veze sa LGBTQIA*kqweufgqlcb+++++ wokeraj dešavanjima u poslednjih deceniju i nešto. Tako da tvoje pitanje i povezivanje dve apsolutno nepovezane teme nema smisla.
×
×
  • Create New...