Jump to content

djordjem

Član foruma
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

942 profile views

djordjem's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

80

Reputation

  1. Mi kad bi imali i centarsku liniju kao dream team 96' sa Šekom, Olajdžuanom i Robinsonom, Luka bi nam imao istu minutažu kao danas. Ova trojica bi ulazila neizmenično kad se ovaj umori, da bi nam bio svež za završnicu.
  2. Konsultuje ga gazda koliko mene i tebe. Njegovo je samo da se pojavi prvi dan priprema i da se upozna sa igračima koje mu Čović dovede.
  3. Ovo i dalje ne znači da neće doći. Ovde ne piše da neće biti igrač zvezde, nego da neće biti POJAČANJE zvezde. Došao/ne došao, neće biti pojačanje.
  4. Ma otimali bi se za njega, srećom čović ga je ćapio na vreme. Za mene je, u ovom trenutku, " Puna podrska Jovanovicu" = " svaka čast Vučiću". Botovanje i jedno i drugo. Nije vredno komentara, samo se nasmeješ i skroluješ na dole.
  5. Što je najgore, ja mislim da Jovanovića ne bi hteo za trenera nijedan klub iz aba 2, a kamoli iz abe 1, pogotovo posle epizode iz Cibone. Da nije došao u zvezdu, verovatno bi mu CV za 2022/23 bio prazan. I batalite više sa tim "puna podrška treneru" postovima, baš je mučno čitati. Mi trenera nemamo, kao što nismo imali rezervnog pleja kad je filip čović bio u timu.
  6. Mislim da je onaj uspeh Alimpijevića prošle godine sa Bursom nešto najgore što je zvezdi moglo da se desi, gledano iz ove perspektive. U bolesnom mozgu Čovića to je potvrda da 2017-ta nije bila nikakva greška, pa što ne bi to isto ponovio sa novim početnikom/poslušnikom samo što ga ovaj put neće smeniti sve i da veže 10 poraza jer "setite se šta je bilo 2017-te sa Alimpijevićem, gde bi nam bio kraj da ga nisam smenio... bla bla bla".
  7. Podrška novom treneru, al' kad bi se zezali. Ovo postavljanje Jovanovića je za krivičnu odgovornost. Bez zajebancije.
  8. Ako Jovanović (ili neko sličan) bude trener apsolutno je nebitno koji igrač će doći. Može i Jokić da dodje, biće 0 trofeja i jedna bačena sezona. Tako da ne razumem uopšte čemu polemika o tome kako će se uklopiti Nedović ili jebeni Raduljica. Koga briga kada trenera, po svemu sudeći, nećemo imati. Kalinić je budala ako ostane, mada ako se to desi, to će verovatno biti iz porodičnih razloga a ne zato što ne kapira kuda plovi ovaj brod.
  9. Ma bolji su, talentovaniji za ovoj sport, plus imaju boljeg trenera, a na sve to su i rasterećeni.
  10. Kako se danas jasno videlo kako neko ume (Alkaraz) i ne ume (Djokovic) da igra drop šotove.
  11. Ja nekako mislim da bi tu veliku fizicku krizu prebrodio u cetvrtom i u petom bi bio sigurno u boljem stanju nego Zverev, posto bi morao i on da padne do tad. Bilo bi to nesto kao protiv Tima u finalu AO prosle godine.
  12. Pricao sam o TRENUTNOJ situaciji, neuporedivo je bolji u best of 5 formatu nego u bo3. I ne radi se samo o vaznosti turnira pa je zato bolji na slemovima (naravno da je i do toga), cisto sumnjam da da mu je olimpijada ili finalni masters nebitan (pogotovu kad dodje do zavrsnice tamo). Ubedjen sam da bi Zvereva okrenuo na olimpijadi da se igralo na 3 seta, bez obzira na vrucinu, vlagu, mentalno-fizicki zamor...
  13. Da se igra na 2 dobijena seta, Djokovic ne bi mogao 2 slema da veze, a kamoli 4. U best of 3, on je trenutno solidan igrac, nista vise od toga.
×
×
  • Create New...