Jump to content

odupri se ludilu

Član foruma
  • Posts

    1,253
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

odupri se ludilu last won the day on August 31 2021

odupri se ludilu had the most liked content!

About odupri se ludilu

  • Birthday 01/30/1976

Recent Profile Visitors

2,798 profile views

odupri se ludilu's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Dedicated

Recent Badges

2.6k

Reputation

  1. Ne bih se iznenadio da saznamo da je gazda u belom dao i malo Slukasu da proba od svoje robe, prije tekme. Ovaj potonji ko u struju uključujucen odigrao.
  2. Poslušao babin savjet i ne sjeda golim dupetomvna beton. Toeto.
  3. Moja predvidjanja za F4 su:Real, Pao, Monaco, Barselona. Nekako ne bi mi bilo krivo da Monaco osvoji, ali tipujem na Barsu. Imam osjećaj da su se oni malo poslozili kako sezona odmiče kao ekipa, družina. A kvaliteta i ludila imaju u ekipi i šampionskih igrača kao Veseli i Kalina. Niko L je ludak plus podgrijani RikiR plus Satoranski. Parker se prilagodio. Ni Grimau im neće odmoći.
  4. Ja sam '96 radio u školi skijanja na vodi u Budvi, Miločer, Sv Stefan, Kraljičina plaža. Isto ko Braca došli kod prijatelja i proveli ljeto. Pojma nisam znao o tom sportu. Ali nisam igrao u Partizanu. Jbtživot Znao sam da je Braco moj čovjek još dok je u po akcije tražio peškir da se lopta obriše, mesčini u Francuskoj smo igrali. A i on je umočio one sezone sa onim baseline protrčavanjem I kucanjem protiv Makabija u četvrtoj utakmici.
  5. Ja bas i dalje razmišljam ko sirotinja...nekako kontam kog mladog bi igrača uzeli iz ove ABA lige. Meni je izvesno da Danilo i Jare ili bar jedan nisu tu dogodine. Ima Mega finih mladaca ali meni osjećaj za filing kaže da bi mali Bogavac mogao biti igrač. Nekako je drčan i ne odustaje. Ne .ebe lep nego uporan. A ima i do gena.
  6. Jesi li gledao na HR Areni? Tog lika obožavam. U stvari njih su dvojica jer čova priča sam sa sobom. Znaci komentariše prenos a istovremeno misli nije stavio na mute, pa i ovo drugo JA se ravnopravno uključuje glasno. Čita sms poruke, intervjuiše sam sebe, nekad komentariše kao dva lika što su se nalaktili na šank. Ali zna basket i voli, nanjuši igrača i osjeti se da se naagledao basketa.
  7. I samo da se nadovezem onaj pas Kaminskom kod zadnjeg njegovog kosa je u stvari jedan od boljih poteza Smitha. Dobro je imati ga za završnicu sezone.
  8. @goldbergmožda prvi puta direktno da ti se obraćam ali postoje razlozi. Prvi da se u potpunosti slažem sa postom iznad. Drugi da te zamolim za kraće i rjeđe postove. Nisam pobornik ignore liste i uopšte isključujuceg načina komunikacije pa nekad pročitam tvoje upise koji su kraći. Uglavnom scrollam. Vjerujem da ih ima puno više dobrih postova koji ne nađu svoju publiku iz više razloga. Ovo shvati kako hoćeš al namjere su mi dobre.
  9. Ja mislim da će Teo ovaj put namjerno da maši taj šut za tri ali Gilespi će ko onomad Čildres to da pokupi i zakuca Jbg niko mu nije javio da ne mora.
  10. Žiga Samar je imao situaciju u prvom poluvremenu kada je bukvalno dodao samom sebi loptu. Zaletio se u reket izbacio pas na stranu, nikome, kada je to vidio pokušao da vrati iz auta ali šteta što je gazio aut liniju. Živo me interesuje reakcija sudija da nije gazio.
  11. Gejmdejz pičiz ratatatiraaaa. Aj malo se ložimo i stihove klepamo Proćida će da pokida. Al Partizan gaće ne skida....
×
×
  • Create New...