Jump to content

uvrnuto

Moderators
  • Posts

    3,833
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

uvrnuto last won the day on August 23 2020

uvrnuto had the most liked content!

Recent Profile Visitors

46,874 profile views

uvrnuto's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator

Recent Badges

9.4k

Reputation

  1. Već sam video kako je Tajrik prikucava o obruč. 😄
  2. Kako Bonga klizi. Bog strane pomoći.
  3. Stao sam sat vremena pre tekme u red, nema šanse da uđem na vreme...
  4. Ne može kabl toliko da se zamrsi koliko bluetooth slušalice mogu da me isfrustriraju AAAAAAAAAAAAAA
  5. Preleteo forum, pa se prebacio na vesti, kad ono: https://n1info.rs/biznis/dogovarali-cene-komisija-pokrenula-postupak-protiv-trgovinskih-lanaca-delez-merkator-s-dis-i-univereksport/ https://n1info.rs/biznis/sastanak-u-restoranu-za-stolom-direktori-iz-merkatora-dis-a-i-dtl-a/
  6. Evo samo pogledajte prethodne 2, 3 strane na KKP topiku: Jedan baci foricu, odmah se neko žali, pa onda se ovaj brani sa "a kako su oni nama", pa onda mora naravno još par njih da prokomentariše, pa krene i neka šega. Kao. Onda dođe neki da se zahvale komšijama na otvaranju očiju, kako ne vidimo da bi trebalo da dobijemo Real 20 razlike bez Kampaca. Onda mu komša odgovara. S vremena na vreme, ko budali šamar, naleti i goldberg da nas iznapušava ku*cem sve. Pa onda mi pobrišemo sve to, jer nije baš za kaznu, a onda bi valjda trebalo da obrazlažemo zašto smo izbrisali. Pa se zatim na Žalbama pokreće rasprava, zašto je nekome obrisano, neki misle da bi trebalo da se kažnjava, neko da je dovoljno samo upozorenje, neko da ovaj davno zalutao. Moderacija predlaže da svi stave sve na Ignore list. Nastaje ćušpajz klasičan hehe. Ide nova tura, sledeći put kaznimo, a onda kulminacija, ide red želja, pozdrava i sećanja. Tu nas napušta još neki "dobro pamtim sve" crno-beli brat, direktor firme koji ne trpi naređenja, itd... Proglašavaju nas za pedere, wokere, političke čistunce i dobro.
  7. Svaka čast za potez! p.s. setite se da je čak bio i mali "incident" na prošloj utakmici, a oni opet uzvraćaju gostoprimsvom.
  8. Bile su u slobodnoj prodaji pre par dana u Office shoes prodavnici u Subotici.
  9. Prvo sam pročitao Kevin Panter. 😁 Kako niko da se uhvati @MetalHead Šolaka, samo mi Đilasi najebavamo ovde
  10. Bio sam ja kad sam išao na špansku EL turneju u novembru '22. Gledao sam utakmicu koju su igrali protiv Huventuda. Pa možda da uhvatiš i ti neku.
×
×
  • Create New...