Jump to content

uvrnuto

Moderators
 • Posts

  3,757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

uvrnuto last won the day on August 23 2020

uvrnuto had the most liked content!

Recent Profile Visitors

45,708 profile views

uvrnuto's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated
 • First Post
 • Posting Machine
 • Collaborator

Recent Badges

9.2k

Reputation

 1. Na protestima su bili, tj. bar ovaj jednog kog poznajem.
 2. https://www.kcb.org.rs/2024/07/bombofon-nikola-macura/?script=cir Beograđani, imate zanimljiv performans danas.
 3. 3 dana Jeste da su javne ličnosti, ali prostakluk svakako, samo zato što se neko drznuo da dira u svetu kravu. Opomonena Apropo ova dva posta iznad - oladite sa dobronamernim komšijama i sličnim fazonima, kao i teranjem komšija sa svetokravskih tema. Iako smo i do sada opominjali i kažnjavali takve slučajeve, sada ćemo malo pooštriti kriterijume. Slobodno udarite report ako mislite da je neko došao da provocira, ali nemojte da određujete ko će gde da piše. Važi za oba tabora.
 4. 3 tačkice u gornjem desnom uglu, pa edit. Ali mislim da postoji neki vremenski period u kom možeš da napraviš izmenu.
 5. @Smrtokapa zajebava Marko tebe malo? 😄
 6. Ja sam upravo čuo da se Jaramaz potukao sa Panterom, a Trifa sa Ledejom. Ima li neko da se nije potukao?
 7. https://n1info.rs/vesti/zeljko-obradovic-u-360-stepeni-20-juna-i-27-juna-u-21-sat/
 8. 5 dana Konstantno tatisanje i provociranje prethodnih nekoliko dana. Postovi za Vanju možda i ne bi bili sporni da nema nameru da provocira.
 9. Da ne bismo zatrpavali KKP temu, prebacujem ovde: Ovo je prvi post odmah nakon @Knipexovog Za koji je Scepan dobio warn za obraćanje forumašu (kao i za sitno tatisanje u nekom od prethodnih postova). A nije retko ovakvo obraćanje, za koje se može reći da možda neko i zaslužuje, ali i za to postoji report, jer je izazvano tatisanjem/provociranjem/štogod. Još iritantnije je generalizovan post u fazonu "evo, došle komšije da nam sole pamet..." i sl. Zbog kog je @Knipex pretpostavljam reagovao. Naravno, dešava se na obe strane...
 10. Ne u 10, nego u ~34. Al' svakako... 😄
 11. @Kronostime 24č pauze Od juče u ponoć je napisao 85 postova, od čega je 27 obrisano. Na raznim temama. Pri čemu je većina i tih postova koji su ostali besmisleno, ali ajde... Pri tom je dobio warn da malo prikoči. Ako ne bude bilo mere nakon pauze moraćemo da idemo i sa jačim kaznama.
 12. Primeti se to sve, ima i na jednoj i na drugoj strani takvih.
×
×
 • Create New...