Jump to content

uvrnuto

Moderators
 • Posts

  2,832
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

uvrnuto last won the day on August 23 2020

uvrnuto had the most liked content!

Recent Profile Visitors

36,681 profile views

uvrnuto's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated
 • First Post
 • Posting Machine
 • Collaborator

Recent Badges

6.7k

Reputation

 1. https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/343211/Neonacista-gadjao-limenkama-goste-Crnog-ovna.html
 2. Sretoh sad drugara, vlasnika Crnog ovna. Kaže dolazi iz policije, jer je neki lik sa antiantifa majicom bacao limenke na goste lokala. Valjda su ga i snimili. Pretpostavljam da će biti opet na vestima. 8. po redu napad, a 3. ove godine...
 3. "Vređanje na osnovu klupske, političke, verske ili bilo koje druge pripadnosti nisu vrednosti koje Partizan Mozzart Bet podržava." Pa čak i u ovome što si citirao ne vidim problem, ali da, uvek će svako pročitati onako kako mu odgovara.
 4. https://nova.rs/vesti/politika/otkrivamo-novi-protest-bice-u-petak-ovo-je-plan-organizatora/ Ipak izgleda u petak protest, što mi je odlično jer 3 vikenda neću biti tu, pa aj bar sad da ne propustim. S jedne strane mi nije loša ova ideja, gde će protesti imati "temu", a u vezi sa nasiljem, i gde će govornici biti bliski temi protesta, da li kao žrtve nasilja ili stručnjaci u nekoj sferi. S druge strane, pitanje je da li će to smoriti ljude... Ne znam da li u zahtevima postoje neki rokovi za ispunjenje istih? Bez toga su mi zahtevi prilično "bezopasni". Npr. da su dali rok mesec, dva dana za sve zahteve, gde bi se konstantno održali protesti; u suprotnom radikalizacija. Ili tipa 2, 3 nedelje po pojedinačnom zahtevu. Protesti da se održavaju redovno, ovaj/ovi protest/i između dve/tri nedelje da služi/e za "edukaciju", tj. da ima neku "temu". Drugi, odnosno treći, protest da bude radikalizacija ukoliko se ne ispuni jedan zahtev. Npr. ako se ne ispuni ide prvo blokada auto-puta u Beogradu (što je i učinjeno), zatim blokada i u Novom Sadu i Beogradu, nakon toga npr. da se pridružuje Niš, posle Subotica, Čačak. Na kraju prilaz aerodromu.
 5. https://www.021.rs/story/Info/Srbija/343112/Dvojica-tinejdzera-se-utopila-na-Adi-Ciganliji.html https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronika/343120/Masovna-tuca-maturanata-na-Strandu-dva-decaka-povredjena.html Evo i posledica svih ovih proslava. 15, 16 godina... Užas. Sad se vraćam kući, kad ulicama lutaju polupijani klinci, koji mi deluju više kao da su završili osnovnu, a ne srednju školu. To se pre slavilo za kraj srednje, ne znam kakve su ovo osnovnoškolske fore. @uini evo još malo: *Ne znam ko su tviteraši, nisam aktivan tamo
 6. Ali, što je bitnije, mnogo agresivniji u skoku u odbrani. Od građenja, do čeprkanja.
 7. Apropo ovih klinaca što je @uini video i ovoga što je spodoba okačila... Toga je uvek bilo. Naravno, što nije za pohvalu jer očigledno nema napretka. Sećam se, ja kod učiteljice, a deca se bore koji će biti "Ulemek", koji je "Kum", a koji "Budala", "Šiptar" i koji već nadimak. Pa onda 2007, ja neki 7. razred, a kod dežurnog dve kutije, jedna za Tomu, druga za Tadića. Tomina puna i još ide, u to vreme, dečija "propaganda" kako je Toma super, Srbin, ovo ono, kako treba glasati za njega. Mislim da je bilo i nekih pesmica. Ok, u mom mestu je uvek bilo većinski radikalsko, nacionalističko stanovništvo, pa sad i sns, ali opet.
 8. A bogami, bilo je i potencijalnih pojačanja kao na Zvezdinoj temi. 😄
 9. Dajte neke grafike, sad nas ima bar za 3x3. Ok, ja ću da budem izmena, naravno... Naigrali se dabogda!
 10. šta mi je ovo trebalo na kraju radnog vremena 😄
 11. A što bi se reklo, kakve ga sad ustaše spopale? Treba javnost da ga pritisne za ovu izjavu, mada već vidim da jesu. Mi moramo svakako da ga klepamo po ušima za sve što možemo, a mogao bi i on svoje poltrone u redakciji što su se izleteli. Svaka njihova izjava treba da pažljivo da se sluša/čita i da se koristi, pre svega, "u svrhe protesta". Sad opet čitam izjavu, kakav bolesnik. Je l' se zna datum sledećeg protesta? Petak ili subota?
 12. 5 dana Konstantno trolovanje i flood-ovanje sličnim postovima koje se nastavlja od prvog posta napisanog na forumu. I to na više tema, od KKCZ, Euroleague, do teme za Žalbe i ostalo. Ovaj je samo jedan od postova, da ne citiram sve.
 13. O vašoj formi govori upravo ovo boldovano.
 14. I ja sam baš razočaran plejof tekmama. Sem majstorice protiv SC. A upravo zbog ovoga što @Marvinpiše. Gledam poslednjih 30s u Ljubljani, naši kao nešto stisnuli u odbrani, vijaju... A 15 razlike za CO. Gde je ta želja prethodnih 39 i po minuta? O skokovima da ne pričam. Horor. Naravno da za skok treba imati skila, fizike, dosta zavisi od protivničkog napada, ali ne može mi niko reći da u velikom procentu uspešnost u skoku ne zavisi bukvalno samo od želje. Zona... Nijednom nisam video da smo katovali, već samo izbacujemo na trojku, a oni čak napamet idu na igrača na trojku, što mi ne znamo da iskoristimo. Centri se loše kreću u/oko reketa, loše se pozicioniraju na visokom postu, loše napadamo odatle. Kretnje visokih igrača uopšte nisu sinhronizovane. Ja nekako najbolje vidim koliko su igrači ekipe pametni kada ti protivnička ekipa stane u zonu. A mislim da smo davno zaključili da nemamo baš pametne igrače, što se i vidi sada. Nadam se pre svega da ćemo za početak proći u finale, a onda se tamo nadam bar poštenoj borbi. Jer nisam baš optimističan s obzirom u kakvoj su formi komšije, a u kakvoj smo mi. No, prvo majstorica...
×
×
 • Create New...