Jump to content

Polivalentni Stevica

Član foruma
  • Posts

    1,059
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Polivalentni Stevica's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Posting Machine
  • Conversation Starter Rare
  • One Year In
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

1.3k

Reputation

  1. @RatzenStadt jel imaš neke predloge za danas što se tiče Evrope? Kontam Radnički-Vojvodina GG3+ (2,30)
  2. Devojka za sve,što bi rekao selektor
  3. Gudelj opet pokidao meniskus,sada na levom kolenu. Verovatno će propustiti Euro.
  4. Ja ih se dobro sećam,jer smo cugali zajedno po gradu. 😀
  5. Murinja je pregazilo vreme,njegov stil fudbala je prevazidjen za najveće klubove. Njemu ne ide na ruku što se mentalitet fudbalera promenio poslednjih 10 godina. Današnji igrači su klasične kmeze,koje se žale čim ih neko kritikuje. A Murinjove ekipe su bile ratničke gde bi svaki igrač ubio za njega ako treba. I dalje smatram da je Žoze pravi lik za selektora neke reprezentacije,njemu prijaju turnirska takmičenja i mislim da bi pravio vrhunske rezultate. Gvardiola je vrhunski trener,u to nema sumnje,ali on nikada nije izašao iz zone komfora,vodio je klubove koji su prepuni novca,do sada nikog sa ograničenim resursima.Iako lično mislim da bi se dobro i tu snašao.
  6. Nemaju oni žute banke.Barsa hoće pola Evrope,samo što nemaju da plate.
  7. Roj Kin je juče rekao da je Junajted izgledao kao tim iz Čempionšipa.I potpuno je u pravu. Celu sezonu tako izgledaju.
  8. Očekivao sam hrkljuš,ali opet zanimljiv derbi uz novi festival promašaja. Zaslužili smo pobedu. Nama prioritet na leto mora biti dovodjenje dva startna beka. Eksperiment sa Mijailovićem je neuspešan,a o Rodiću je davnih dana sve rečeno. Lik godinama nema snage da odigra utakmicu sa jačim intenzitetom,plus ga svako krilo voza kao na ringišpilu. Nadam se da postoji bar neka šansa gledati Hvanga naredne sezone u našem dresu,preozbiljan igrač.
  9. Možda Henesov sinovac sad bude ozbiljnija opcija.. Koliko sam shvatio,Zidanu zameraju slabo poznavanje engleskog jezika,inače bi bili jako zainteresovani.
  10. Bajern je u velikom problemu. Nagelsman ih je odbio i vodiće reprezentaciju do 2026.godine. Lista kandidata za novog trenera je sve manja i sve slabija.
  11. Curtis Jones da nije dete Liverpula bi igrao za neki Notingem ili Fulam.
  12. Očekujem da De Niro dobije ulogu nekog mafijaškog bosa. Sinatra je vrlo živopisan lik,ima tu mnogo da se ispriča,videćemo kako će upakovati priču u tri i nešto sata.
  13. Verovatno da će svoje utakmice igrati u Zaječaru,na novom stadionu,pošto je dobro poznato da stadion na Karaburmi je u potpunom rasulu.
  14. Večeras kontam Paok 1 (1,80) i Leverkuzen 2 (1,90) Briž dolazi potpuno desetkovan,bez nekoliko bitnih igrača zbog suspenzija i povreda,plus Paok u paklenoj atmosferi na domaćem terenu će dobiti vetar u ledja. Druga utakmica,novi prvak Nemačke donosi u London dva gola prednosti. Mojes će morati da se otvori od prvog minuta,a to mu nije baš forte u trenerskoj karijeri. Plus Paketa ne igra,a on je za organizaciju igre ključan,plus Boven je rovit. Ćabi Alonso ne verujem da će propustiti šansu da dotuče protivnika i odvede svoj tim u polufinale.
×
×
  • Create New...