Jump to content

MarkoKep

Član foruma
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MarkoKep's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular
  • One Month Later
  • Collaborator
  • Dedicated
  • First Post

Recent Badges

279

Reputation

  1. Tobi nema 33 nego 29 godina. Ako bi gledali samo po godinama on bi sada trebao da je na vrhuncu.
  2. Cane Partibrejkers je veliki grobar. I Bora Todorović kome su navodno poslednje reči bile: "Šta ima novo u našem Partizanu?".
  3. Šta smo dočekali. Da se brinemo da ne pobedimo.
  4. Zabole nas. I da pobedimo komšije će opet pričati nešto loše za nas, to je to rivalstvo. Ne treba se obazirati na to i nervirati da nekome ko je ostrašćen nešto dokažemo.
  5. Nemoj molim te da prizivaš Simonovića. To je jedan od najgorih igrača koji su igrali kod nas u poslednjih 10 godina. Ne sećam se jednog trenutka da je pokazao da njegovo prisustvo na terenu može da bude iole korisno. Čak naprotiv, vrlo je štetno. Neka ga na pozajmicama, samo da ga ne gledamo više u našem dresu.
  6. Čović je pred sezonu 20/21 izjavio: "Kupujmo domaće". I šta se onda desilo ? Nikad više stranaca nismo doveli. Isto će tako biti i sa ovom 5+5+5 izjavom. Prvo što tako nešto nije ni izvodljivo, drugo što ne bi bio ni prvi ni poslednji put da neki političar jedno priča, drugo misli a treće radi. A to da trener neće sastavljati ekipu je valjda i vrapcima jasno. Ako to nije uspeo jedan Duško Ivanović, šta očekivati od ovog koji se u svakoj izjavi zahvaljuje Čoviću ?
  7. Previše pridajete značaj toj Čovićevoj 5+5+5 izjavi. On je to rekao kao neku svoju želju kako bi voleo da tim izgleda, a ovde su se posle tog podkasta ispisale stranice i stranice o toj izjavi kao da je to neki siguran plan za sledeću sezonu.
  8. Verovatno ne ostaje, tako deluje na osnovu Nebojšinih izjava.
  9. Naše najbolje utakmice u EL ove sezone su one gde je igrao Topić, protiv Fenera i Partizana. Malo se priča o tome koliko nam on nedostaje, a jako je bitan igrač za ovakvu spoljnu liniju kakva je naša. Igra dobru odbranu, ima fizikalije, racionalan igrač, dobar kreator, dobar u prodoru. Jedino sa njim u sastavu je naš tim izgledao donekle smisleno i balansirano.
  10. Cirkus sa prekidanjem utakmice. Pokušaj kopiranja NBA.
  11. Rasprodate karte za derbi. Mislim da se to nije desilo nijednom u poslednjih 10 godina i duže, čak ni u sezoni 21/22.
  12. Stefan Marković je možda najpotcenjeniji igrač Zvezde u istoriji. Da smo imali njega ove sezone umesto Šabaza, ili umesto Jaga, ubeđen sam da bismo sada bili na boljoj poziciji. On donosi uvek dobru odbranu koja nam itekako fali na spoljnim pozicijama i solidan plejmejking koji kod nas ne postoji bez Tea na parketu.
  13. Juniori trenutno igraju turnir EL protiv Makabija. Ima prenos na yt. U 17h igraju protiv Milana.
×
×
  • Create New...