Jump to content

realno *w

Član foruma
  • Posts

    8,697
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

realno *w last won the day on April 3 2023

realno *w had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

realno *w's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • Posting Machine

Recent Badges

14.6k

Reputation

  1. Mislim da je priča o Panteru baš suvišna. On će sigurno biti deo tima naredne godine.
  2. Ajde ovde da odgovorim: U suštini se slažem, pisao sam ovde o tome puno puta, ali baš je došao u zajebanom momentu + nije mogao vola da ubode prva dva meseca. Lepo to izgleda sada kad pogađa, ali na prvih 15ak tekmi za Partizan, imao 44-10 za tri poena. A sa obzirom da mu kreacija svakako nije jača strana, pa se to spoji sa lošim šutem, nije lako to progurati usred najtežeg dela sezone, gde ti treba pobeda u svakom meču koji igraš.
  3. Ledeja ne primetiš, samo se pojavi podatak da ima 16 poena.
  4. Nekoliko finih odbrana Smajlija. Fino se kretao, aktivne ruke, baš ok... Jedino u skoku ne postoji i dalje.
  5. Čim ima dobrog defanzivnog skoka, ima trčanja, poena, serija... Da smo imali jednog normalnog ribaundera, davali bi 10 poena po meču više.
  6. Ne znam... lik je već izblokiran, lopta ide od koša... kako to i dalje može biti šut? Proverićemo. Druga priča je Balša tupson koji lepi već izblokiran šut i daje im osnov da bilo šta i sviraju.
  7. Sudije se drogiraju. Kako ono može biti silazna?
  8. Ovo što Frenk igra je ozbiljna tuga.
  9. Umetnost neprisutnosti u reketu by Frank Kaminsky
  10. Ja i pričam o toj sezoni. Čak i u tom "jezivom" periodu su pobeđeni recimo Virtus 30 razlike, Makabi, Žalgiris, a igrali smo sa 8 igrača u rotaciji, jer su Aleksa i Smajli bili povređeni, u timu bili Glas i Balša . Čim su se njih dvojica vratili, krenuli smo da dobijamo. I svakako da je preterivanje nazvati period koji obuhvata 80% sezone, uključujući njen glavni deo, odnosno završnicu, kratkim periodom. Jedno 99% evropskih timova bi dalo dupe za jedan takav kratak period dobrih igara. Što se ove sezone tiče, jasno je da nije urađena dobra selekcija i to je to. Veliki minus je "rotacija" Madar - Jaramaz, a ne da pričamo o Danteu i Lesoru. I pored svega toga, 2 glupe završnice od onoga što bi se moglo nazvati sasvim solidnom sezonom. Ali ok, baba, točkovi...
  11. Meni je zaista blago rečeno komično da čitam kako je ekipa koja je prošle godine imala 20-14 u Evroligi i 24-2 u ABA, imala "blok dobrih igara u kratkom periodu". Koji skor tačno treba da imamo u EL, pa da se to nazove dobrom sezonom? Recimo 23-11, kao Barsa i Real? Eto komšije ne skupiše toliko za 2 sezone u zbiru. Prošlogodišnja ekipa je za celu sezonu imala recimo 4-5 poraza koji nisu smeli da se dese, od odigranih skoro 100 tekmi. To je po meni neverovatan podvig. Na svaki kiks kao Valensija kući i slično, došla je bar 1, ako ne i 2 pobede koje niko nije očekivao, tipa u gostima Fener, Monako, Efes, pa i neke osrednje EL ekipe sa dobrim domaćim terenima tipa Žalgiris, Bajern... Tako da, ja bih ipak imao malo više poštovanja prema jednoj od najboljih godina u istoriji kluba, gde je urađeno sve što je moglo, osim da se ode na f4, znamo i kako. Ali ok, to sam ja. Samo ne mogu da se otmem utisku da čitam post nekog navijača Barse koji je eto gledao svoj tim od 40 miliona, pa ga eto samo domaća liga nije zadovoljia.
  12. Ma ne... Ok, ima toga naravno, recimo u onom periodu kad je znao da igra dobro, pa crkne posle dobrih 5 minuta na terenu u traži izmenu. Onda da pretpostavimo da se manjak sna i ostalo. Ali on sada udje na 2 minuta i napravi 5 sranja. I tako iz utakmice u utakmicu. Konstantno poptuno nesvestan dešavanja na terenu. Kako god, ja bih njega zadržao. Domaći i relativno mlad, možda može da se vrati u život. Osim toga, ne verujem da može nešto ni da košta, pošto ne verujem da bi imao ozbiljniju opciju od recimo Budućnosti ili nečeg sličnog.
×
×
  • Create New...