Jump to content

TB Told

Član foruma
  • Posts

    1,319
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TB Told's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • One Year In
  • Posting Machine
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • One Month Later

Recent Badges

2.4k

Reputation

  1. Nije problem taj period nakon 80. minuta. Problem je izmena Katai - Bukari, gde je utakmicu koju smo potpuno kontrolisali prepustio Partizanu. Imao je sreće da Glazer odbrani onaj šut Nikolića, inače ko zna šta bi bilo.
  2. Điga umesto Olajinke. I posle se neko žali na nadimak.
  3. Dobro se kreće i ume da isprati igru, ali šta vredi kad sa loptom uglavnom ne ume ništa.
  4. Zato što nemamo dovoljno igrača koji na našoj polovini mogu da izdrže pritisak i proslede loptu napred. Počeli smo da preskačemo sredinu.
  5. Mali je uzorak Boldvina u Olimpijakosu (24 utakmice), ali je zato Smartov sasvim dovoljan (12 utakmica). Inače učinak Boldvina te prve sezone eu EL u Olimpijakosu je 5,2 poena za 16,47 minuta, 48,1% za 2, 26,7% za tri, 1,8 skokova i 1,8 asistencija. Smartov učinak 7,2 poena za 17,30 minuta, 59% za 2, 17,4% za tri, 2 skoka i 1,3 asistencija. Što naravno ne znači da će im karijera ići u istom pravcu, ali znači da je smešno ocenjivati domete igrača koji je došao u sred sezone u loš i nedefinisan tim.
  6. Po rasporedu tek od sledećeg petka počinje, ali mozda će biti normalni u rukovodstvu lige pa krenuti za vikend.
  7. Mnogo je lakše kad si ljigavac kao dotični pričati o posledicama (lošoj doselekciji), nego o uzroku (katastrofalnom konceptu sa kojim se radila selekcija).
  8. Pretpostavljam da je Pešiću protiv slabijeg tima Partizana bilo mnogo teže da se nađe u prilici za gol. Ne znam samo koja je to drugačija atmosfera od ove
  9. Složićemo se da se ne slažemo. Većina ofanzivnog tima je bila tu i prošle sezone, Partizan je bio lošiji prošle sezone, utakmice su bile bez pritiska, tako da pored Hvanga koji je naravno najbitnija razlika tu je i centarfor koji trči bez lopte, vrši pritisak na protivničku odbranu, dobija duele i ulazi u šanse. Sve što Pešića nije zanimalo. Ovo posebno važi kad se i Bukari ubaci u priču o promašajima. Po meni su igrači koji stvaraju i ulaze u šanse mnogo bolji od igrača koji imaju dobru realizaciju samo što nisu sposobni da se nađu u prilici da tu realizaciju pokažu. Vrlo jasno je pomenut Pešić u kontekstu derbija gde je njegova prošlogodišnja statistika 1 šut van okvira gola u tri meča.
  10. Teško da je neko branio Pešiću da to učini prošle godine još slabijem Partizanu. Pa mu je učinak na tri meča bio jedan šut pored gola. Tako da ima nešto i do Šerifa što se nalazi u šansama.
  11. Samo što je ovo isečen snimak. Ovde izgleda kao da je Zahid pao i izgubio loptu, a u stvari nije pao, a loptu je dodao igraču Partizana.
  12. Ovo je deo Milojevićeve izjave i glavni problem današnje igre do primljenog drugog gola. Videlo se po reakcijama na klupi da je Milojević želeo sporiju igru, bez rizika, za razliku od prvog meča, gde je veći deo utakmice bio pritisak na zadnju liniju Partizana i znatno brža igra. Videćemo da li je nešto naučio u sredu.
  13. Ti si ga ubacio u priču. Ja se ne slažem, jer da bi se našao u šansi treba ispratiti igru, dobiti duel, naročito vazdušni. Da je loš sa loptom u nogama ne sporim, ali treba imati u vidu i druge elemente igre.
  14. Ne smatraš da postoji njegova i Bukarijeva zasluga što su se nalazili u povoljnim šansama? Polovina tih šuteva je njihova.
  15. Ja nešto ne vidim kod komšija takvu diskusiju.
×
×
  • Create New...