Jump to content

Ledd

Član foruma
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ledd's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated

Recent Badges

149

Reputation

  1. Micić igra.. Micić: "Sada se posvećujem Olimpijskim igrama" VIDEO https://www.b92.net/sport/kosarka/nba/14484/micic-sada-se-posvecujem-olimpijskim-igrama-video/vest
  2. Ledd

    Bliski Istok

    Možda je i maskirovka za balističke koje mogu kasnije da krenu.
  3. Ledd

    Bliski Istok

    Treći svecki krenuo a mi najzad neutralni.
  4. Sistem u PVO označava jedan lanser sa pratećim radarima, komandnim vozilom i vozilom za prevoz i pretovar "municije" ... Baterija u PVO i artiljeriji ima (uglavnom) 6 sistema - lansera - orudja uz prateće gore navedene. Tri baterije čine diviziju.
  5. Ledd

    Bliski Istok

    Što se "vernika" tj. Hrišćanstva tiče, Hrist nije bio Jevrej, već Sin Božiji tj. Bog lično. Zemaljska projekcija Oca tj. samoga sebe. Kao odraz u ogledalu iz odredjenog ugla, gde vidiš Božji odraz - Sina, ne gledaš baš direktno u Boga - Oca, a ipak ga vidiš.. 🙂
  6. Skroz kapiram poentu i sve stoji, medjutim, hipotetičkim ulaskom SFRJ u Varšavski pakt tj. izlaskom Sovjeta na Jadran, promenila bi se čitava "geometrija" tadašnje geopolitike a i sve ono što se desilo posle bi se desilo verovatno mnogo kasnije, a možda se ne bi desilo uopšte.
  7. U jednom postu pročitam da celi zapad (bez USA) zajedno nema municiju i PVO da pošalje Ukrajini, u drugom postu Rusija već nema nikakve šanse u konvencijalnom sukobu sa njima, a u trećem Rusi ulaze u Beč.
  8. Amaterski urađeno. Bez Crvene Crne Gore ovo je besmisleno, jer tu Rusi planiraju da izađu na topla mora. Šta će Rusima Beč i Bratislava ako imaju Budvu?
  9. Prijateljsku da se popuni termin.
  10. Rusija je okupacijom ovih 17% Ukrajine "dobila" i 5 miliona novih stanovnika. Ako idu na kartu demografije i da će to slomiti njihovu ekonomiju, onda su jako loši kockari.
  11. Ako sam dobro razumeo, vraća se stari grb saveza na dres, tako da bi ovo trebalo da bude samo nagadjanje, a ne i pravi dres. Valjda će u Aprilu prikazati novi dres.
  12. @McLeod Taj redosled u top 10 nije striktno poredjan po jačini, samo sam pobrojao ekipe od kojih ne možemo da budemo bolji nikako.
  13. Teško u top 10 kako god da smo vodjeni.. 1.Francuska 2.Engleska 3.Španija 4.Hrvatska 5.Holandija 6.Nemačka 7.Portugal 8.Belgija 9.Italija 10.Švajcarska 11.Danska 12.Austrija 13.Poljska 14.Ukrajina 15.Madjarska (dokazali da su bolji) 16.Rusija (takodje) 17.Škotska (ova njihova nova reprezentacija bi nas izlomila u 3 od 4 utakmice a i skoro su nas izbacili u baražu) Tu smo negde 18-20 sa Norveškom i Švedskom.. mada će nas i Slovenci nalupati na Euru..
  14. Ma ne znamo da igramo fudbal i kraj. Njima ni Gvardiola ne bi pomogao. To se jednostavno vidi u svakoj odluci, svakom dodiru lopte, odbijancu, pasu, duelu. Potpuna fudbalska nepismenost i teletijada. Gajićev crveni je odraz klasične sportske neinteligencije .. Sigurno mu Piksi nije rekao... e nemoj ni po cenu crvenog u prijateljskoj da dozvoliš da nam daju gol... što nimalo ne opravdava Piksija za mnoge neke druge stvari, niti ga opravdavam, klasičan nemač pojma i prepotentko ko i svi oni na terenu.
  15. Jedva čekam izjave
×
×
  • Create New...