Jump to content

MV91

Član foruma
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

147 profile views

MV91's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Dedicated

Recent Badges

180

Reputation

  1. Како је било лепо видети Уертаса уживо, и после толико година човек је савршено физички припремљен, као струна. Виродета је одлично поставио одбрану на Регленду, агресивна искакања, удвајања, а у нападу чист квалитет њиховог тројца, иако је Перистери добро парирао и није се дао до самог краја, свиђа ми се како изгледа Спанулисова идеја да се игра кошарка. Одлична подршка за Перистери, грмелиђсу Грци све време. У другом полуфиналу окршај старих ривала из Шпаније, Уникаха ушла пренервозно у меч, Мурсија са друге стране тачно знала шта напада, како брани, одличан скок, Куруц са НБА телом, Тодоровић old school. Добили су на моменат и Ениса у 3/4, а онда се све преокреће почевши од тројке Ђедовића од таблу, да би се потом растрчали, пустили руку и кренули да мељу ритмом као много пута до сада ове сезоне. Ово такмичење је свакако занимљивије од Еврокупа, није лошије, али није ни боље, квалитет је ту негде, мада и даље мислим да је Париз ту за копље изнад свих. Утисак кваре ФИБА судије, велике незналице. Штета што је посета била никаква, растерећујуће кошаркашко поподне у Арени.
  2. Одлична ова зелено-жута серија, велики клубови, уз Реал свакако највећи европски, видећемо шта носи наставак.
  3. Треј Кел губи лопту и креће потоп. Одличан овај њихов Канађанин Кин, страшан играч. Победила јефтинија, а шира екипа, свака част. Браво за Радоњу, одлична кампања у овом такмичењу. Доста су утицали офанзивни скокови, Хемниц је једноставно много атлетичнији. ФИБА судије су бедне.
  4. Скоро нисам видео овакву судијску крађу.
  5. Нигде нисам помињао укупан број поена, само ту секвенцу коју је искористио, немој ти да бринеш за моје памћење 😉
  6. Томпкинс је погодио једну тројку после ТО када су помогли са њега и после када је неко пробио бекове, направио вишак и оставио га самог. У одбрани је покупио који скок, али је масу дефанзивних и промашио, има још много да прође да би рекли да смо га добили. Топ мало променио механику шута.
  7. To je пре свега један одличан маркетиншки потез клуба који ће у наредном периоду значајно подићи улагања, мислим да им је ова објава са Бјелицом убедљиво најлајкованија на Инстаграму. Клуб овим повећава своју видљивост на највећој сцени, доводи НБА шампиона са врхунском каријером који је био велико име у Турској, самим тим повећава углед клуба и озбиљност у преговорима са играчима вишег нивоа. Свакако не може да одмогне. Кад може човек коме се угасио фитнес центар чији је био менаџер да буде директор Евролигаша, може и Бјелица спортски директор једног омањег клуба. Притом колико ја знам он је изразио жељу да по завршетку каријере живи у Истанбулу.
  8. Немања Бјелица нови спортски директор ❤️
  9. Одличан почетак викенда, лагана победа над Самсуном који је распустио најбоље играче, сличан егзодус као Игокеа, наставља се плеј-оф трка. Кавано није ни играо, Радоња расподелио минутажу, перфекција. Идемо у среду да узмемо пехар.
  10. Чудна утакмица, нису ови толико бољи, само су користили толико смушених потеза високих, који играју под великим оптерећењем. Плус на то имају далеко ширу ротацију са више употребљивих играча. Може ово да се добије и преокрене.
  11. Судије неки чудан критеријум, смешне одлуке. Са друге стране ови доста јако искачу на плејеве, много су чвршћи и атлетичнији. Какав издувани балон Скраб, ови су га тотално збунили, час искакање, час преузимање. Не знам што га је Радоња толико држао. Додуше Бутеј ништа, чиста нула од њега, мораће нешто да погоди да да мало спејсинга.
  12. Ма дај, 4 пута не могу да ухвате скок у одбрани, и онда Буцијелова минијатура.
  13. Прва утакмица финала је данас од 19:00 у Немачкој, Хемниц изразити фаворит по кладионицама, али смо у евидентном успону форме.
  14. Ниво срамоте и бизарности коју изазива та изјава је немерљив. Каква порука тренеру, а нешто ми се чини да ако бивши потпредседник Владе остане на челу ККЦЗ онда нам се враћа Алимпијевић на лето...судећи по ономе што је изјављивао.
×
×
  • Create New...