Jump to content

• Topics

• Dobar deo sezone bez jednog od dva najbitnija igrača. Bilo je loših utakmica (ne mmogo), bilo je poraza na jednu loptu, bilo je poraza zbog krađe sudija. Luda EL sezona, neizvesna do samog kraja.    Kada se sve sabere i oduzme, meni lično, ovo nije neuspeh.    Naša ekipa ima limite, ali se u većini utakmica nismo predavali, za razliku od nekih prošlih sezona.    Sa nestrpljenjem čekam konačan rasple i početak plejina. 
    • Pljuje se trener, pljuje se roster, ali se kaze da je 10-to mesto neuspeh 🙂
    • Izvukao si deo koji deluje kao da je jedini razlog to što je vaskrsao klub, a stotine reči sam ispisao šta je doneo, šta trenutno donosi i zašto nam je budućnost sa njim bolja nego sa bilo kojim drugim trenerom. Fair enough, možemo i tako ubuduće.  Kako ću i šta ću sledeće sezone zavisi od toga šta se bude događalo, pošto svaku sezonu posmatram u skladu sa njenim kontekstom, umesto što pravim bućkuriš od četiri sezone, loših emocija i loših sećanja. Kao što sam prošle sezone vrlo kritički pisao o svemu što se događalo, i one tamo kada sam pronalazio razloga za to, pre nego što su me igrači i Željko ubedili u suprotno.      Nisi mi rekao da li misliš da je to dobro ili loše za Partizan, pretpostavljam da misliš da je to dobro. Ili nisi siguran ali neko mora da plati za negativne navijačke emocije prouzrokovane ispodprosečnom EL sezonom. Šta god da je od ta dva, dovoljno si rekao.     +1, što se mene tiče nema potrebe da širimo dalje, ja aboliram Željka, ti tražiš dostojanstvenu ostavku kako bi se preuzela odgovornost, između se nismo razumeli, možda neki drugi put.
    • Fenomenalno poluvrijeme Raketa, prvi put ove sezone vidim nemoćnu Oklahomu.  Ostaje ipak pitanje da li ovo mogu da ponove ili odbrane u drugom poluvremenu?
    • Mozda i najbitnije - zasto njegovi igraci ne mogu da pobede nikoga u neizvesnoj zavrsnici osim Albe?   Obradovicev tim ove sezone nije mleo timskom igrom, samo su do maksimuma napumpani samopouzdanjem Sterling, Carlik i Tyrique, dok su svi ostali imali sporedne ili nebitne uloge. Samo, niti je bilo realno niti normalno da tri takva igraca svakoga razbijaju dvocifrenom razlikom. Cim je KKP zavrsio u retrovizoru Barce usledio je silovit udarac, pa onda su i sa Efesom bili izjednaceni na 15-13, jos jedan silovit udarac, pa je onda i Bayern ukapirao da im je mec bitan i cim se sa 54-61 otislo na 65-63 igraci KKP su se samo smrznuli ne znajuci sta da rade. Isto vazi i za derbi sa KKCZ i onoliko gluposti u finisu, a slag na tortu je bio poraz od Zalgirisa u jos jednoj neizvesnoj zavrsnici.   I ja sam ovde pisao i pisao i pisao da je najbitnije kako ekipa izgleda u neizvesnim zavrsnicama, ali ne, hajde da mislimo da je Sterling Bog kosarke jer je, zaboga, Armani razbijen lagano u drugom poluvremenu, kao i PAO, kao i Monaco. Ljudi su pisali "ma stace ovaj Paris, stizemo ih, zna se ko su oni, a ko smo the MI", a to veze sa vezom nije imalo, taj klub je pun igraca koji vec duze vreme igraju zajedno, a KKP je pridruzio 14 igraca Koprivici i nijedan od njih nije bio Nunn ili Sloukas.
  • Popular Contributors

1. 1
    2. 2
      NMX
      NMX
      317
    3. 3
    4. 4
    5. 5
      Volter
      Volter
      253