Jump to content

robespierre

Član foruma
  • Posts

    335
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

robespierre's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • One Month Later
  • First Post

Recent Badges

701

Reputation

  1. Prvo su te iste strukture vlasti obezbedile uslove da otac Mirotije uopšte razmišlja o Partizanu. Dala baba dinar da uđe u kolo.
  2. Dao je intervju i Danasu, upravo su izbacili na sajt. Sezona skakaonica u aprilu.
  3. Evo upravo je Marinika objasnila da neki izlaze, a neki ne, i da koalicija više ne postoji jer je izborna.
  4. Pa ne znam kako drugačije da okarakterišem koaliciju u kojoj deo stranaka izlazi na izbore a deo ne, nego kao raspalu. Ovo što je Sofija Mandić uprvo ispričala i ima najviše smisla, da su trebali da kažu izlazimo na izbore, ali ukoliko se birački spisak ne sredi povlačimo liste.
  5. Potrajali kao jogurt na suncu. Vučić se nalio zero kole i upiškio od sreće.
  6. Koja god da je odluka, samo da nastupe svi zajednički i monolitno. Ako se uđe u neke samostalne kombinacije, deo se odluči na bojkot, a deo izađe na izbore, što mi poznajući sujete srpskih političara deluje i više nego verovatno, tačno će kartel vladati do smrti.
  7. Epizoda iz lifta je za mene jedna od onih minijatura poput razgovora Ivana i Aljoše Karamazova u kafani zbog kojih se čitaju knjige. Kakva alegorija, pocepa se sve u meni svaki put kad je se setim, a setim je se često.
  8. Poenta je bila zašto se ne skupe za SP ili EP gde postoji realna šansa da se osvoji zlato.
  9. Složio bih se da imaju pravu konkurenciju pa da moraju da se obaziru na stvari kao što je konstrukcija ekipe. S obzirom da nemaju, neoprostivo mi je da ne vode čoveka posle 29 ppg sezone.
  10. Apsolutno mi je nejasna ova fascinacija koju igrači gaje prema OI, gde se u najboljem slučaju nadaš srebru. Valjda ih radi da ih nalupa Juesej, šta li.
  11. Ako je poenta povesti 12 trenutno najboljih igrača, logično je bilo da Brunson posle ove bolesne sezone ide pre Holidaya. Toliko su jači od svih ostalih da je suštinski nebitno kakav je ko fit na ekipu.
  12. Treneri su se sami postavljali snagom volje. Ekskluzivni snimak Duška Ivanovića u okršaju sa Dozetom i Bagzijem. These aren't the players you're looking for. Protiv Palpatina već nije mogao jbg.
  13. Mogao bih da se kladim da ga dva velika gospodina nisu zvali u emisiju nego im je nametnut.
  14. Vidiš kako umeš koncizno kad treba.
×
×
  • Create New...