Jump to content

tjurkan

Član foruma
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tjurkan's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated
  • First Post

Recent Badges

35

Reputation

  1. Iako nisam njegov istomišljenik, solidna i realistična analiza Đoke Vlaha http://www.nspm.rs/kolumne-djordja-vukadinovica/svi-vucicevi-izbori-–-normalizacija-nenormalnosti.html "Дакле, није баш све тако црно као што нам се понекад чини. С тим да добар део наше опозиционе и политичке јавности често превиђа чињеницу да Вучић и његови збиља падају, али, авај, падају са врло велике висине. И да на располагању још увек имају доста ресурса и средстава – од фантомских бирача до фантомских странака и „конструктивних опозиционара“ – да тај пад пролонгирају, ублаже и амортизују"
  2. Oni su krađu odradili davno pre samog izbornog dana ... Kontrola je, kad ništa drugo nije regulisano kao što nije u našem slučaju, loženje i igrarija za naivne ... Znam, bio sam posmatrač sad u decembru.
  3. Suštinski objašnjena "većina" koja je za izlazak, na ko zna koji način su instruisali ove nesrećnike da izađu i pocepaju jedinstvo bojkota, jasno je šta svako pametan treba da uradi 2. juna.
  4. Moje je nada, ali ovo tvoje je verovatna realnost, na žalost ... 🫥
  5. Od bojkotaša očekujem da naprave neki vid blokade ili slično 2. juna, jednostavno, tenzije se moraju podići na viši nivo ... I ako misle da nešto postignu, verovatno će morati glavu da poture pod palicu i da budu prvi u redu za eventualno hapšenje, što su sve do sada iskusno izbegavali ...
  6. Šta je konkretna ideja da se petlja razbije, može li iko ovde da napiše.
  7. Aleksić je na sva zdravorazumska pitanja prosipao jako kvalitetnu praznu priču... Toliko o njemu.
  8. Realno, izaći će samo kombi stranke, koje su najverovatnije na ovaj ili onaj način instruisane ...
  9. Izgleda da je ipak uspeo da ih pocepa. Horor. Nevažno, ja sam lično doneo odluku, samo bojkot farse i to je to.
  10. Sprdačina je da oni sad kao ispunjavaju zahteve za 2. jun, klasičan igrokaz, podrška bojkotu.
  11. Zna se kakve bi bile većinske reakcije i ovde i svuda već 2. juna uveče "razvalio ih je, glupi su, nesposobni" tako da... Pointless.
  12. A u čemu je poenta u učestvovanju u simulaciji izbora kada je rezultat unapred poznat ... ? Jednostavno, ova država nema legitimne i legalne institucije i to treba do kraja da bude ogoljeno.
  13. Može li moderacija da reaguje i na ovakve prozivke i omalovažavanja, pošto je na neke druge reagovala.
  14. Samo da dodam, FK Partizan je do 2012. godine bio jedini sportski kolektiv u zemlji koji je, zahvaljujući prodaji mladih igrača koji su se stvarali u Teleoptiku, mogao sam da se finansira i da bude profitabilan, danas to nemamo, ali zato imamo "ravnopravan tretman", šta god to značilo, u kome su drugi prvaci poslednjih 6 - 7 sezona, a igrači beže zbog duga od 25k evara.
  15. Evo da ti pojasnim, jeste, finansira KK, pošto je isti prvo maltene sahranio, a FK je i dalje na ivici rupe, ali mi nemamo problem da ga prozivamo gde god stignemo, što poznajući njega može da dovede i do toga da se sva ta finansijska podrška za KK ponovo ugasi. Ali opet, recimo ja i mnogi drugi ljudi među grobarima bi to apsolutno prihvatili samo da Njega više ne gledamo.
×
×
  • Create New...