Jump to content

Jerotije Pantic

Član foruma
  • Posts

    422
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,226 profile views

Jerotije Pantic's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

440

Reputation

  1. Zavrsio sa 35 i s negativnim +/- rejtingom -6 iako su dobili 15 razlike.Ali svakako vrhunsko prvo poluvrijeme.
  2. Kljuc je Rasel za Lejkerse, slicno je bilo i prosle sezone.Vecina otvorenih suteva, jednostavno nista mu ne ulazi.
  3. Bas steta za Majami, bila bi odlicna serija s Bostonom a ovako je pitanje da li ce i Bulse izbaciti.Sinoc se jasno vidilo da im nedostaje balhendler, mislim da je Hakez izgubio onu kljucnu loptu, odnosno kada mu je Lauri izbio s ledja posle koje ide trica Embida.Ubre je bio dobar ubod za Filu, covjek igra na minimalcu a pored njega glavni teret su iznijeli veterani Batum i Lauri ali pitanje je koliko oni mogu to raditi u kontinuitetu.Heris nema samopuzdanja u sutu i to je ocigledno, cestitke i Nursu sto je prepoznao situaciju i dodatne minute dao Batumu dok je Tobajas bio klupiran.
  4. Kakva je defanzivna zvijer Keon Ellis.
  5. Zna Bron sta vrijedi.Lilika je komedija. Sedamdeset poena Nagetsa za poluvrjeme a Jokic bez asistencije, bas cudno.
  6. Poroci Tokija- razocarenje. Realno prva sezona je za neku 6/10 ocjenu.Osma epizoda je toliko naivna da je cak i mene sramota.Neuvjerljiva gluma, prica bez bilo kakve dubine, nema hemije medju glumcima, sve je nekako vjestacki, dijalozi losi .Sve je moglo stati u dva sata jer se zapravo u 90% vremena nista ne dogadja.Situacije se iz epizode u epizodu ponavljaju.Jednostavno ako ne pogledate, necete nista izgubiti.
  7. D.Lillard 6,5 ASS Over 1,8 [Admiral] Hornetsi su raspad ekipa, posebno su ih Baksi demolirali u dvije ovosezonske utakmice a zadnju su igrali prije dva dana i bilo 123-85.Dejm je u tom mecu igrao samo 25 minuta i skupio 7 asistencija, mec igran ranije u februaru takodje katastrofa za Hornetse i Lilardovih 8 asistencija za 29 minuta.Sada su Hornetsi domacini i ocekujem malo jaci otpor i da Lilard dobije 30+ minuta, a u tom slucaju vidim ga preko ove granice.U seriji je od 4 meca sa 7+ asistencija. K.Kuzma 21,5 Over 1,85 [Mozzart] Kuzma ima svu slobodu u raspalim Vizardsima.Na zadnja cetiri meca tri je puta isao preko ove granice i sva tri puta je uzimao 20+ suteva.To je ogromni USGR za ovu granicu.Posebno ako uzmemo cinjnicu da ce veceras imati i motiv vise protiv bivse ekipe.Takodje i b2b utakmica za Lejkerse ce vjerovatno dovesti do brze igre bez nekih odbrana sto bi Kuzmi trebalo odgovarati.
  8. Ovo je brutalno.Tripl dabl sa deset blokada.
  9. Ali zato prevara od igraca po imenu Lilard mec prije toga bez Janisa gubi 40 razlike od Kavsa sa svojim karakteristicnim sutom 7/20 i kraterom u odbrani.
  10. Dzezeri trenutno igraju odlicno.Tacno se vidi da su kliknuli a to im je donijelo sest pobjeda od sedam zadnjih meceva.Dunn je odlican defanzivac i mislim da su sa njim i Collins-om na pet konacno nasli petorku.Bice zezunti u narednom periodu ako igrali ovako timski i sa ovom energijom.Vecerasnje 34 asistencije mnogo govore u prilog tome.
  11. Ne znam zasto ste se svezali tog 10. mjesta.Sezona je propala pa bio 10. ili 15. Ako kojim slucajem budemo deseti u sta ne vjerujem, moramo izbaciti devetog na gostujucem terenu pa onda porazenog iz duela sedmog i osmog takodje na gostujucem terenu i ako sve to uspijemo onda smo zasluzili da buemo osmi i da nas pociste Madridjani.Tako da je besmisleno gajiti bilo kakve nade.Jednostavno nemamo dovoljno kvalitetan roster da u kontinuitetu igramo ravnopravno sa najboljim a u takvim situacijama rijetko ko ode na fajnal for a to je jedino sto se moze racunati kao ozbiljan rezultat a sve ostalo je mlacenje prazne slame.Predajte se.
  12. Mislim da je bas od te situacije u nekim stranim kladionicama uvedeno to pravilo za manje od 5', da se obracunava kvota 1, mislim da je to bio slucaj i u bet365 kladionici, dosta se ljudi bunilo, pa ne znam da li je to opet promjenjeno ali je sigurno bilo prosle godine.A ta utakmica koju spominjes mislim da je bila samo situacija za Grina kada se vracao Klej, zelio je da zaigra u petorci sa njim i odmah izasao.Kod nas nije bilo takvo pravilo.
  13. Nagetsi bas imaju tanku klupu.Ne vodi nicemu ovako izivljavanje na starterima.Posebno sto svi protiv njih zapnu, sinoc dosta fizicke kosarke, potrosnja velika, na Jokicu igraju plejof odbranu, moraju ga malo sacuvati i pod cijenu nekog poraza.Klipani dosta dobro izgledali i bice sve bolji.
×
×
  • Create New...