Jump to content

BB7

Član foruma
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BB7's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Reacting Well
  • Dedicated

Recent Badges

176

Reputation

  1. Немања Недовић, је играч упитног карактера и превеликог талента. Због првог није играо за веће клубове, а због другог се држао на нивоу којем јесте. Талентом је дошао до овог нивоа, самим тим то све говори о њему. Евролигу не играју са том минутажом, идиоти. За нешто више у каријери, требало му нешто што нпр. има Никола Калинић. Ту не мислим на величину муда или слично, већ рад. Калинић је радом и трудом дошао до Фенера и Барселоне, а Недовић Армани, Панатинаикос и Звезда. Једноставно он је и сам неколико пута говорио да је бирао градове у којима се лепо живи. Приоритети су му били други. Немању кроз целу каријеру не само да прати то стаклен играч, него и играч који и током лета не улаже много велики напор. Отуд и његова правдања предходних година, да ако се не снима током лета, то не значи да не тренира. Ово лето је постао ћале, па је имао изговор. Уствари је дошао неспреман на припреме репрезентације, па се на оном припреном турниру распао. Онда су смислили причу о УЛОЗИ која нема покриће. После свега тога, он је каснио и на Звездине припреме, па и ту дошао запуштен. Ко хоће, може лако ове ствари да провери. Изузетно добро користи кумовску ситуацију у клубу. После купа су добили слободне дане. Неки играчи јесу отишли свуда негде, и треба. Али, он је одмах искористио да запуца негде. Уместо он да остане, и залечи све што треба, или мало и истренира ето... Оде он. И онда се деси Макаби, где одједном прескочи. Специфичан је једноставно играч, и ја немам никакве проблеме кошаркашке са њим. Имам велике проблеме са његовим карактером и то што знам да у њега не могу да се уздам. Не тражим ја од њега 30 Партизану, али тражим фокус и концентрацију, а не да му проради ЕГО и каже сам себи ЈА ЋУ. Није био такав играч 15 година професионалне каријере, неће ни сад. Гледати Недовића када упали неки свој мод је прелепо. Шут улази, почне да користи продор, изузетно добро користи таблу последњих неколико година на продорима. Кажем, кошарка је ту, друге ствари можда људима сметају. Нису мањи Звездаши ако то кажу. Недовић је Звездино дете, па треба да му се прећути? Проблем је што се данас и критика сматра као пљување, јер Боже не треба ништа лоше да кажеш свом играчу. Слажем се, не треба, али ја као навијач који клубу, па и том играчу жели добро, понекад не могу да прећутим. Улога коју он жели да има, превелика је за његове тренутне капацитете једноставно. Велики је проблем што имамо два таква играча Теодосић и Недовић, а уз њих је још један бек изузетно лоших физичких карактеристика, Јаго. Само, сада већ улазим у другу тему, начину селектирања... О томе су писали неки летос овде. Па бих завршио са ионако дугачким постом овде.
  2. Пораз у широј слици значи много, јер даје за право да сада цело лето морамо слушати приче како неки клинци из Меге могу давати допринос следеће сезоне у Евролигашком ростеру, а нису ни близу тога. Уместо децу откинути 25 разлике... и ставе на своје место. Сада морам још више читати, како Плавшић јесте центар за Црвену звезду (само зато што је домаћи играч), како је Миљеновић занимљив играч и има добро тело, како Ђуришић има добру физикалију. Једина срећа је што Јелавић није братија најсрБскијег клуба, а он ту уствари има највећи плафон од свих њих.
  3. Можеш ли се сложити са овим? Одличан бекап за богате, солидан 26mpg за сиромашне. Одговор на твоје питање, ниједан нормално. Невезано за quote Мени је лично највеће разочарење Адам Ханга. Нисам претерано много очекивао, због година. Само нисам баш ни ово. Он за целу сезону није везао комад од 5 добрих утакмица. EDIT: Почиње да ми бива јасно зашто је Јанис у Тел Авиву избушен (бар је тако тада ишла прича ако ме памћење служи), како и зашто овако дуго није имао посао. Није ни до тога што није селектирао, или не знам ја чега... Ако ништа друго мораш бити способан да размрдаш екипу, тренер си. Наше утакмице на махове изгледају као pickup UCLA games. Поједини играчи се понашају доста слободно. Сад ми се игра, сад ми се не игра. Затеже ме ово, затеже ме оно. То је до тренера, који те ствари дозвољава. Не треба да буде тиранин, али овако када гледам са стране, утисак ми је као да играчи могу да раде шта год пожеле.
  4. Шта је тачно иницијална каписла била за овај обрачун са Мишком?
  5. И кад се шета, може да се оклизне. 🙂 Профи спортистима су већином забрањене зимске чаролије.
  6. Више сам хтео мало да се нашалим, јер верујем да делимо слично мишљење. 🙂
  7. То кажеш због Луке Дончића?
  8. Тренер је неколико пута рекао... Ово су играчи који су ХТЕЛИ да дођу. И сам Смарт је рекао да је све решено у 2-3 дана. Значи није дошао као неко решење које је дуго праћено, него дај шта даш у тренутку када гори под ногама. Можемо ми да ставимо и 4 милиона по сезони Мајку Џејмсу на сто, не значи да ће он хтети да дође. Једноставно у последње 2-3 године као клуб доста лутамо. Самим тим смо ограничени на ионако већ смањеном тржишту. Евролига постаје полако лига матораћа. Црвена звезда је у доселекцији довела Фредија Гилеспија и Џевонте Смарта. То довољно говори о статусу клуба. Мени је нпр нејасно како је Ханга дошао овде. Вероватно је као играч који је 1989. годиште прихватио најбољу могућу финанијску понуду, још је добио уговор на 2 године. Ту можда и видим промил шансе како је Душко хтео млађег Понитку, поред Давидовца и још неких који су селектирани.
  9. Болд1 Забрањено је, а зашто се клубови који преговарају у марту са играчима не кажњавају, то не знам. Болд2 Питај Матијаса Лесора и Луку Вилдозу. Свакако Теодосић не иде нигде.
  10. Гуровић мора бити свестан, да ће и његови потези сад бити мерени доста оштро, ако се оствари то да се он од следеће сезоне пита нешто у ККЦЗ. Једно је да се лапрда по друштвеним мрежама и форумима, а скроз друга ствар да он изађе и јавно прича испред камере као да је у кафани са ортацима. Исто тако како је и он жељан столице неке у ККЦЗ, жељан је и неко пети (нпр. Горан Јеретин), који исто овако може да га напенали јавно, када и Гурке доведе себи неког за проценат и угради се, промаши појачање (што је реално да се деси) или прогура свој клуб из Сурчина до АБА2 као Звездину филијалу. ЕДИТ: Уз то Гуровић има неке своје личне ставове око Душка Ивановића, па и ове отровне стрелице не чуде. Само, овако не треба да прича неко ко жели неку функцију у Црвеној звезди. Код Милета Илића на подкаст, или код Луке Малдиви или где већ.. Сад бар тих подкаста има.
  11. Човек богатији од Дрчелића, само се Дрчелић више медијски и јавно експонира.
  12. Само питање, зар Гудурић нема вишегодишњи уговор са Фенером?
  13. Мени на памет пада Душко Вујошевић, који сече контру Немање Бјелице 1на0, који иде на полагање. Где Дуле преко центра иде до судије да му објасни. 🙂
  14. Коди Милер Мекентајер Крис Киоза Маркус Хауард Вања Маринковић Тадас Седекерскис Чима Монеке Маик Котсар Метју Костело Душко игра са 8 играча. Ово све остало је око 10 минута у просеку или мање, на последње 4 утакмице у Евролиги. Хауард је Лазића уништио у првој утакмици у Шпанији баш. Сваки кош је скоро дао преко њега. У неком тренутку баш било мучно, а све је упадало. Ово није утакмица за Давидовца нпр, пре за Лазаревића или Илића у некој тој 10-12 минута улози. За Давидовца је био Армани, 5на5, пола терена, креација, мање трчања... Ово ће у неким моментима бити спринт, а ми морамо направити маратон од утакмице. Надам се да ће играти Смарт, и дати нам потребну дубину, све и да одигра 2 пута по 5 минута.
  15. Јаго, Ханга, Лазић. Гедраитис, Лазаревић, Илић, Давидовац, Митровић, Боломбој, Гилеспи Ово нам је ростер за вечерас? Недовић и Топић повређени, а Теодосић и Тоби упитни.
×
×
  • Create New...