Jump to content

alcesta

Član foruma
 • Posts

  10,205
 • Joined

 • Days Won

  8

alcesta last won the day on January 17

alcesta had the most liked content!

About alcesta

 • Birthday 03/03/1976

Recent Profile Visitors

2,301 profile views

alcesta's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Dedicated
 • Very Popular
 • Reacting Well
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

6.9k

Reputation

 1. To što Novak igra može da prođe kao priprema za iduću sezonu, druga polovina decembra. Valjda će se odmoriti dotle. Rafa je čini mi se sa Rudom na egzibiciji, a Kirgios ne znam šta igra, nisam pratila, niti znam koji su termini.
 2. On je završio sezonu posle USO, ne znam je li planirao uopšte da igra DC, ili je opet neka povreda bila u pitanju.
 3. U finalu Australija i Kanada.
 4. Je li gledao neko možda ovaj film o Bouviju što je sad u bioskopima? Deluje mi zanimljivo ali opis na sajtu Cineplexa je katastrofa od prevoda pa su me zbunili
 5. Jeste li vi gledali celu drugu sezonu? Ja sam prekinula na pola druge epizode.
 6. alcesta

  Teniska statistika

  Eto imate na temi o listama koliko bi ko bodova imao s Vimbldonom. Novak bi bio drugi za 180 bodova iza Alkaraza, a Rafa iza njega isto s nekom malom razlikom.
 7. Australija dobila Holandiju. Beretini i Siner su povređeni pa će za Italiju igrati Muzeti i Fonjini.
 8. Htedoh reći volim ih u smislu da su mi simpatični a i zato što se najčešće njihov rad ne ceni dovoljno, ne baš da bih ih gledala po ceo dan Nego nazad na temu... https://www.tennis.com/news/articles/atp-year-end-rankings-with-points-at-wimbledon-djokovic-kyrgios-norrie https://www.tennis.com/news/articles/wta-year-end-rankings-with-points-at-wimbledon-rybakina-anisimova-maria Edit: sad tek vidim da ovi nisu stavili broj bodova pa evo ovako.
 9. Ne znam ko je ovaj Dikson, a mislim da ni ne želim da znam
 10. alcesta

  Izvan i iza turnira

  Švarcman na tribinama u Kataru, samo što ne plače
 11. alcesta

  Novak Djokovic

  https://www.tennis.com/news/articles/stat-of-the-day-novak-djokovic-secures-15th-year-end-top-5-finish-atp-finals
 12. Pa dobro, to zavisi od očekivanja. Što se kaže da su mu dali na početku sezone mogućnost za ovakve rezultate i treće mesto na kraju godine, bilo bi potpisujem odma'. Ali ruku na srce svako od tih finala izgubio je od objektivno boljih igrača, mogao je uzeti koji set više ali konačni ishod nije dolazio u pitanje. Kad se našao u velikim finalima toliko puta neće biti da mu se svaki put slučajno poklopilo, nešto je valjda radio kako treba. E sad, ako nije od onih igrača koji mogu da naprave iskorak i podignu igru na viši nivo, ako će uvek, ili bar uglavnom, gubiti i pobeđivati po očekivanju, nije ni to tako strašno, uvek je bilo takvih igrača u vrhu. Ja volim nespektakularne radnike tipa Ferera i Ruda. Ono što me mnogo više nervira su ovi tipa Kirgiosa ili raznih Rusa, kojima se potencijal vidi iz aviona a sami sebi stoje na putu.
×
×
 • Create New...