Jump to content

liv7

Novi član
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

liv7's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

5

Reputation

  1. Moj upis da imamo 16 budzet se zasniva na podacima renomiranog izraelskog portala,link je u svom odgovoru postavio,brat od korneta(hvala mu na tome).Voleo bih da znam na osnovu cega tvrdis da imamo veci budzet od ovih 5 ekipa? Ostaje mi da se nadam da je tvoja tvrdnja "Partizan i Makabi nisu mnogo bogatiji",samo sala.
  2. Da,mislio sam na ukupan budzet.Ipak,to sto je kod nas porez manji nego u Spaniji ili Italiji,ne znaci automatski da nam veci procenat budzeta pokriva plate igraca..ima jos puno parametara koji odredjuju koliko procenata odlazi na plate,a koliko na ostale troskove(dugove iz ranijih sezona,recimo)Poenta je da te parametre mi,ovde na forumu,verujem, ne znamo,i zato mislim da bi bilo,za sada,najrealnije da poredimo ukupne budzete.
  3. Sa kojim "ovakvim" budzetom?imamo 16 budzet,i 16 smo na tabeli.Da imamo budzet kao Partizan,verovatno bi bili bolje plasirani.Ovo naravno ne abolira Covica,jer se i sa ovim budzetom mogla napraviti bolja ekipa.Da ne ponavljam sad sta su pisali drugi ucesnici na forumu,i sa cime se slazem.. o Covicevom vodjenju kluba,domacoj osnovi itd..
  4. Kljucna recenica je-"zato se pre svega mora imati veci budzet"..upravo se toga i pribojavam.Sumnjam da je Covic sposoban da obezbedi taj veci budzet.Plasim se da ce opet energiju usmeriti na ubedjivanje navijaca kako su ti stari,istroseni,i povredama skloni igraci,zapravo dovoljni za (barem) top 8...i da ce opet za sve biti krivi Ivanovic i Nejpir
  5. U pravu si da je ekipa nije oblikovana u svakom smislu.Naravno,nisam ni napisao da je sklopljena prema Nedovicu,vec sam se zapitao(retoricki) da li to treba da se uradi..naravno da mislim da ne treba.Gomilanje domacih igraca je nesumnjivo promasen koncept,e sad,da li je uslovljen manjom novca ili manjkom znanja,ili oboje..za analizu je...
  6. Imam utisak da se kvalitet Nedoviceve igre podizao,kako su sanse kluba da udje u doigravanje padale..Slazem se da bi mu vise odgovarali drugaciji saigraci,ali da li treba da "oblikujemo" ekipu oko 32-godisnjeg cesto povredjenog igraca,sa solidnom euroligaakom karijerom,upitne borbenosti?
×
×
  • Create New...