Jump to content

Hroničar985

Član foruma
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hroničar985's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • One Month Later

Recent Badges

144

Reputation

  1. U Pioniru je Evropsko prvenstvo u boksu, mislim da se zavrsava 27.aprila, u Areni je F4 Fibine Lige sampiona, plus Makabi igra trecu i eventualno cetvrtu utakmicu protiv Panatinaikosa, tako da polufinale verovatno posle praznika.
  2. To je potpredsednik Upravnog odbora, Vasić.
  3. Ja ne znam šta ljudi očekuju, da za predsednika kluba dođe akademik, doktor nauka!? Vrlo dobro se zna ko u ovom zemlji ima novaca, s obzirom da ne možemo da se privatizujemo, ostaje nam samo neko iz vladajućeg kadra. Ako nismo za Čovića, a nismo, sad nismo ni za Drčelića. Kroz istoriju naših blizanaca, ne sećam se da je neki predsednik kluba bio bez putera na glavi, bar ono što ja pamtim, osim ako izuzmemo Divca. Što se Teodosića tiče, čovek je i u ovim godinama doktor za košarku, tako da stvarno ne vidim za drugog pleja bolje rešenje.
  4. Naravno da je Teo i magija i Bog i Otac košarke i u ovim godinama i obe ruke dižem da odigra još jednu sezonu u Zvezdi. Za ostalo se slažem sa tobom.
  5. Ja moram da se osvrnem na pitanje ˝novinara˝ upućeno Milošu Teodosiću vezano za njegov bračni status i da demantuje glasine vezane za razvod. Ej, na košarkaškoj utakmici ti da postaviš ovakvo pitanje...Ja ne znam kakvo to đubre moraš da budeš...i posle se čudimo zašto naši sportisti neće da pričaju sa novinarima. Sa kim da pričaju? Sa ovim polupismenim i poludebilnim novinarima...Pa čak i da se razvodi, šta koga zabole za njegov privatni život, njegov život, njegova stvar...Kakvi smo to ljudi, prosto neverovatno.
  6. Gasi mešalicu, motaj kablove...Smejem se već 5 minuta. 😂
  7. Ma ne ugrožava nama Dubai Evroligu, sve i da bude prvak Abe. Dubai ima zagarantovano mesto u Evroligi, pa ima.
  8. Izbiće kuršlus, nikako ne valja gasiti požar iz razvodne kutije vodom.
  9. Sferopulos izjavio da su Teodosić i Lazić upitni za sutrašnju utakmicu.
  10. Zato ja više i ne idem, niti pratim fudbalski klub. Beše nekada gigant, od kojeg je ostalo, na žalost, samo ime.
  11. To je posebna priča, stvarno neshvatljivo. Sestra i zet Italijan su došli na evroligaski derbi početkom godine, malo je reći da su bili šokirani kada su videli da se puši u hali, to stvarno niko ne može da shvati.
  12. Teodosic, za sada, nije u sastavu po zvanicnom semaforu iz hale.
  13. Ja mislim da su koraci jer je pomerio stajnu nogu pre nego što je izbacio loptu.
  14. Slažem se, suviše je osetljiva tema da bi se tek tako licitiralo da li će se ili neće oporaviti. Ja sam, recimo, čuo da otoka nije ni bilo i da je doktorima to bilo skroz čudno. Videćemo u danima i nedeljama koje su pred nama.
×
×
  • Create New...