Jump to content

Oi!

Član foruma
  • Posts

    433
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Oi! last won the day on July 27 2021

Oi! had the most liked content!

About Oi!

  • Birthday 03/02/1994

Recent Profile Visitors

1,150 profile views

Oi!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

302

Reputation

  1. Oi!

    Carlos Alcaraz

    Mali je nestvaran igrač, čini mi se da ću imati za koga da navijam kada se Nole penzioniše (Fedeks je već otišao) Zaista mi se dopada njegova motorika, brzina, rad, trud i zalaganje samo da to potraje malo duže, da se ne desi neki novi Dominik Tim, mada sumnjam, Nole mu je dao neverovatnu motivaciju da radi na sebi i pobeđuje u kontinuitetu, ovaj USO to dokazuje, zaista je dominantan, nadam se da će finale igrati protiv Novaka, da uživam u novom spektaklu ove godine. Srećno dečače u daljem radu i treningu.
  2. Pozdrav drugari... Ne mogu vam opisati koliko mi je srce puno zbog ovih momaka, nisam im davao ni blizu ovakve šanse na početku prvenstva. Iz utakmice u utakmicu slušam priče ispadamo od Litvanije pa lagano od Kanade, ali ne da su nas demantovali, već su demonstrirali silu protiv navedenih, kapa dole. Svim srcem sam uz njih u finalu pa kako bude, ovo je neverovatan uspeh za zemlju košarke
  3. Oi!

    AC Milan

    Pozdrav... Da se javim starim drugarima ovde, ipak je ovo "moj" topic :) Slažem se da je prelazni rok izvrsno odrađen sa budžetom kakvim raspolažemo, ispratio sam prva tri kola i zaista zam zadovoljan prikazanim. Složiću se za Tonalija, sa tim parama smo doveli 4-5 igrača koji nam zaista mnogo više znače od jednog veznog poput njega, ne bismo uspeli tako da se pojačamo bez tog transfera a fali nam to, teško da bi Žiru sam mogao napred celu sezonu. Što se Luke tiče nemam komentar, zaista promenljivo igra ne znam koliko će i da li će uspeti da se nametne, voleo bih da bar bude korektan džoker ili bar napadač iz senke, da ogira kada je najpotrebnije.
  4. Oi!

    Rukomet

    Slažem se sa komentarima da smo ostavili odličan utisak, odigrali gotovo egal utakmice sa Nemačkom i Norveškom, falilo nam je malo snage na kraju. Mišljenja sam da smo bili u grupi sa Mađarskom, Islandom, Portugalom da bismo imali realne šanse za drugo mesto, siguran sam da smo egal ako ne i bolji od pomenute tri ekipe, ali šta je tu je, ne treba biti nezadovoljan, šta reći za učesnike grupe sa Španijom i Francuskom gde nisu imali nikakve šanse ostali protivnici. Po meni Hrvati su dosta podbacili, onakva rola protiv Danaca a tako loš meč sa Egiptom, gledao sam meč protiv Danske i zaista ne vidim Egipat ispred njih u nokaut fazi. Danska - IMPRESIVNA, Gidsel na Maestro nivou, 52 gola pre meča sa Špancima u kom su ga dobro čuvali, ali ostavili su previše prostora Hansenu, Pitliku i ostalima, kakav je samo desni bek, čini mi se da ima preko 80 % efikasnosti iz šuta iz igre, a skoro svi golovi su mu iz igre, ako Danska osvoji, a čak i da izgubi, prvi je favorit za MVP-a. Danci su najkompletnija ekipa na svakoj poziciji, Landin je imao 10 odbrana u prvih 16 minuta što uliva strah u kosti protivnicima, Španci nisu znali kako da izađu na kraj sa njim. Zaista igraju lepršavo i podjednako dobro po krilu, šut spolja, igra na pivota, strašna ekipa, dajem im blagu prednost u finalu. Francuska - Standardno i očekivano za klasu bolja ekipa od ostalih, ne računajući Dansku. Kako su samo matirali Šveđane, zatvorili sve prilaze golu, dominirali su celu utakmicu i stavili domaćinima do znanja ko uzima kartu za finale. Takođe u meču protiv Pancera pokazuju svoju snagu u drugom poluvremenu, kakva partija Remija Debonea, treba napomenuti da je debitovao za reprezentaciju i napravio 16 odbrana u drugom poluvremenu, nikako nisu mogli da ga savladaju, čime je overio put u polufinale i postao junak Francuza i igrač utakmice, nije mogao da zadrži suze na kraju. Očekuje se izvrsno finale, zaista su na nekom višem nivou pomenute dve reprezentacije, Norvežani su zaista razočarali u poslednjem napadu protiv Španije ali to je sport, siguran sam da bi isti rasplet bio na kraju.
  5. Oi!

    AC Milan

    Eto i mene posle dužeg vremena, pa da bacim koju... Nisam preterano zadovoljan dešavanjima u poslednje vreme a kako bih i bio, sramno ispadanje iz kupa od Torina, onako loše igranje sa igračem više je nedopustivo pa čak i da igramo sa 5 rezervnih igrača. Lazio nas je doslovno demolirao, ništa nismo pokazali na toj utakmici. Takođe još jedna razočaravajuća utakmica za mene je finale Super kupa protiv Intera, delujemo kao tim poput Salernitane kojeg svako može da zgazi. Protiv Lećea nismo imali sreće na kraju, drugo poluvreme je bilo na nivou, a odbrana u prvom nije postojala tačnije kod prva dva pogotka. Nekako od onog šokantnog remija sa Romom je krenulo sve nizbrdo, primiti dva gola iz 5m iz prekida je nedopustivo za šampiona Italija i za tim koji igra nokaut fazu Lige šampiona, ništa konkretno nismo pokazali od tada, nadam se da slede svetliji dani za Milan jer ovim tempom nećemo nigde dogurati. Sutra da nekako pobedimo Sasuolo kod kuće pa idemo na megdan Interu da popravimo stvari iz prethodnog derbija. Ako iz ta dva meča ne uzmemo bar 4 boda ne vidim nam svetlu budućnost ove sezone.
  6. Oi!

    Serie A

    Napoli je mogao da pobedi minimum 3 razlike, promašili su penal, pogađali stativu, imali još par izglednih prilika za postizanje pogotka, odlična utakmica za njih, nije možda kao neka prethodna, ali sve osim njihove pobede bi bilo ogromno iznenađenje, gledao sam utakmicu pa bih to dodao. Što se Milana tiče, nadam se da ćemo ispasti u grupi da možemo da jurimo Skudeto, iako to ne bih voleo, teško da možemo na dva fronta, nažalost nismo taj kalibar. Inter igra dobro, ne kao prošle sezone, ali moramo napomenuti i da Lazio nema poraz na svom terenu u Seriji A od 12.12.2020. Od tada imaju bilans 15-2-0. Fantastični su na Olimpiku. Izgubila Fiorentina sinoć od Venecije, mislim da se tu vidi veličina ekipe, po meni još uvek nisu za sam vrh iako su mi jako gotivna ekipa, nekolicina navijača vređalo Vlahovića jer je navodno odbio najviši ugovor u istoriji kluba.
  7. Oi!

    Serie A

    Očigledno pogrešna taktika, lepa igra do 0:2 i onda ništa, isto je bilo i prošle sezone, 0:2 za Veronu i ugasili se, Ibrahimović promašio penal u drugom poluvremenu i posle postigao pogodak za 2:2 u 90+3 minutu. Kada bi samo malo slobodnije zaigrali i pokušali da stanu na loptu, a ne da se totalno povuku, lagano bi dobili utakmicu, Milan baš ništa nije pokazao, tanak kazneni udarac i Verona sama sebi dala 3. gol.
  8. Oi!

    Juventus FC

    Kakav meč, čekao sam pobedu Juventusa za 28 000, retki momenti da pratim i navijam za Juve 😂 Mada bio sam siguran i nisam branio tiket, mnogo tanku klupu ima Murinjo, raspali su se posle 70. minuta, ali 15-ak minuta pritiska u drugom poluvremenu, Juventus mi je delovao kao Kaljari. Na kraju rutinska pobeda, Bernandeski me je oduševio. Kjelini zver, kako je samo par puta zatvorio pozadi, ali Bonući mnogo greši, ne znam šta mu je, daje poprečne lopte, loše startuje, slaba utakmica zaista. Perfektne izmene Alegrija, kako je ubacio Artura i Kuluševskog Juve se oslobodio pritiska i konačno je mogao da zaigra pas igru i mirno sačuva prednost. Srećno u nastavku sezone, nikada uzbudljivija Serija A.
  9. Oi!

    AC Milan

    Opet strašan start sezone, plašim se da ne bude gori pad nego prošle jer igramo i LŠ. Čudna utakmica protiv Verone, ali na kraju preokret na jedvite jade. Vrlo tanak penal su nam dosudili i plus autogol, dobro je sve u svemu, nova 3 boda.
  10. Oi!

    AC Milan

    Zaista moćna igra sinoć, zadovoljan sam. Brahim pokidao.
  11. Oi!

    Vaterpolo

    Da li bi ti onda bilo ok i ne bi bio SNS projekat? Ne mešam se stvarno u to.. Ali sigurno da znači mladim igračima da igraju sa iskusnim našim reprezentativcima, samo će biti bolji, poguraće i ostale klubove da budu bolji. Radnički igra LŠ.
  12. Čestitke bratu Rusu, samo tako nastavi!
  13. Oi!

    AC Milan

    Kakva je to priča sa Iskom, navodno nam ne treba?
  14. Blago rečeno katastrofa, posle onakvog prvog poluvremena, gde nisam video apsolutno ništa od CZ, došlo je drugo još gore poluvreme. Stanković nije uspeo ništa da promeni, igrači su bili neprepoznatljivi, sramotna utakmica, 5 pasova kao svet nisam video. Razočaran sam, ne zbog plasmana, nego zbog igre, igra je bila katastrofalna, suma sumaru je da CZ nema šta da traži u LŠ sa ovakvom igrom, mora mnogo ozbiljniji pristup ako uopšte želite da budete konkurenti u LE. Sa moje tačke gledišta, ostao mi je veoma gorak ukus, saosećao sam se sa navijačima sa kojima sam gledao i smatram ovo debaklom. Srećno dalje.
  15. Pohvala za @Don Juan za praćenje i ažuriranje potforuma OI. Pohvala takođe za @Betolingar Misdongard za kvalitetne postove, @Cilemile za statistiku i naravno još nekoliko forumaša je doprinelo kvalitetnoj diskusiji, ali su uglavnom moderatori, tako da bih pohvalio moderatorski tim, neću nikoga isticati. Uživao sam ove dve nedelje.
×
×
  • Create New...