Jump to content

Nellthe

Član foruma
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

About Nellthe

  • Birthday 05/11/1992

Recent Profile Visitors

563 profile views

Nellthe's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated

Recent Badges

537

Reputation

  1. Nemate vi pojma koji se smijete Covic je blizu realizacije svog master-plana, tj zavrsetka masine (da ne kazem robota) za podmladjivanje, kada ih sviju podesi na 25 godina nebo nam je granica.
  2. Pustati/Prodati Yaga na ljeto koji ima ugovor na tri godinu, uz koliko sam skontao relativno malu platu, bi bio bas potez po nasoj mjeri, tj idiotski. Covjek je pokazao da moze da bude spark plug u najgoru ruku vec u svojoj prvoj EL sezoni. Nije toliko ni inferioran u odbrani, mana mu je taj nedostatak razigravanja saigraca. Vjerujem kad bi neko kompetentan sklopio ekipu za sledecu godinu da bi za Yaga itekako bilo mjesta u rotaciji, a minutaza naravno bi zavisli od protivnika i toga da li se "zapali"
  3. 1/11 za tri, jbg momci ne moze tako...
  4. Rezultat idealan kako smo igrali
  5. Mislim da sa igrackima koji otpadnu iz NBA zbog sklopa nesretnih okolnosti ili jednostavno se ne snadju u prvom mandatu, kao i od momaka iz G Lige, se mogu bas naci dobre glave koje vole kosarku i samim tim zele da uce i upiju znanje od nekih veterana iz evrope. Jasno je vrlo lako moze da se dovede i neka vruca glava koja ce izgoriti u Evropi jer nece moci da radi ono sto je navikao u G ligi. Vjerujem sada kada su plate jos porasle u Evropi i kada Kina vise nije toliko zanimljiva, sve vise igraca dolaziti u evroplu na godinu, dve i tako traziti povratak u NBA, vodjeni primjerom nekih igraca (zadnji Egzum). Mislim da smo mogli, i trebali, pokusati sa nekom cetvorkom iz G Lige ove sezone. Tako da kada sklopite ekipu kao nasu punu EL veterana i iskusnih igraca u godinama, milsim da je odlicno zatvoriti roster sa dvojicom atleta iz USA, koji imaju motor i zelju da "gone" i po 30+ minuta kada ima se ukaze prilike, ili muka natjera (gledaj Yago zadnjih mjesec dana). Ovaj Javonte mi se cini kao cool lik, i po ovom intervju, vjerujem da je veliki kulturalni sok upasi u Evropu, Beograd tako odjednom u sred sezone i naci se na parketu 2 dana nakon sletanja iz amerike, ali lik apsolutno nije divljao, trudi se u odbrani. Ja bih licno volio, u zavisnosti sta pokaze do kraja godine, da ostane i sledecu sezonu.
  6. https://www.google.com/amp/s/www.eurohoops.net/en/euroleague/1620490/brandon-davies-valencia-euroleague-knee-injury/amp/ Kazu da je out nekolilo sedmica...
  7. Volio bi da bude 40 razlike da se malo zacrvene ovi sto trebaju, ali na njihovu srecu spustice opet na ispod 10 na kraju i bice "respektabilan poraz"
  8. Mi smo losi, ali sudije su gore
  9. Dovedi sad jos jednog igraca sve vam prokleto i nesposbno....
  10. Ne trebaju nama pojacanja, kad zaigra top sve nase rupe ce biti zakrpljene...
  11. Stvarno je nevjerovatno ako ne dovedu bar jos cetvorku, a i 1/2 bar solidnog igraca i da se predas na polusezoni u kojoj ti je konacno dosao Teo, koji igra i gine iznad svacijih ocekivanja, gdje u ekipi imas dobrih EL veterana i igraca generalno, ali imas 2 ocigledne rupe koje se vide iz aviona da bi ostao konkurentan za play-in. Stvarno moras biti jebeni moron.
×
×
  • Create New...