Jump to content

Dracarys

Član foruma
 • Posts

  11,441
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

31,203 profile views

Dracarys's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated
 • Reacting Well
 • First Post
 • Posting Machine

Recent Badges

6.2k

Reputation

 1. Za tri ofsezone su doveli penzionera Laurija, PJ koji ni sam ne zna koliko ima godina i on je samo igrač rotacije. Oladipo je nakon povrede granični NBA igrač. Baš jako za ekipu koja puca na titulu, jedva čekam da ih Portland istrese iz gaća i dobiju dva pika prve runde.
 2. Lilard ima 33 godine, još plus je oborio svoju vrednost, da se ne govori da će sa 36 i 37 godina primati po 60 miliona.
 3. Nebitno je ko je bio u opticaju, nego, koga su sve doveli posle finala sa Lejkersima? I da, meni nemoj te priče da bi liga napravila pakao. Trebalo je GSW da se sravni sa zemljom kada je došao KD i još je dao popust, pa se ništa nije desilo. Svaki tim gleda u svoje kljuse i ovo trenutno što radi Dejm nije ništa protiv pravila. Prava igrača, lol
 4. Koji tim neće za ozbiljnog Dejma? Svi u ligi znaju njegove motive. Videćemo za taj ozbiljan paket, već su tri ofsezone prošle tako nisu dodali nekog jačeg igrača, videćemo da li je i ova ofsezona sledeća po redu.
 5. Odgovor je jednostavan, dok ne uništi sebi vrednost. Mnogo je pametan Dejm, vidiš kako postepeno radi. 1. Zatražio trejd 2. Posle nekog vremena je rekao da se neće pojaviti na trening kampu ako ostane. 3. Najskorije, da će zatražiti trejd kada bude bio prosleđen u tim koji se ne zove Majami. On ako neće da ga šibaju po džepu, on može veoma smešne partije da daje u dresu Portlanda, igrajući preko one stvari, jer neobavezna košarka ne može da se kažnjava. Dajući im do znanja da se tako neće postupati sa njim. A tu je i ugovorčina nakon ove sezone. Sledećeg leta, Dejm 34 godine star sa sezonom koju je presedeo i još 170 miliona kroz tri sezone što treba da se plati. Malo postaje i štetan ugovor? Igrači biraju, diktiraju sebi vrednost, svidelo to nekome ili ne. Takođe, ovo bi sve Dejm odradio 1/1, jer Portland napušta da bi se borio za titulu, a ne, jer mu se više ne sviđa život u Portlandu, ne interesuju ga nikakvi projekti Čikaga, Toronta ili San Antonia, on želi tim koji će odmah sledeće godine da se pokida da dođe do titule, a da bude istovremeno i sa dobrim šansama da se osvoji. Martina je greh upoređivati sa Robinson, jer šut može u jednoj sezoni da procveta i u kasnijim da ga nema, odbrana kakvu igra Martin ne može da bude stvar forme.
 6. Pa imaju, ipak su to Hiro i Martin. Obojica vrede dosta. Jovića ni ne računam, jer još uvek na nivou Pokuševskog. A tu su i pikovi. Ko misli da će Majami da baci mnogo, ne prati dešavanja. Pre će Dejm da presedi sezonu ili zatraži drugi klub, nego što će Majami puno da da.
 7. Neka se otvori tema da krene glasanje. Boroje je slabo do nikako aktivan na forumu, nije čak ostavio post ni nakon osvojene titule, ne vidim što bismo ga čekali.
 8. Ja sam veoma uveren da su iz Majamija najveće stipse koje je ovaj univerzum napravio, nekoliko ofsezona preskaču taj ključan korak ka šampionskoj ekipi, sada će pred decline Dejma i Batlera da predaju sve što imaju vredno, da, kako da ne.
 9. Nešto se mnogo odužio taj 3-team trade, a za samo 10 dana počinje trening kamp.
 10. Zato sam i napisao da je Dejm maksimalno oborio svoju cenu govoreći da će opet zatražiti trejd ako bude trejdovan u neki drugi tim. Ljudima koji vode Portland ostaje samo da ostanu bez ičega, a videćemo i koliko će Dejm biti spreman da ga udaraju po džepu.
 11. Realno je da im se može. Lilard je maksimalno oborio svoju cenu zahtevajući trejd u Majami. Ne bi me iznenadilo da izvedu nešto tipa Lauri, Robinson i dva pika prve runde za Dejmaru. Lilard-Hiro-Martin-Batler-Adebajo, baš prejako.
 12. Bitno je da može da bije Jokića kada naiđe plej of.
 13. Ne znam koliko je relevantan info, ali sam čuo da su opet obavezne maske u kliničkom centru u Beogradu.
 14. Upitan je Alkarasov nastup u Pekingu.
 15. Ne mogu da dočekam partije PJ u Evroligi. Imam osećaj da je daleko najbolji igrač u Evropi.
×
×
 • Create New...