Jump to content

Cavani

Član foruma
  • Posts

    3,944
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Cavani last won the day on March 12

Cavani had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,586 profile views

Cavani's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Reacting Well

Recent Badges

13k

Reputation

  1. Mnogo je cca 2x20 miliona eura ulozenih u blizance samo da bi se odlucilo koji ce od njih osvojiti lokalna takmicenja, koji bi iovako osvojili i sa desetak puta manje para jer u drzavi nemaju nijednog rivala, a u regiji 2 polurivala. Euroliga je jedino merilo.
  2. Ove sezone smo do utakmice sa Efesom imali odlicnu kos razliku u odnosu na skor, imali smo mnogo utakmica na 1-2 loptu koje smo uglavnom pogubili, a Nedovic se kao nas go to igrac i nije bas proslavio u tim utakmica u clutch-u, poslednje dve utakmice finala plej of Aba lige takodje, itd.
  3. Nije nepouzdan ali kada se igra tvrdo ili je zavrsnica meca uglavnom ce da fejluje da isporuci, kao i Teo uglavnom.
  4. Kad je cuo da Dusko i dalje nece Hauarda i Monekea, Hanga je od besa slomio ruku o zid. Eto, stiglo pojasnjenje iz kluba.
  5. Jeste smesna liga i njene odluke, ali se i Teo pokazao kao poprilican liability. Hvala mu za kup i magije, ali ga ne bih zadrzavao i sledece sezone. Pored toga sto ce imati 38 godina, bice jos skloniji povredama a ego mu je ogroman i psihicki je nestabilan, jednostavno ne smes onako da odgurujes trenera koji te smiruje i da se ponasas kao da si veci od kluba za koji igras, iako objektivno mozda i jesi. Barry White je pisao i da mu je plata 1m sto je nesto manje nego Baldwin ili Lorenzo, put u propast je dati njemu i Nedovicu kljuceve ekipe. Dogodine ce i preskociti te dve utakmice u startu i ko zna koliko jos zbog povreda ili ponasanja. Ja bih to preskocio i probao da drugacije koncipiram ekipu, cvrscu i kompaktniju pa i po cenu manje magije.
  6. Cavani

    Bliski Istok

    Ne bojte se, nece. Ameri napadaju samo slabe a ove vece ne sme da dira, a i ne odgovara im da cene nafte odu u nebo. Iran vidim da je objavio da je to to sto se njega tice, da je njihov odgovor za napad na konzulat zavrsen. Moze da bude samo nekog lokalnog pusketanja i to je to, u zavisnosti koliko Izrael nastavi da eskalira, kao sa konzulatom.
  7. Vise muda pokazao nego ovi sto ga zovu podguzna muva ovde na forumu, a na tribini cute.
  8. Po meni Hanga jeste promasaj po prikazanom do sada. Veteranski ispovredjivan u toku sezone, ocajna bacanja, sut iz igre, neke cirkuske trojke.. Od kupa pa do pre mesec dana je pokusavao da nam ujebe svaku utakmicu u zavrsnici, neku uspeo, neku nije. Ima Aba gde moze da popravi utisak, ali sveukupno ja ga ne bih zadrzavao ukoliko je to moguce.
  9. Kakvi budemo u cetvrtak, bicemo doveka..
  10. Neki imaju ankle brakera, mi imamo Fredi Dzija table brakera.
  11. Covic kad je video livescore https://www.instagram.com/stories/negujmosrbski/3339756599235238046?utm_source=ig_story_item_share&igsh=dTk5ZDBlb2RuNjVm
  12. Ne trebaju ti ni svi prsti jedne ruke. Igraci koji bi posle nas mogli da zabodu EL ugovor i dogodine su Nedovic, Gedraitis i Bolomboj.
  13. Rokas je i ovoj verziji 4-5 najkvalitetniji igrac ekipe, a 2. ili 3. najkonstantniji, sa najvise odigranih meceva. Sveukupno jedan od retkih legit EL igraca.
×
×
  • Create New...