Jump to content

propolis

Član foruma
  • Posts

    5,073
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2,626 profile views

propolis's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

5.1k

Reputation

  1. propolis

    NBA 2023-24

    Meni deluje da je taj potez bio prelomni trenutak utakmice, a da su LAL izgubili tekmu zbog dva napada, na 2 ipo minuta do kraja, koja su završili i promašili Hachimura i Rivs. U tim momentima su morali da završavaju Dejvis, Bron ili Rasel. Denver je bio baš loše šuterski raspoložen i u principu odigrali su ne baš dobru tekmu dok Marej nije pokazao zašto je Allstar igrač.
  2. Jedini razlog zašto bih pogledao je podrška Plavšiću,ali ne verujem da ću pogledati jer mi je bilo dovoljno par isečaka što su ovde stavili 🤮🤮🤮
  3. Bravo za Plavšića i za tekst koji je napisao,a ovaj magarac se ponaša kao sve kabadahije koje vladaju divljim zapadom. Lepo što je neko napisao javno ono što većina nas na forumu misli i slično bi napisala da ima tu mogućnost. Verujem da je Nebojšu posebno pecnulo to što mu je pomenuo kuma i ponašanje kao da je u vlasničkoj strukturi kluba. U svakom slučaju jedan pravi novinarski članak posle nekih 15tak, a možda i 20 godina.
  4. Kontra onom za koji ti misliš da je pouzdan
  5. Fotka je pri rezultatu plus 20 i kusur koliko se sećam
  6. Nedović igra ispod svakog kriterijuma, to je poenta. Jezivo loš defanzivac, nepouzdan napadač.
  7. Šanli je dobru odbranu peglao u poslednjoj sezoni u Efesu plus je imao lepu pracku iz pik end popa. Bio je jedan od glavnih igrača na F4.
  8. Poslao mu i Lesor pusu hahah. Lmao dude talk like he ain’t try to black ball me through all Europe telling everybody I was a bad person a bad teammate a blind man and any type of bs you can imagine. I was just 22 and he tried everything to fuck my career up. But at then end of the day he did me a favor tho 😘
  9. Bilo bi dobro da Euroliga baci throwback na jednu od najboljih plej of serija u El ikada sezona 2011/2012 Pao-Makabi 3:2. Željko vs. Blatt, vrhunska košarka i veoma zanimljiv rasplet serije posle uvodnih plus 20 Pao-a u prvoj tekmi.
  10. Meni ovo palo na pamet ako promaši drugo https://youtu.be/nr7iMijzCQo?si=PC8crVVXyuGW2ShT
  11. Pa da,ali kako je odigrao do tog momenta? Doveo je ekipu u tu situaciju da za malo izgubimo utakmicu i to od hebenog Studentskog centra. Ovakve utakmice bi on sam morao da reši još u prvom poluvremenu i to sa jednom rukom iza leđa. Nedović izuzetno malo donosi sa obzirom na rejting, iskustvo i na kraju cenu koliko košta.
  12. Ne znam zašto guru i još neki forumasi ne mogu da smisle recimo Luku i još neke igrače jer su loši u odbrani,a recimo hajpuju Nedovića koji je teška promaja, svaka ekipa ga napada, kada puste tajm auta protivnika svaki put trener pravi akciju da se napadne Nedović. U EL ima manje od 22mpg jer je opasna rupa u odbrani.
  13. Ukrao loptu,okliznuo se i sudije svirale nepostojeći faul. Taman bi ti napisao ovaj post da je bilo obrnuto.
  14. Da,da ovo je baš jezivo i kako stoje stvari Janis je već precrtan...
×
×
  • Create New...