DameTime Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) Mislim da je podforum ipak ispravno jer je izuzetak od pravila jednačenja suglasnika po zvučnosti, zato što pri izgovaranju zvuči kao dve odvojene reči (pod-forum). Ako pak pokušate da izgovorite naglas kao "slivenu" reč zvuči kao poTforum, ali bih rekla da je svejedno izuzetak. @uini Edited August 30, 2022 by DameTime dodatak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 1 hour ago, uvrnuto said: Ja sam očekivao @1945, kolorizovano. Ili @goldberg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 1945 dok ispiše podforume prvenstvo će se završiti. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 1 hour ago, Son_of_a_gun said: 1945 dok ispiše podforume prvenstvo će se završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 @DameTime @Miki28 čast mi je uz koga me svrstavate. Imao bih vremena da otvorim jednu grupu, pišite koja treba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Nemam vremena ni za jednu grupu tako da sam saglasan ko god hoće da se lati posla. Sećam se kako sam studiozno pripremao Turke u zlatna vremena foruma mislim 2014e, svaki forumaš uzeo po jednu reprezentaciju, mislim da se ni za jedan ispit na faksu nisam tako spremao. 🙂 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Pretezak je to posao. Glupo je uvaljivati drugima toliki posao. Pre osam godina sam pisao svakog Zvezdinog protivika, clanci i ludila. Nema ovde mnogo nepoznanica ko prati, ko ne prati njemu i onako nista ne znaci. Verujem da bi Guru to najkvalitetnije napisao, ali cisto gubljenje vremena. Verujem da se moze postaviti clanak iz nekih sportskih novina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Ja cu grupu D, ako moze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 2 hours ago, Manu said: @DameTime @Miki28 čast mi je uz koga me svrstavate. Imao bih vremena da otvorim jednu grupu, pišite koja treba. ❤️ Verujem da ćeš se potruditi a čini mi se ovako čitajući upise da pratiš pomno i druge reprezentacije a ne samo nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 6 hours ago, Miki28 said: @Guru @goldberg @Manu i @Chaos Is Me podijelite se👍 Pu, sve cigani, ima i preko brda sta da se probere 🙂 @realno *w @Beonegro @Magia @Barkley#34 Salu na stranu, mala ekipa ali odabrana 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 ujutru cu da napravim listu svih uvrnuto saradnika koji nam otezavaju put do zlata. 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 21 minutes ago, Geronimo said: Pu, sve cigani, ima i preko brda sta da se probere 🙂 @realno *w @Beonegro @Magia @Barkley#34 Salu na stranu, mala ekipa ali odabrana 🙂 Fala, buraz ali slabo ti ja pratim bilo šta osim naših da bi mogao da napišem nešto smisleno osim nabrajanja igrača, rasporeda i sličnih tehnikalija. P.s. A i bojim se uinija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 22 minutes ago, Geronimo said: Pu, sve cigani, ima i preko brda sta da se probere 🙂 @realno *w @Beonegro @Magia @Barkley#34 Salu na stranu, mala ekipa ali odabrana 🙂 Naravno, sve su to ljudi koji poznaju kosarku, bilo bi lepo kada bi se prijavili. Nego, koji je rok za otvaranje teme? Sreda ili cetvrtak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Drugari hvala na preporukama, ali stvarno nemam vremena sad. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 22 minutes ago, uini said: ujutru cu da napravim listu svih uvrnuto saradnika koji nam otezavaju put do zlata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Ja cu uzeti neku grupu posto niko nece. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 U stvari, čuj nju, a zašto ne bi ti, @DameTime? 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 26 minutes ago, McLeod said: Ja cu uzeti neku grupu posto niko nece. Nemoj hrvatsku, može jedino ako nam s uvjerenjem prognoziraš brodolom, ako ne onda zauvek ćuti 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 1 hour ago, Geronimo said: Pu, sve cigani, ima i preko brda sta da se probere 🙂 @realno *w @Beonegro @Magia @Barkley#34 Salu na stranu, mala ekipa ali odabrana 🙂 Wow hvala na stavljanju medju ove kosarkaske znalce, ali em smatram da nisam dovoljno kompetentan kosarkaski, em slabo i pratim ostale reprezentacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 56 minutes ago, uvrnuto said: U stvari, čuj nju, a zašto ne bi ti, @DameTime? 😛 Iz istih razloga kao i Barkli. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Prebacite topik reprezentacije na EP PDF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 7 hours ago, uini said: ujutru cu da napravim listu svih uvrnuto saradnika koji nam otezavaju put do zlata. Praviš listu uvrnutih saradnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 3 hours ago, DameTime said: Praviš listu uvrnutih saradnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 14 hours ago, Del Piero said: Prebacite topik reprezentacije na EP PDF. Ili da se napravi nova tema koja će biti samo za ovo EP? Šta kažete ostali? Taman zajedno sa objavom spiska igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 25 minutes ago, uvrnuto said: Ili da se napravi nova tema koja će biti samo za ovo EP? Šta kažete ostali? Taman zajedno sa objavom spiska igrača. Imalo bi smisla pod uslovom da za vreme trajanja EP zakljucas glavnu temu, da ne bude da se pise i na jednoj i na drugoj. My 5 cents... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts