Jump to content
Vox92.net Forum

Chaos Is Me

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Chaos Is Me last won the day on December 26 2019

Chaos Is Me had the most liked content!

Community Reputation

3,646 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Atlanta je sinoć prvi put dobila Spurse u San Antoniju još od 97e. To valjda dovoljno govori o ovoj ekipi Spursa, užasno nestabilna družina.
 2. E jebiga, ako se tako posmatra onda ok, iako su ti praunuci toliko udaljeni od matice i razvili su potpuno unikatne osobenosti i karakteristike.
 3. Kako da ne. Metal, punk i elektronska muzika npr kao tri ogromna muzička polja sa svim svojim derivatima su uglavnom "belačka muzika".
 4. Kakva prva četvrtina Mavs - Blazers, šibaju se trojke nemilice sa obe strane ali se i pogađaju. Nurkića neko treba da ošiša na spavanju, frizura mu je komična.
 5. Meni se čini da je Ingram voljniji da uključi saigrače u igru i da je bolji asistent. Tatum prečesto napada glavom kroz zid i ima tunnel vision. Slažem se da je PO najbolji sudija o obojici.
 6. Niko ga ovde ne otpisuje niti treba, samo se konstatuje da mu je napadačka igra ove sezone go kurac, a svi polažemo nade da to može da se preokrene jer znamo da može bolje.
 7. Meni je super bila ona Netflixova serija o istoriji hip-hopa. Odmah da kažem da mene užasno smara početak žanra i da mi iz ove perspektive čak i veličine poput Run Dmc, Public Enemy, NWA deluju smešno, sve je ritmički vrlo slično i naivno. Pitanje za Frensisa i ostale crnje, šta mislite o Roc Marcianu? Meni tip ubija, trenutno mi jedan od najboljih aktuelnih repera.
 8. Ja se slažem sa Milošem, preterano romantično gledate na Đenku, što stvarno nije teško jer je u pitanju vrhunski lik i profesionalac. Koliko je prošlo od te njegove dominacije protiv Partizana, 5 godina? Nažalost, on u kontinuitetu već dosta sezona igra napadački impotentno, prosto mu se uvukla pod kožu ta uloga prašinara i nije to lako promeniti. Na taj način je oblikovan u formativnim igračkim godinama iako je imao potencijal za nešto mnogo više. Kod nas je došao praktično profilisan kao combo napadač. Nažalost, ti dani su sad već relativno davna prošlost. Na EL nivou jednostavno nije sposoban da preživi primarno kao napadač, pustite EC i Budiveljik. Može on i danas i desi mu se jednom u 20 utakmica da natrpa Krku ili Megu. Da se razumemo, ja nisam (a verovatno ni Miloš na čiji sam post referisao) za bilo kakvo šilbovanje Đenke, ali mora se raditi sa njim pažljivo. Dovođenje Puntera i davanje većih napadačkih ovlasti Laziću nisu koraci u pravom smeru u smislu dobijanja od Đenke nečeg više od ove trenutne (napadačke) mizerije. Ima nešto i do njega, kao da je stegnut i plaši se da nešto proba. Evo nek mu Dobrić bude primer, uđe iz zamrzivača na parket ali se ne libi da uzima šuteve i da bude napadački agresivan. To treba Šakota da proba da probudi kod Čarlsa. Od prošlosti se ne živi, inače bi Derrick Brown bio klasa za sve igrače iz našeg tima verovatno.
 9. Pelicansi će u svakom slučaju biti ultra zanimljivi u narednim godinama sa osovinom Ingram - Zion. Ne bih se odricao Jruea na njihovom mestu, a i Redick i Favors su super veterani koji znaju svoju ulogu, juče npr nema šanse da bi dobili Jutu bez Favorsa. Tu je naravno i Hayes kao dugoročniji projekat, možda i NAW, mada mi on deluje kao igrač kakvih ima na tone u ligi. Što se Lonza tiče, on je suštinski poor man's Ricky Rubio. Ima taj urođeni pregled igre, nesebičan je, voljan da igra odbranu, ali je ipak suviše impotentan šuterski i na obruču. No, kao četvrti ili peti igrač tima, svakako može da prođe. Ko po vama ima veći plafon, Ingram ili Tatum?
 10. Luda utakmkca. Teško da bi Pelsi dobili da je Gobert ostao u igri. Ingram bi lagano mogao na all star ove sezone.
 11. Ipak su sudije dosudile faul na Gobertu u mrtvom vremenu, pogodio 1 od 2 za produžetak. Vrlo sporna odluka.
×
×
 • Create New...