Jump to content
Vox92.net Forum

Chaos Is Me

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,762
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Chaos Is Me last won the day on December 26 2019

Chaos Is Me had the most liked content!

Community Reputation

4,128 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I meni Dragić bez dileme, ali možda ne tako ubedljivo. Jednostavno je kompletniji i fizički mnogo moćniji igrač.
 2. Pa ja ne znam ima li većeg ega na planeti, to je opšte poznata stvar.
 3. Mislio sam naravno na ofanzivnog Rodmana. Defanzivno je mogao sve.
 4. To je sve tačno ali ne uzdižem ja ovu seriju na neki umetnički pijedestal, jednostavno mi je zabavna, a jednim delom i duboko uznemirujuća. Sa tog aspekta, mislim da vredi pogledati.
 5. Nemoj zezati. Nije ovde reč o jednom freaku (mada jeste spotlight na jednom), nego je apsolutno svaki lik koji se pojavljuje u seriji značajno groteskna pojava, a ima ih veoma različitih kalupa. To mi je ovde najzanimljivije. Serija je must watch i užasno je zabavna, a nije oslobođena ni moralnih narativa. Inače, ja uopšte nisam ljubitelj spajanja dokumentarističkog i igranog filma, čak mi jako smetaju i naučne emisije (najčešće sa istorijskom tematikom) u kojima postoji velika dramatizacija, igrani prikaz događaja iz prošlosti sa sve kostimima i muzikom i slično.
 6. Jel ima kompilacija Draymondovih blokova? Rado bih to pogledao.
 7. Nisu imali ni Kemp ni Amare veštine za tešku elitu, čak je Amare i poradio na mnogo toga al taman su ga povrede sasekle kad je trebalo da igra možda i košarku života. Meni je Amare ta neka Blake Griffin priča, al do Garnetta fali još bar dva koraka.
 8. Ne bi tu bilo nikakvog gaženja ni sa jedne strane, već bi verovatno išlo u 7. Naginjem ka Bullsima u toj fantaziji, deluju mi fizički i mentalno čvršće, fizički brutalna ekipa su bili. Onda opet, Rodman maltene ne bi imao ulogu u današnjoj NBA, sa njega bi Draymond mogao da pomaže na sve strane. Tako da bi u tom ludom scenariju Kukoč i Iggy imali jako bitne uloge. Rocketsi su ozbiljno razotkrili te "all time best" Dubse, nažalost nisu imali ljudstva da završe posao. Moraću ponovo da pogledam tu seriju, sad bar imam vremena.
 9. Kostić ima uloga koje mu leže i koje ne, to je baš očigledno. Gledao sam ga i u pozorištu, nije loš. Biković mi je kao neka starmala SNS verzija Hju Granta, nemam pojma, baš nema neke harizme kod njega iako ga guraju na sva vrata. Ne kapiram ni ja za Rakočevića, može da glumi eventualno nekog luzera iz poslednje klupe ili tako nešto, nekog introverta. Sve ostalo mi je malo isforsirano.
 10. Ja bih na prvo, pa zato pitam, mislim da je najkompletniji igrač od svih pobrojanih. Al dobro, imam sweet spot za malog drkoša godinama, moram da priznam pa možda nisam objektivan.
 11. Ja mislim da se na Kempa zbog atraktivnosti gleda malo kroz roze binokulare. Njegov prime je trajao dosta kratko. Meni je on istorijski mnogo bliže nekom Kenyon Martinu ili Amareu nego all time četvorkama. Da je bilo dosta fanova Sonicsa 90ih na Balkanu, bilo je, rekao bih čak više zahvaljujući Kempu nego Paytonu.
 12. Gde biste umetnuli Paula među ovu četvoricu gore?
 13. Stockton > Nash > Payton > Kidd, po mom mišljenju ali baš su nijanse u pitanju
 14. Ne da obećava, nego kida. Kakvi likovi jebem li ti lebac ražani
×
×
 • Create New...