Jump to content

Chaos Is Me

Član foruma
 • Content Count

  3,264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Chaos Is Me last won the day on January 6

Chaos Is Me had the most liked content!

Community Reputation

8,026 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meni je Middleton super igrač sve dok ne tražiš od njega da igra kao superstar. Postoje neki match upovi u ligi na krilnim pozicijama koje on jednostavno ne može da dobije, na glavu da se postavi.
 2. Imam oba uha, neoštećena još uvek. Ili da se preciznije izrazim, ne znam kakav je svirač, ali nije ni bitno - muzika mu je kerov kurac.
 3. Znam da voliš Midltona. Pogledaj mu statse iz playoffa na nivou karijere: https://en.wikipedia.org/wiki/Khris_Middleton Vadi ga ovaj PO 2018, inače su mu procenti grozomorni. Možda je utrpavao neki Orlando u prvoj rundi, ne sećam se da je baš pustio muda protiv ozbiljnih konkurenata a kamoli da je imao "epske partije".
 4. Ovo nije ta sezona u kojoj Janis pogađa šut iz driblinga, veća je verovatnoća da baci airball ili ciglu nego da pogodi taj šut. Možda taj dan nikada neće doći ali i dalje može i u završnicama da bude iskoristiv kao neki roller ili šta već. Bolje bi Bucksima bilo da pribave još nekog pored Middletona (kome se u playoffu obično smežuraju mošnice) i možda Jruea koji može da pogodi taj šut nego od Janisa na silu tražiti nešto za šta jednostavno nije dovoljno talentovan.
 5. Ja sam bio od onih što su sumnjali u Netse ove sezone i još uvek sumnjam. Isto tako sam rekao Nets bez Irvinga > Nets sa Irvingom. Videćemo kad se vrati kako će to izgledati. Ovako je Netsima taman, i KD i Harden imaju dovoljno prostora i lopti, hijerarhiju je lakše postaviti. Problem sa Bucksima je što im je klupa za kurac. Najozbiljniji čovek sa klupe im je Portis, od ostalih baš skroman doprinos. Njima fali neki klasičan šesti čovek, neka crna rupa koja može povremeno da se zapali. Pošto takvih igrača u ligi ima masa, morali bi nekog tog profila da pribave.
 6. Pokupio Sweet Lou sa waivera, prevelik je to majstor da ne proigra malo. Evo vam Toppin, pored bivola Randlea neće on videti mnogo minuta.
 7. Otac (2020) https://www.imdb.com/title/tt9048802/?ref_=nv_sr_srsg_0 Vrlo potresan film i istinita (doduše malo izmenjena za potrebe dramatizacije) priča o borbi malog čoveka protiv sistema. Podeseća me malo na genijalni "I, Daniel Blake" ali nije toliko snažan i ima taj momenat postojanja evidentnog negativca za razliku od Loachovog filma u kome sistem jednostavno melje, bez eksplicitnog zloće. Goran Bogdan je odličan glumac čim ne mora mnogo da priča, i ostali su ovde vrlo dobri. Tehnički je film takođe jako dobar. Preporuka. 8/10
 8. Nadam se da će se Pejaković više držati glume a manje gitare jer je kao muzičar apsolutno kriminalan.
 9. Prosto nesrećan splet okolnosti, po meni. Ne vidi se da je Lazić napravio neki dodatni pokret kako bi kontakt sa Rudijem bio jači, a čini mi se i da je Rudi hteo da prenaglasi kontakt (što mu apsolutno nije strano u karijeri) pa je prosto izgubio kontrolu nad svojim telom u vazduhu i nezgodno se prizemljio. E sad, da je neki drugi igrač a ne Lazić u pitanju, gotovo bih bio spreman ruku da dam da nije bilo namere, ovako ne mogu 100% jer je Zićla kameni takav kakav je i moguće da je bilo nekog pokreta koji nije bio baš potreban u celoj priči. Kako god okreneš, situacija je bila takva da je komot
 10. Zaista čudesna utakmica. Videlo se od starta da je Real kilav (bili su i dosta oslabljeni, da se ne lažemo) i da će pokušati ovo da dobiju na leru ali srećom Walden im je stavio do znanja da će morati da se oznoje. Moram priznati da nisam verovao u pobedu ni na +8 pred poslednju četvrtinu, ni pred sami kraj kad smo krenuli mic po mic da prosipamo vođstvo, realno smo imali sreće što Jaycee nije ubo neki dagger koje inače redovno pogađa. Ali dosta o Realu, malo o Zvezdi. Lazić je dao sve od sebe, indeks od 5 je njegov gornji limit, onaj floater ostaje za sva vremena i sećanje dugo. Dobrić konačn
 11. Ne može se nikako racionalizovati ovaj potez. Marš u pizdu materinu, matori!
 12. Umesto Kantera u odbrani stvarno bolje postaviti čunj. Rudy Gay jedna vintage partija kad se lomilo.
 13. Quiclkley igra neku Jordan Clarkson košarku bez dodavanja.
 14. Bez Townsa i Walla na vlasnike "Ostoja Mijalilović" trofeja. Nadam se da će Lebron da odmori neku ove nedelje, red bi bio.
×
×
 • Create New...