Jump to content

Chaos Is Me

Moderators
 • Content Count

  5,925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Chaos Is Me last won the day on March 7

Chaos Is Me had the most liked content!

Community Reputation

16,672 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nemaju Bucksi trećeg kreatora ni za lek.
 2. Bostonu se više isplati da Tatum rešava svaki napad preko ruke sa pola terena nego da White i G.Williams pripaljuju sami.
 3. A šta mislite zašto postoji narativ da se Janis često potcenjuje? Nije sigurno jer je "dobar dečko koji sve pare šalje kevi" već zato što je priučeni klesar koji 90% svoje igre bazira na sili, laktovima, ramenima i gathering whateverima. Tačno da ima fascinantnu koordinaciju za svoje dimenzije (niko ne brani npr Gobertu da razvije dribling, kakav takav šut i osećaj za igru pa da on bude mvp, kad bi to bilo tako lako) ali uživati u Janisovoj igri stvarno nije realno. Navijam da Boston ne samo prođe Buckse već da ode do kraja mada ne bih imao ništa protiv ni da šampioni budu Sunsi ili Mavsi.
 4. Omar Cook će uvek imati posebno mesto u mom košarkaškom srcu. Bratina.
 5. Vezano za ova pravila oko koraka i slično tu je apsolutno najvažnija stvar kad se smatra da je igrač ostvario kontrolu nad loptom. Gathering step je fleksibilno pravilo koje je vezano za period uspostavljanja kontrole nad loptom što znači ako igrač već prethodno dribla loptu nema ni primene gathering step pravila jer on već ima kontrolu nad loptom. Karijev moravac ne može nikako da bude po pravilima sve i da nije grozan potez suprotan od duha igre kao što jeste.
 6. Meni je odličan bio Papagiannis. Nije to bilo nabijanje statistike, što je bilo do njega odradio je on i to vrlo konstantno. Što se Makabija tiče, njihov najbolji i najkonstantniji igrač ove sezone je bio Nunnally.
 7. Kako to misliš Auguste nije skočan i eksplozivan? Pa to mu je glavna igračka vrlina.
 8. Zanimljivo da niko ne pominje Toby Harrisa kao skupo plaćenog nevidljivog čoveka. To što on pruža u poslednje vreme mogao je i neki igrač sa dna klupe. Baš raspad sistema.
 9. Pre dve sezone je pre dve sezone, prošle sezone je počišćen lagano. Pa složićeš se da nije isto igrati protiv Hawksa i ranjenih Sixersa i igrati protiv Netsa i Bucksa. Čujemo se kad se završi ECF.
 10. Ja bih pre bio alkos nego furao Malinku. Just sayin.
 11. Nemojte da se svađate i tužakate (a posebno za nešto od pre 2 godine), mi smo ovde svi ljuti protivnici ali ujedno i drugari.
×
×
 • Create New...