Jump to content

Chaos Is Me

Član foruma
 • Content Count

  3,955
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Chaos Is Me last won the day on April 28

Chaos Is Me had the most liked content!

Community Reputation

9,740 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chaos Is Me

  ABA liga

  Ja sam čuo da FČ3 završava karijeru i da preuzima neku funkciju u FMP-u.
 2. Pullen bi morao konstantno da trpa 30+ poena da nadoknadi sve što se preko njega primi na drugoj strani, to su Fića Čović nivoi defanzivnog ponora. Gotivan igrač za gledanje svakako al u ekipama gde rezultat nije imperativ.
 3. Tražio čovek od 150e a ne od dva soma.
 4. Da Baldwin nije igrao kako je igrao većim delom sezone ne bi Bayern ni u ludilu do ovde dogurao. Jebiga kad sve stane u jedan potez, zaboravlja se sve dobro pre toga. Takav je igrač, pukovnik il pokojnik, nakon rasula u Olimpijakosu imao je vrhunsku sezonu u Minhenu.
 5. Valjda je Bogdan trebalo da dođe uz Jruea, jedan nije isključivao drugog. Ako bi imali samo Bogdana bez Jruea šuplja priča.
 6. Mene baš raduje što su Netsi naišli na tvrdo iako sam daleko od fana Bucksa i njihove prve zvezde. Ipak, Harden na ovu dvojicu je overkill posebno jer je prirodni plejmejker i povezuje sve u celinu. Koja šteta za Buckse što su ispali majmuni oko onog trejda za Bogdana, šta bi im značio takav igrač kao šesti čovek, bruka.
 7. Što se tiče navijanja na F4, blage simpatije na strani Efesa i Armanija ali ne volim ni jednu od ove 4 ekipe. Bila bi šteta da ova generacija Efesa ne uzme ono što im, na osnovu viđenog, pripada jer teško da će nukleus ekipe ostati nakon sledećeg leta na okupu.
 8. Sve je pod kontrolom. Zna Radonjić šta radi.
 9. Kakvo vreme za najbolju Singletonovu partiju sezone (možda i karijere, ne znam da li je nekad imao indeks 38), taman kad su i Vasa i Larkin krenuli da choke-uju, naravno nije zgoreg ni Kruno kao treći kreator. Real je ekipa puna šampionskog štofa i izgurali su ovu seriju na maksimum, ipak su ostali pretanki nakon odlazaka i povreda. Ovoga puta baš tanka partija Garube koji je bio x faktor u Realovim pobedama. Za malo epsko samoubistvo Milaneza, mislim da Đorđo ne bi preživeo da je Bajern uspeo da prevrne. Trinki je išao na Baldwina koji mu je na "glavom kroz zid" pristup doneo dos
 10. Chaos Is Me

  ABA liga

  Ovo je Igokein city edition.
 11. Mike James istripovao da igra protiv Ponkrašova i Dobrića. Odlična utakmica, btw.
 12. Trudi se DeRozan mučenik, al nema sreće s njim u ovoj sam protiv svih varijanti. Ubi Tatum.
 13. Još će Spursi da izgube a vodili su 30 razlike u jednom delu 3. četvrine. Luda utakmica.
 14. Strašne stvari, Boston dao 16 poena u I četvrtini od čega 14 Tatum, ostali svi zajedno 2 poena. Primili su 39. Definicija onoga ne zna se da li su gori u odbrani ili napadu.
 15. Auh al je loš Boston, deru ih Spursi 20+ u prvoj četvrtini!
×
×
 • Create New...