Jump to content

Chaos Is Me

Član foruma
 • Content Count

  2,763
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Chaos Is Me last won the day on October 27

Chaos Is Me had the most liked content!

Community Reputation

6,678 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rammstein ima vrhunske spotove iako nisam fan benda. Meni do jaja spotove imaju Every time I die, evo da priložim neke:
 2. Optimista sam u vezi tima, nisam optimista u vezi O'Bryanta jer on igra neku svoju košarku, nezavisno od tima. Prelomio nas je McCollum koji je zaličio na svog mlađeg batu. Imali smo neka sistemska rešenja i za Shveda i za Mickeya i za Monroea, ali za ovoga nismo i videlo se i po gestikulaciji saigrača koliko ih je iznenadio McCollum sa ovakvom partijom u svom prvom EL meču za Himki ove sezone. Idemo dalje, utakmica je bila muška i zanimljiva, u EL nije garantovana pobeda protiv bilo koga a svakako nije sramota izgubiti od ovakvog Himkija koji je među najskupljim ekip
 3. Baš sam se pitao gde je nestao Milivoje Lazić, hvala gospodinu Ostoji što je razrešio misteriju.
 4. Knicksi ako imaju Robinsona u bilo kakvim kombinacijama za trejd su luđi nego što se misli i treba im oduzeti A licencu. Obrni okreni, meni je Avdija najintrigantnij talenat ovde. Dečko je među matorim čikama pokazao da zna košarku, dok su ovaj Hayes i slični baš neozbiljni i neizgrađeni naspram njega. Meni Hayes izgleda kao Dante Exum kad je ulazio u ligu.
 5. Ne znam kakve veze u tom kontekstu imaju Dangubić kao tek jedan sporedan igrač aka prašinar i Radonjić kao, u očima cigana, personifikacija pretvaranja Zvezde iz predmeta sprdnje u kompetentan EL tim i regionalnog dominatora. Ne mislim da se Radonjić vodi navijačkim porivima, već mu jednostavno ne treba to u životu da tek nakon nekoliko godina od uspeha sa KKCZ pređe u KKP, sve i da KKP ima bajniju perspektivu nego što ima.
 6. Možda taj dodavački aspekt, ali ljudi zaboravljaju koliko je Kidd bio čvrst i pouzdan defanzivac, ovaj mi deluje sve suportno od toga. Baš deluje kao vašarski neozbiljan igrač. Opet, sada su možda takvi i u trendu (pogledati pod Trae Young), plus se i LaMelo dodatno kandiduje kao izrazito ružan primerak ljudske rase.
 7. Hm, po tome što kažeš, a imajući u vidu visinu, najviše podseća po opisu na...jbga svog starijeg batu. 🙂 Daklem, roba za izbegavanje.
 8. Fale im Casspi i Zoosman, dva domaća solidna igrača, pretpostavljam da se zato nisu pretrpavali tu.
 9. Baš tako, previše je kod njega još uvek onih perioda pomračenja kad ležerno prodaje lopte, promašuje (teške) ulaze i slično. Jednostavno nije dovoljno konstantan, bar za sada.
 10. Ne verujem da je Radonjić realan, ne zato što nije platežno dostupan ili šta već, jednostavno mi ne deluje kao čovek koji će sebi napraviti problem potpisivanjem za večitog rivala kluba u kome je praktično nedavno stekao kultni status. Prerano je za tako nešto.
 11. Rutinski sinoć protiv Irskih ugostitelja. Wilock prodao par puta baš dobre driblinge.
×
×
 • Create New...