Jump to content
Vox92.net Forum

Chaos Is Me

Members
 • Content Count

  1,217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Chaos Is Me last won the day on November 8

Chaos Is Me had the most liked content!

Community Reputation

2,801 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mahmutoglu je čak sasvim solidno igrao sa loptom u rukama za Tursku reprezentaciju. Nije lako prešaltati se iz uloge igrača za 10 minuta max koji igra isključivo off the ball na neku kreatorsku ulogu. Dixon je propao, a osim toga on u Feneru osim u prvoj sezoni manje više i igra SG, a mnogo manje sa loptom i da kreira nešto. Bukvalno im je ostao samo Sloukas. Takođe, deluje mi da koncept dva tornja nešutera u petorci dolazi na naplatu. Melli im je davao mnogo ispod radara prošle sezone. Williams je možda overall bolji igrač i versatilniji ali možda bi Feneru bolje došao klasičan skakač i prangijaš ala Melli, koji je i dosta viši a rekao bih i pametniji igrač. Jednostavno, previše jako bitnih igrača u lošoj formi - Vesely, Datome, Dixon, Kalinić... Ne mogu to da nadoknade ovi turski igrači.
 2. Kakvo užasno veče mojih, zajednički FG% od 35% je za zatvor, tek 75% sa slobodnjaka, a izvesni Duncan Robinson je sam ubacio trojki koliko i mojih 9 igrača. Na sve to, vrlo bedan učinak što se STL i BLK tiče. Marc Gasol i Joe Ingles su neviđena govna za fantasy, znao sam to čim sam uzeo Inglesa, a od Marca sam ipak očekivao više, čovek ne može da dogura do dvocifrenog učinka cele sezone. Džaba ingeniozni potezi na FA kad ovakvu rupu sa bitnih pozicija ne mogu da pokrpim.
 3. Previše igrača u lošoj formi ima Fener. Da im nije Nanda, ne bi dobili ni te dve. Hanga je ugušio Sloukasa i to je to. Vesely se raspada.
 4. Sad kad je zvanično, mnogo sreće Igoru. Jako sam zadovoljan novim selektorom, nismo mogli bolje da prođemo, moderan stručnjak, dobar sa igračima, a ipak nije igračka legenda da to bude neki balast i generator sujete. Rezultati će dati svoj sud, predispozicije za velike stvari imamo. Želim mu pre svega zdravlje svih onih na koje računa.
 5. Ne znam šta je sinoć bio sporan Plavšić. Čak je jednom i pomenuo Čovića u negativnom kontekstu, a neprestano je naglašavao da je rak rana Zvezde organizacija igre, što je tačno. Jeste bio malo oštriji prema Brownu, ali nažalost Derrick trenutno izgleda kao olupina od nekadašnjeg igrača, a nema nekih naznaka da će to išta da se promeni. Meni je bilo veliko olakšanje što nije bilo nestručnog konsultanta u vidu Kuzmanovića.
 6. Ovo. Ako bude neke šorke na terenu, ne bih voleo da sam u protivničkoj ekipi u odnosu na Acya. Inače, nije on sad nikakav out of this world atleta, npr. Derrick Williams je znatno atletičniji, pa možda i Acyevi saigrači Hunter i Black, ali je užasno agresivan, hoće uvek da pojede obruč.
 7. Ne znam, i meni je simpatičan Thunder nekako. Imaju 5 NBA igrača i ostatak rostera koji je neki FIBA Champions league nivo. Ferguson je možda i najgori "starter" u ligi. Melo brat 4-14 iz igre, 5 izgubljenih lopti i -20 u +/- statistici za 24 minuta. Kakav trolinjo.
 8. Dobar meč sinoć u Milanu. Ćaćara je majstor, kad se razmaše - jedan od najlepših igrača za gledanje u EL. Izgleda da se Wilbekin gadno sjebao. Neverovatno šta je sinoć pogađao pre povrede. Acy stavio Bilighu na poster godine.
 9. Bjelica je pokidao sinoć. Kao što kažeš, mnogo dobrih stvari je uradio, a pre svega je izdominirao na skoku. Ok, Boston nema neku snažnu četvorku koja bi ga izmaltretirala u reketu, a deluje i da se dobro kapira sa Holmesom, koji ne izlazi iz opanaka.
 10. Davidovcu su svirali NAMERNU a ne tehničku što je apsolutni nonsens.
 11. Što ne postuješ ovo na filmu nego ovde? 🙂
 12. Ok, hvala. Šta je uradio Davidovac da dobije namernu ličnu i ako je išta uradio - zašto nije dobio tehničku isto kao i Zagorac? Koga je on to namerno faulirao kad je fokus akcije bio potpuno van njega već je lopta bila kod Čovića a oko njega Zagorac i Janković?
 13. Čestitke Viniju, surov tim ima. Ja bih se izvukao sa pristojnim porazom da sam imao koji meč više, a ne manje od protivnika. Uzdao sam se da će Garland, Smart i Poole (koje govno od igrača in real life, btw) da mu pokvare FG%, što se i desilo, ali malo je falilo jer ja imam mrtvaka DeRozana koji me ubio ranije a i inače imam low FG% ekipu. Ne znam zašto sam uzeo Turnera umesto nekog trojkaša sa FA, ah da, zato što su ostali sve dunsteri na FA. Sad protiv Makse i oriđinale priveska, morao bih makar protiv njih da dobijem FG% kategoriju. Pokupih sa FA Marvina Williamsa, moju staru uzdanicu iz šampionskih sezona, valjda je ostalo nešto vatre u tom lešu.
 14. Hajde i meni da se objasni ona situacija gde su sudije pobrljavile. Zašto Fića nije dobio 3 bacanja, 1 zbog tehničke, a 2 jer je faul bio pri šutu? Drugo, kako je Davidovac dobio namernu ličnu, za šta? Kako je tu mogla da se svira namerna lična kad ako je i napravio nešto, napravio je izvan cele situacije Zagorac, Janković, Fićo? Kako Zagorcu tehnička, a Davidovcu namerna? Onda ona situacija sa Lorenzom i zakucavanjem? Da se nije uhvatio za obruč bukvalno bi poginuo. Ulazak lopte u koš je bio prirodno stanje, prirodna posledica i nastavak kretnje, lopta nije ušla zato što se Zo okačio za obruč već zato što je po svim zakonima fizike ušla. Dozvoljavam da ovo nije po pravilima, a ako je tako - serem im se u pravilo. Grozno suđenje sinoć, ali ova dva momenta su baš upala u oko.
 15. Tužno je sve ovo. Nisam hteo da komentarišem utakmicu sa Asvelom, nisam imao snage da nabrajam sve gluposti koje smo napravili. Ovo od sinoć je već tragikomedija. Izgubili smo od limitirane ekipe koja je šuterski sakata ali je makar srčana. Nisam fan ali moram da priznam da Perperoglu mnogo fali, on se solidno snalazi u ovakvom izolacijskom haosu od igre. Sistem nam je truo do srži i nema potrebe nešto detaljisati. Šteta je što smo totalni kolaps doživeli u periodu kada je bilo prostora da se malo energetski boost-ujemo, pa da tražimo neku realnu šansu u Berlinu i Kaunasu. Ovako idemo na klanje. Kakav bedan triling Nebojša, Gavran, Fićko - jedan neće, drugi ne zna, treći ne može. Ostatak tima apsolutno ne briljira, zapravo većina igra užasno, praktično nemamo igrača koji je u dobroj formi. Međutim, to bi bilo kako kad bi se neko žalio na masno tkivo, dok mu gangrena pojela ceo organizam.
×
×
 • Create New...