Jump to content

DameTime

Član foruma
  • Posts

    13,948
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Everything posted by DameTime

  1. Baš si mi dao lep šlagvort. Naravno, na koju god utakmicu da odem, garantovano je da ću završiti među navijačima debilima. Tako smo i sad bile kod ekipe Grobari Jug jer smo te karte imale. Uglavnom, pozitivno je da ljudi nisu prihvatili skandiranje katolici vs pravoslavci, kao ni ono Dino Rađa ustaša (par debila pored mene je guglalo ko je Dino Rađa). Izvan toga je stvarno bila super atmosfera, odličan doživljaj huka sa tribina i energije 20+K ljudi. Samim tim je još više poražavajuće da ekipa to nije krunisala pobedom već je rutinski ispustila +14. Ne znam zašto svi pljuju Puntera kad njega biju kao vola i opet dođe do svojih poena; njegova mana su odbrana i ultraglupi faulovi koje napravi za par minuta. Kaboklo večeras u nekoj minus fazi, Aleksa takođe, ali i pored svega je to mogla biti rutinska pobeda... Moram baciti još jedan hejt na organizaciju. Em što je opet bilo puno preko kapaciteta Arene, opet su kojekakvi likovi ulazili bez karte. Mislim postojanje milicije je i onako besmisleno, ali se to u ovakvim situacijama još više vidi. Na kraju je nastao stampedo pri ulazu. P.S. Apropo moje priče o navijanju, sad u taksiju moja najbolja prijateljica (inače Zvezdašica) priča da kako je odmicala utakmica uhvatila je sebe da navija za KKP. Taksista koji nam je ispričao kako je bio na 3. utakmici protiv Reala u Areni kaže da je tad isto uhvatio sebe da navija.
  2. Uz ovakvu podršku sa tribina su u stanju da izgube 14 poena prednosti... Nek se nose u 3 lepe, ne zaslužuju taj plejin
  3. No matter the time zone, it's always DameTime
  4. Ja baksuziram samo igrače, ne timove, za razliku od tebe...
  5. Ja našla karte za Oly, ko hoće nek čestita
  6. "Dogodine u Prizrenu" ne promoviše igrice pucačine, već težak nacionalizam i šovinizam. Tako da je bolje dati detetu da igra igrice (i nadgledati to) sa izmišljenim likovima nego ga učiti nacionalističkim parolama.
  7. DameTime

    NBA 2023-24

    Da, da, moja je greška što sam to citirala bez detaljnije provere statsa. U svakom slučaju stojim iza toga da je AD zaslužio da ove sezone bude u konverzaciji za DPOY, makar svi znamo da neće dobiti, ali je to više neka vrsta priznanja njegove odlične sezone.
  8. DameTime

    NBA 2023-24

    Sad sam proverila na statmuse, verovatno su i u članku ciljali na to kad AD uopšte nije igrao i kad jeste, gde je uzorak 4 games vs 68 games. Nije to on court - off court mera tkd je moja greška.
  9. DameTime

    NBA 2023-24

    Source, imaš i na statmuse. Ovo je isto dobar članak za DPOY race. Svakako Gobert, Holmgren i Allen imaju bolju defanzivnu statistiku od njega.
  10. DameTime

    NBA 2023-24

    Ma meni je najmanje bitno što igra za LAL. Ali pogledaj njihov DRTG sa i bez Davisa na terenu, razlika je skoro 10 poena. Onda: Naravno, tu postoji i kontekst da Lakersi nisu baš defanzivno orijentisan tim ove sezone (17. po NTRG) - izgleda ne pomaže ovo Reavesovo zaključavanje protivničkih bekova. Ali opet je AD-ov učinak impresivan. Drugi kontekst je ofc da ima protiv-kandidata koji igraju brutalnu defanzivu u bolje plasiranim timovima u regularnom delu ove sezone - Jarrett Allen, Chet Holmgren, Gobert. Tako da neće dobiti nagradu, najverovatnije će to biti Gobert (i zasluženo), ali rekla bih da zaslužuje da bude u takvoj konverzaciji.
  11. DameTime

    NBA 2023-24

    Ne znam što je problem reći da AD igra sjajnu sezonu i da je legitiman kandidat za DPOY?
  12. DameTime

    NBA 2023-24

    Kakve veze moj upis koji si citirao ima sa Dejmom?
  13. Čitaš mi misli, nije me mrzelo da vratim temu nekoliko stotina stranica i nađem te upise. Baš fer opklada, Firga da padne na jednom uslovu, a za Korneta moraju oba da budu ispunjena...
  14. Prilično sam sigurna da si tvrdio kako ulazite u top 8
  15. DameTime

    NBA 2023-24

    Ne bi ovo bio baš svaki dodir, pošto Reaves sve vreme drži kontakt jureći ga kroz blokove (koje su i Giannis i Brook loše postavili). Još je ovaj snimak tako lepo usporen da se tačno vidi gde je napravio faulove - preterala sam, bila su 2, ne 3. Ono što je pohvalno jeste da se Reaves sve vreme trudio da bude contested i tamo gde ga nije faulirao jelte. No dobro, Silver mora da izbalansira to što je pre dopuštano napadačima (Dame included), Reaves DPOY, Dame prop'o, idemo dalje
  16. DameTime

    NBA 2023-24

    Što ne bismo bili, to se samo Jokićevci dure 🤣
  17. Molim vas neka ovaj put neko prihvati Kornetovu opkladu... Ko se seća šta je nudio na početku aktuelne sezone?
  18. DameTime

    NBA 2023-24

    Ovako ti ulećeš u Kafanu, a @Kronostime te sačeka nekim fazonom
×
×
  • Create New...