Jump to content

DameTime

Član foruma
  • Posts

    14,329
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

DameTime last won the day on March 30

DameTime had the most liked content!

About DameTime

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DameTime's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator

Recent Badges

18.1k

Reputation

  1. Društvo, sutra su u Cineplexx-u ulaznice 250 rsd. Za sve projekcije i sve formate. Tako da ako stignete, iskoristite
  2. @Beonegro Pomešao si Oly i PAO, mislim da Panata ima manji budžet od Partizana.
  3. Kari sa 74 godine uzeo srebrnu medalju na SP Kao i za igrače, i za trenere važi taj longevity tako da stvarno ne bih zavirivala u krštenicu. Želimiru mozak i dalje brže radi kad je košarka u pitanju i od tebe i od mene. A take da KKP nije pružio dovoljno u odnosu na uložene dolorese stoji (Marvin je lepo sumirao). Ova sezone je neuspešna po svim parametrima sem gledanosti u hali, a ne znam za šta je to bitno, sem da se navijači busaju na Instagramu i TikToku.
  4. Beo izašao iz ilegale da opljune po najtrofejnijem evropskom treneru, GOAT material. 😄
  5. DameTime

    NBA 2023-24

    Jamal kad se zapali se pretvori u ponajboljeg beka u ligi. Problem je što uvek postoji taj ? da li će se on zapaliti. Istina je da će Jokić uvek doći do 25/10/5 statsa, a tek sa Jamalovim doprinosom postaju faktički nerešivi jer imaju možda i najbolji 2-men game u ligi. Košarka je kolektivni sport jbg.
  6. DameTime

    NBA 2023-24

    Bolje se vrati daddy jokes 😛 Nego, setih se ovog posta od strane @stefan81888 (ne mogu da kvotujem sa stare teme) @LordOfTerror oglasi se, počinje PO...
  7. DameTime

    NBA 2023-24

    Ne znam koliko si nas pratio pre nego što si se registrovao na 4um 😄 ali MJ-Lebron debata, Nugetlije vs Jezeraši, da li je Embiid zaslužio MVP, grčkom rukometašu se sve dopušta i ništa ne svira, Jokićevci... toliko puta su pretresene teme da verovatno napamet znamo ko će šta da napiše ;D
  8. DameTime

    NBA 2023-24

    Ali za šta da se iskupe, Embiid je dobio MVP za regularni deo sezone koji je sabio? Nije dobio za PO.
  9. DameTime

    NBA 2023-24

    Nema to nikakve veze sa kapitalizmom, već sa tim osećaj krivice, oćemo ili nećemo da mu damo dvaput zaredom i sl. nisu kriterijumi. Oni koji glasaju donose određenu procenu u određenom trenutku i to je ad acta. Samo će se ovde godinama raspravljati kako je Embiid nezasluženo dobio te sezone i da je Jokić pokraden pa se ove godine "ispravlja greška" jer "imaju osećaj krivice".
  10. DameTime

    NBA 2023-24

    Više ciljam na to kako se na dete može odraziti činjenica da nikad neće postići uspehe svog roditelja, a s druge strane će ga celog života porediti sa njim. Da li zaista mislite da neko tamo ima "osećaj krivice" zbog takvih stvari?
  11. Već vidim da će o5 da napravi šou oko saopštavanja... Neću ja da čitam spisak, ti čitaj spisak
  12. DameTime

    NBA 2023-24

    Što se tiče Curry family, to je jedan od slučajeva gde je sin talentovaniji od oca 😄 Ali kad pogledaš hype sa kojim je Steph ušao u ligu (dosta je osporavan) i sve ovo oko Bronnija... jbg.
  13. DameTime

    NBA 2023-24

    Postoji jedna stvar koja mi je problematična kod te učestale pojave da se deca odlučuju za profesiju svojih roditelja (najčešće je na relaciji otac-sin). A to je pritisak očekivanja, što od strane porodice što od strane medija, tj. pritisak očevih uspeha. The bar is set too high. Bronny nikad ne može da bude kao Lebron (kao što ni Stefan npr. ne bi mogao biti kao Novak) i pitanje je kako to utiče na njegov psihološki i emocionalni razvoj. Možda bi bio 10x bolji u nečem drugom. A videli smo i da je imao problema sa srcem tako da je pitanje koliko on može fizički.
×
×
  • Create New...