Jump to content

Del Piero

Član foruma
  • Posts

    5,695
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Everything posted by Del Piero

  1. Uvek se iznenadim kad debeloguzi izvuce neko brutalno kucanje.
  2. Je l' ima neko iskustva sa EON aplikacijom na tvu i nesinhronizacijom slike i zvuka? Zvuk ide poprilicno pre slike i manje vise je negledljivo. Cudno je sto taj problem imam samo na SK3, na ostalim je sve u redu.
  3. Funkcionise Olimpijakosu petorka sa Petersom na 3.
  4. Neverovatno sta je sutnuo James sada.
  5. Del Piero

    Kup Srbije

    Steta za Radnicki sto ga je primio bas u nadoknadi, ali katastrofalnu utakmicu su odigrali. Jedno je stegnutost, a drugo da za 90 minuta sutnes jednom na gol.
  6. Vrhunska utakmica. Makabiju svaka cast, trebalo je preziveti onakvo prvo poluvreme Panate u punoj OAKI, bas su zilavi. Slukas je igrao fenomenalno ceo mec, kao pravi veteran prepun iskustva. Ali izgubljena lopta je ponistila sve dobro i sad ce se pamtiti samo ovo na kraju. Za PAO je veliki problem bio to sto je Nunn izbacio sebe iz utakmice licnim greskama i prakticno bio neupotrebljiv u samoj zavrsnici.
  7. Juancho 8 skokova za 9 minuta.
  8. Ja sam nacuo da Jokic braca imaju problema sa zakonom u Srbiji i da je to jedan od razloga zasto je Nikola na tim listama. Mozda @Drug Crni zna nesto vise. Kako god, likovi su zaista nevidjene budale. Brat ce im zaraditi milijardu dolara i otprilike sve sto treba da rade do kraja zivota je da ne biju ljude. I dok kod nas mozes da podrzis SNS i puj pike ne vazi, u Americi mogu fino da najebu i verovatno bi i trebalo kad tad.
  9. Jos jedan razlog zasto je F4 u Evroligi problematican je sto vecina ovih najboljih ekipa nema podrsku navijaca. Na primer i prosle i pretprosle sezone je bio El Clasico u polufinalu. I sad ocekujes spektakl, a ono krene utakmica i cuje se skripa patika maltene. Utakmica moze da bude ludilo, ali bez dobre atmosfere to nije potpuni ugodjaj, a F4 bi to trebalo da bude. Prethodna dva fajnal fora je izvukao Olimpijakos i njegovi navijaci, inace sa Barsom, Realom, Monakom i jos nekom ekipom bez podrske navijaca to bi izgledalo bas otuzno. Atmosfera kao na predsezonskom turniru na Kritu. Nazalost kosarka u Evropi nije dovoljno atraktivna da bi imao vrhunsku atmosferu na neutralnoj lokaciji. Mozda pola lige ima tu navijacku bazu da prati ekipu u velikom broju na F4. Tako da je sada super sto se PAO vratio, iako mi nisu previse simpaticni kao skup likova. Bice oni ili Makabi u Berlinu. Nadam se da ce Fener pre Monaka, kao i Olimpijakos pre Barselone.
  10. Tesko je nadoknaditi ovaj raspad Herroa obzirom da nema Jimmya i Roziera, previse je to za Heat. Jaquez sjajan, doneo je ono sto ocajnicki treba Majamiju, a to je da neko moze da napadne i napravi prednost iz driblinga. Meni Boston uopste ne puni oko, kao da gledam jedan napad celo poluvreme. Ne kazem nista sto se tice njihovog kvaliteta i koliko mogu, samo mi je izuzetno dosadna njihova kosarka.
  11. Ogromna pobeda za Radnicki, i to bez Vidosavljevica (u ugovoru ima da ne moze da igra protiv Cukarickog iako nije nikakva pozajmica u pitanju??) i Bevisa koji se povredio u 10. minutu. Imho dva najbolja igraca. Sad je Evropa blizu, 5 bodova vise od Cukarickog i prednost u slucaju istog broja bodova.
  12. CMM je motor ove ekipe, strasan posao radi.
  13. Cordinier igra brutalnu odbranu.
  14. Kako srljaju u provaliju? Imaju 6-4 na poslednjih 10 EL meceva. Pre ovoga dobili u Madridu i Bolonji.
  15. Kad dodje takmicarska kosarka i kad se maksimalno fokusiraju Lejkersi su ipak vrlo ozbiljna ekipa. To su pokazali prosle sezone u playoffu i ove tokom in season turnira. Lebron ima previse iskustva i zna sta treba da radi i kako da utegne ekipu.
  16. Da li je u Superligu trebalo da ide 5 prvoplasiranih iz KLS-a ili sam samo ja to umislio? Deluje mi da je ovo promenjeno u poslednjem trenutku.
  17. Del Piero

    Kup Srbije

    Nisu vec nekoliko sezona.
  18. Del Piero

    Kup Srbije

    Lepa utakmica i odlicna poseta. Bilo bi fino za Radnicki i Kragujevac da polufinale bude na Cika Daci.
  19. Del Piero

    NCAA

    Prejaki su. Pustili Edeya da igra i zatvorili sve ostalo. Purdue je do pred kraj meca imao samo 5 sutnutih trojki i jednu pogodjenu. Pa morao je Edey da ubaci 50+ da bi mozda imali sansu.
  20. Ni Juventusov fudbal kroz istoriju nije atraktivan i lep, ali onda znas koliko je Allegri preterao kad se smucio navijacima koji su navikli na igru na rezultat i malo golova. Juce u drugom poluvremenu posed lopte 84-16 u korist Fiorentine. I to se desava cak i sa najgorim timovima u ligi. Dodju u Torino i onda drze loptu 70% vremena i oblecu oko gola. Znam da ekipa nema taj kvalitet kao inace, posebno u sredini, ali sramotan pristup ima Max.
  21. Cini se da je dogovoren Thiago Motta za narednu sezonu. Radujem se tome jer ovo pisem dok opet gledam bunkercinu na domacem terenu protiv mocne Fiorentine. Sraman je postao Allegri i vreme mu je da ide. Nadam se da ce nas bar dovuci do LS jer ni to vise nije sigurno.
  22. Sprdaju se Turci https://sportklub.n1info.rs/fudbal/turska/najkraci-superkup-u-istoriji-50-sekundi-i-trofej-za-galatu/
  23. Del Piero

    NCAA

    Clark sasula 18 poena u prvoj cetvrtini. Dobro finale.
  24. Ja sam procitao 9., nisam nasao ceo spisak. Drugi u istoriji Hawksa da, Korver je na 127.
×
×
  • Create New...